Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 863
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,
ние се върнахме от Трявна, изкарахме добре. Правихме процедури в болницата - 7 дни по три броя- нагряване с лампата, магнит на гърдите и нагряване отстрани на синузите/незнам точно как се води/.
Аз също покрай децата си направих процедури с направление и за мои болежки.
Д-р Драмов е много внимателен- както и всички лекари и сестри на които съм попадала до сега - и в болницата и в санаториума. Относно уредите - стари са да, в санаториума са малко по-нови, но сравнявайки ги с тези в нашия град са наистина старички- надписите по тях са от СССР. Но пък е факт, че на малкото хрема спря на третия ден  Laughing, независимо от възрастта на апаратурата.
Питаха ме дали искам да правя изследвания на децата - исках само на едното, другото беше боцкано скоро, исках и секрет да изследваме заради хремата.
Ако ходим пак - отново ще е през болницата.
Хранихме се от стола на болницата, като взимах и за вечеря от там.
Нощувахме в Рай- много чисто и спретнато хотелче- всеки ден почистваха стаята.
Всяка сутрин ходихме до Бръшлян след процедури за чай и кафе на терасата- много хубава гледка, но само до там- за нощувка не ми хареса- старо и някак вече не поддържано ми се видя. А в къщичките си намирисва на влага - цената е 40-50лв.

Много приятно ми се видя Панорама и Калина - сред дървета са и чист въздух, ако можех да си го позволя не бих се замислила за следващия път.

Хванахме празниците в Трявна - бяхме на театър и на концерт на ансамбъл Пирин, разходихме се с влака до Дряновския манастир /15 мин. е пътя/- после се минава малко през реката, но е по напряко, отколкото до Дряново и после до манастира.

# 256
Тони,благодаря за информацията. Вие с каква направление бяхте - за физиотерапия ли или за педиатър?

# 257
За децата - за педиатър, а за мен само за физиотерапия.

# 258
Здравейте! Ние отиваме в Трявна - на 16 юни около обяд ще пристигнем. Взех направление за педиатър и ще минем през болницата. Обадих се на една къща в края на града - 17 лв/вечер. Едва ли ще имам нет и ако някой има инфо за друго изгодно коопериране - да пише на л.с. Ще се радвам да се видим там! И да нямаме проблеми при прегледа в болницата. Не съм звъняла на никой от дадените телефони за връзка с докторите в болницата... Дали да не се пробвам утре?

# 259
Аз и другарчето застъпваме на 15.06. Ще сме през физиотерапията.
Ще нощуваме пак в къща Борова, вече сме резервирали но моля те, пусни линк към къщите. Да гледаме всички.  Praynig

Ние утре ще караме дребната в Трявна, ще е с баба си.
До последно мислех да са в "Борова", но в крайна сметка резервирах другаде. Щеше да има с кого да играе, а и щяхме да се запознаем.
Процедури ще правят в болницата, сигурно ще се засечете.

# 260
  • Русе

Ние утре ще караме дребната в Трявна, ще е с баба си.
До последно мислех да са в "Борова", но в крайна сметка резервирах другаде. Щеше да има с кого да играе, а и щяхме да се запознаем.
Процедури ще правят в болницата, сигурно ще се засечете.

Щеше да си има две мацки за другарчета  Rolling Eyes

# 261
  • Русе
разходихме се с влака до Дряновския манастир /15 мин. е пътя/- после се минава малко през реката, но е по напряко, отколкото до Дряново и после до манастира.

Моля те, кажи ми какво е разстоянието от гарата на Др. манастир до самия манастир. Че сме с 4 деца и ще имаме два часа за отиване и връщане от/до гарата и разходка.

# 262
  • у дома
И ние се върнахме.
Очарована съм от д-р Станчева и персонала на ФТ
Времето беше хубаво и си изкарахме супер.

# 263
  • Русе
И ние се върнахме.
Очарована съм от д-р Станчева и персонала на ФТ
Времето беше хубаво и си изкарахме супер.

Същото само дето ние още сме тук. И не спира да вали.

Днес се пробвахме да отидем с влака до ДР. манастир. Отидохме, вървяхме но се оказа че няма мост през реката по който да минем Sad Та....час и половина после чакахме влак. Закъсня с 50 мин., останахме без вода, на слънце и 4 мрънкащи деца. Насред нищото. Идилия  #Cussing out ooooh! Иначе много им хареса возенето с влака на отиване.

# 264
Ели, много неприятно, не съм видяла по -рано писаното да ти отговоря.
С нас на спирката слезе едно момче което каза, че работи в манастира и той ни показа пътя- като се замисля сигурно нямаше да се справим без него.
Майка ми сега ми казва, че имало три пътя - през реката, покрай някакви бунгала и този по който ходихме- аз си мислех, че това е пътя .Човека  каза че е най на пряко и ние тръгнахме с него, не сме търсили друг път. Вървяхме около 10 минути по ж.п. линията в обратна посока и после слязохме по някаки стълби и излязохме над реката - точно над манастира.
Разгледахме го за 30-40 минути , децата казаха че ги е страх от пещерата - там само до входа стигнахме и се върнахме пак по ж.п. линията да хванем следващия влак.
Не сме стояли много, решихме да бързаме за обратния влак- разгледаха животните - има животни  в манастира и няколко сергии и айде на обратно.

П.П.Сега даваха по новините наводнения в Трявна и къщите на хората- много неприятно.

# 265
  • Русе
А ние следвахме табелите и пак стигнахме до манастира но нямаше как да преминем реката. Пробвахме и през една друга пътечка но там стигнахме до задънена улица. Sad Не сме знаели за "вашият" път.
Както и да е. Някой друг живот ще пробваме пак.

# 266
Zdraveyte, nalagamise da hodq v Trqvna v sanatorioma,s dvete si deca.Ednoto e na 4 godini ie s telk s bronhiqlna astma a kakata e na 11 godini.Iskam da popitam imali nqkoy koyto dae hodil v sanatorioma i dami kaje usloviqta da znam kakvo me u4akva tam.Obadihse i poiskah samostoqtelna staq i 6te pla6tam 15.60 na den

# 267
  • София
Ние се върнахме преди четири дни.Това ни беше петата поредна година.И както винаги съм много доволна.Спим в санаториума.Във вип стая,но не плащаме защото сме с Телк.Направете копие от вашия Телк и не забравяйте да го дадете на старшата сестра.Приятно изкарване!

# 268
da popitam kolko pla6tahte za vip staq Wink

# 269
az dnes zvanqh da potvardq 4e na 30 6te otidem i po telefona im kazah 4e deteto ednoto e s telk imi kazaha da nosq etapna epekriza i talon 7 drugo trqbvali

Общи условия

Активация на акаунт