Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 860
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Вече сме във Трявна , но правим процедури във болницата , не във санаториума и сме много доволни. Всички са отзивчиви и много търпеливи и мили хора там. Срещнах пред кабинета за физиотерапия много майки със дечицата си , които ходят на процедури във Санаториума и правят допълнителни във Болницата.
Отседнали сме във хотел Рай - много съм доволна . Собственичката е супер човек . Обстановката е хубава и имаш на разположение всичко което ти е необходимо за престой със или без дете . На центъра сме и всичко е до теб.

# 121
Допълнителните процедури в болницата заплащат ли се или са  с този талон от личния лекар? Какви по-различни има от санаториума? И каква е цената на вечер в  хотел Рай?

# 122
Допълнителните процедури в Блоницата се заплащат по 3 лв. / бройката , но те назначават две на ден за 7 дни . Във Санаториума правят също два вида  - по една на ден 7 дена едната процедура и още седем дни другият вид процедура - едната от които е инхалаций със физиологичен р-р , ако искаш нещо допълнително се плаща 6 лв .
Във болницата са много любезни всичките , докато във санаториума майките казват че едва ли не ти се карат за щяло и нещяло.
За другото ти писах ЛС , но ако искаш се обади да питаш / цените на нощувки във х-л Рай /.
Въздухът във цялото градче е супер и сега е хладно .

Ако има мами във Трявна - пишете да си чукнем среща  Peace

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 15:41 от klem4e

# 123
  • Русе
За 14 дена в С. никой не ни се е карал за каквото и да е било. Доктори, сестри, физиотерапевки - всички бяха много любезни.

# 124
За 14 дена в С. никой не ни се е карал за каквото и да е било. Доктори, сестри, физиотерапевки - всички бяха много любезни.
Значи майките с които се срещаме ме заблуждават. Аз не съм ходила там и нямам лични впечатления.

# 125
  • Варна
Здравейте мами  от 01.09.2013г. ще сме в Трявна за 10 дни най малко,ако има мами идващи тогава да свиркат.Още се колебая за процедури в болницата или санаториума,а къде ще отседнем е по- голяма дилема.

# 126
`·•●•D@nI•●•·´ , писах ти лично съобщение , но явно кутията ти е пълна. Ако ще ходите във Санаториума престоят е 14 дни . Ако ще ходите в болницата процедурите се правят по две едновременно на ден и престоят е 7 дни , аз стоях още три дни и си доплатих процедурите за трите дни ./ по 6 лв на ден/ .

# 127
И ние сме сигурни вече-в Трявна сме от 4.08-13.08.
Ще правим процедури в поликлиниката.
Ако има и други мами в този период,може да се видим и запознаем там
Ако има и от Варна може да се комбинираме нещо:)

# 128
Здравейте, искам да питам завърналите се мами от санаториума - получихте ли си епикризите за децата? Водих детето ми през май тази година, още не са ми изпратили епикризата и мисля да звъня да им напомня, все пак доста време мина. Миналата година пак така ни забавиха епикризата, явно им е практика.

# 129
  • Русе
Седмица след като се прибрахме я получи  по пощата

# 130
А за какво е нужна тази епикриза по-нататък? Аз дори и болнични не съм си пуснала.

# 131
А за какво е нужна тази епикриза по-нататък? Аз дори и болнични не съм си пуснала.

Ние постъпихме в Трявна за долекуване с епикриза след болничното лечение /изкара две пневмонии тази зима/. Аз болничен лист този път също не съм искала, че много ми се насъбраха и да не ме гледат лошо в работата. Бях в отпуск. Една седмица стоях аз с детето, после майка ми ме смени.  Моят син получи в Трявна сега за първи път пристъп и беше с помпа.
Епикризите ги събирам за история на заболяванията. Единият екземпляр от епикризата трябва да предам на личната /педиатър е/ да го приложи в картона и да следи заболяването. За жалост тя все още мисли как си внушавам и преувеличавам и всичките болести са от ходенето на градина. С епикризата ще искам последващо направление за детски пулмолог, като пак трябва да водя детето в друг град, че тук нямаме.

# 132
  • Варна
Здравейте, и ние ще ходим от 19.08 в Трявна заради малката. Иска ми се да и направим някои процедури. Нямаме направление и ще си ги платя, но се чудя какви да са. Гледам, че тук пишете все за бронхити, пневмонии и астми. Нашата диагноза е по-различна, има уголемена трета сливица и от там прави чести ринити. Знаете ли какви процедури са подходящи за това. А иначе ще отседнем в къща за гости Бъчварови2 много добре изглежда поне на снимки.

# 133
  • Русе
Питах в Санаториумът точно за такива процедури и нямало. Иначе ни назначиха за синузит но те не влияели на третата Sad

# 134
Аз питах има ли някакви процедури за сливици и ми казаха лампа и ултразвук

Общи условия

Активация на акаунт