ние се върнахме от Трявна, изкарахме добре. Правихме процедури в болницата - 7 дни по три броя- нагряване с лампата, магнит на гърдите и нагряване отстрани на синузите/незнам точно как се води/.
Аз също покрай децата си направих процедури с направление и за мои болежки.
Д-р Драмов е много внимателен- както и всички лекари и сестри на които съм попадала до сега - и в болницата и в санаториума. Относно уредите - стари са да, в санаториума са малко по-нови, но сравнявайки ги с тези в нашия град са наистина старички- надписите по тях са от СССР. Но пък е факт, че на малкото хрема спря на третия ден

Питаха ме дали искам да правя изследвания на децата - исках само на едното, другото беше боцкано скоро, исках и секрет да изследваме заради хремата.
Ако ходим пак - отново ще е през болницата.
Хранихме се от стола на болницата, като взимах и за вечеря от там.
Нощувахме в Рай- много чисто и спретнато хотелче- всеки ден почистваха стаята.
Всяка сутрин ходихме до Бръшлян след процедури за чай и кафе на терасата- много хубава гледка, но само до там- за нощувка не ми хареса- старо и някак вече не поддържано ми се видя. А в къщичките си намирисва на влага - цената е 40-50лв.
Много приятно ми се видя Панорама и Калина - сред дървета са и чист въздух, ако можех да си го позволя не бих се замислила за следващия път.
Хванахме празниците в Трявна - бяхме на театър и на концерт на ансамбъл Пирин, разходихме се с влака до Дряновския манастир /15 мин. е пътя/- после се минава малко през реката, но е по напряко, отколкото до Дряново и после до манастира.