Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 95 802
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Според мен направо лъжат. Лекарите казват едно а физиотерапевките друго. Гадняри. И аз исках нещо за третата и за това му назначиха лампа. Била помагала. Е, на моето не помогна а и физиотер. казаха че лампата не влияе на третата.

# 136
  • Варна
Под лампа предполагам става дума за инфрачервена лампа, а този ултразвук какво се прави с него?

# 137
Здравейте.Вчера се върнах от Трявна.Доволна съм и ми хареса макар че накрая малката се разболя.Не вярвам да е от смяната на климата.В момента казаха че имало такава вирусна инфекция с висока температура и зачервено гърло.Вече е по-добре и се надявам да се оправи по-бързо.Иначе да споделя-бяхме отседнали в Чичо Томовата колиба.Горе на единия хълм в Боровата гора.Много приятно местенце.За цялото ми семейство и трите деца ми дадоха апартамента за 37лв.Има интернет цифрова плазма и вана.Много са любезни-даже и като няма хора в ресторанта ми позволяваха да вляза и да си наготвя нещо.С направление за специалист отидохме в детското отделение в поликлиниката при д-р Кънчева-много любезна и мила докторка-при нас във Варна такива мили доктори на които не им плащаш не съм срещала.Приеха ни в болницата само по документи а ходихме само на инхалации и нагревки два вида.Записах обеден час за да комбинирам със стола.Не мога да разбера как никой не е направил заведение като Българска кухня на самообслужване като стола им.Нито в СБА имаше топла витрина-никъде.Така всеки ден се разхождахме до поликлиниката до центъра или Стария град.Има парк с много хубави нови люлки и пързалки батути и колелета рикши.Хареса ми и догодина смятам пак да отида.

# 138
  • На брега
Седмица след като се прибрахме я получи  по пощата
Аз нищо не получих. В пощенската кутия или в пощенския клон пристигна вашата? Дори съобщение получих, а надлежно си платих марката и останах с впечатление, че ще пристигне с обикновено писмо в пк...

# 139
  • Русе
В пощенската кутия. Чак странно за БП че не са затрили обикновено писмо  #Cussing out

# 140
Седмица след като се прибрахме я получи  по пощата
Аз нищо не получих. В пощенската кутия или в пощенския клон пристигна вашата? Дори съобщение получих, а надлежно си платих марката и останах с впечатление, че ще пристигне с обикновено писмо в пк...

С обикновено писмо я пращат, надлежно си платих и аз 1 лев.
Преди две седмици им звънях пак за епикризата, сетиха се за какво се обаждам още преди да съм попитала, явно не съм само аз без епикриза. Записаха името на детето и обещаха да я пратят, но още си чакам  ooooh!

# 141
Нас ни изписаха на 18ти и  получих епикризата на 27ми август.

# 142
  • На брега
Благодаря! Ще им звънна. Ние продължаваме да боледуваме Sad... Не се повлияхме много от първият си престой там.

# 143
Чудя се сега през септември дали да не посетя пак Трявна ....Като гледам температурите са си есенни за целият месец. Предният път в последните дни направи една хрема синът ми - гъсти и прозрачни сополи , но никой не можа да ми каже от какво се появиха. Дали са от лампата .....да сме разбутали някакво възпаление .....На нас ни предписаха магнит на дробчетата и лампа на синусите , заради постоянна задна хрема. Правихме ги в болницата за десет дни. При други дечица има ли такива последици......
 вили 1001 , каква беше обстановката в Чичо Томовата колиба и с кола ли бяхте.... newsm78
Ели Дечкин , те и във болницата лъжат , нищо че наистина са любезни . Доктора , който ни прие каза че 7 дни физиотерапия са достатъчни , физиотерапевтката ни обясни че най- добър ефект се постигало от 15 дневен курс .....на кого да вярваш  Rolling Eyes Ние седяхме десет дни 7 по здравна каса и три аз се заплащах.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 08:37 от klem4e

# 144
Моят син (4г) се разсополиви последния- 14 ден- в 10.30 бяхме на лампа и в 18.30 беше със сополи. Изчезна му и гласът, кашлица почти нямаше. Аз си го лекувах не сме ходили на лекар. Незнам дали е реакция на организма, но преди това имахме две седмици море, след което две седмици санаториум и нямахме проблеми и тъкмо се бях поуспокоила.....
 А сега и един въпрос от мене- в  санаториума ми казаха, че повече от 2 вида процедури не се полагали, другите се заплащали по 6 лв, това вярно ли е? Всъщност бяха общо 12 процедури-6 дни магнит на гръбчето по 6 мин и 6 дни лампа на синуси по 4 мин.

# 145
  • Русе
На Санаториумът се плаща на ден престой, и няма значение колко броя процедури ще назначат.
Не са по клинични пътеки като в болниците.

# 146
И аз така разбрах, но защо не искаха да ми назначат още една процедура -исках и ултразвук на синуси, но ми казаха, че се полагали само два вида..

# 147
Не знам да съжалявам ли или не, че влязох тук да видя какви отзиви има за санаториума в Трявна. От понеделнис 7.10 съм там с двете деца. Малката много бързо ми прави бронхит и педиатъра ни насочи там, написа ми документи и за баткото, така че, от понеделник сме там. Не съм ходила никога и всичко стана така на бързо, че и отзиви не прочетох преди да резервирам. Сега не знам дали да тръгна. Не съм очаквала, че може да е гадно, изобщо не предположих. Малката има нужда от това и прочетох по-горе, но пак ще попитам. Настанени с направления в санаториума и ще си заплащам допълнително процедурите така ли? Правилно ли съм разбрала?

# 148
Процедурите не се заплащат , освен ако искаш допълнителни от предписаните ти. Вие в Санаториума ли ще отседнете  newsm78

# 149
Да, плановете са да отседнем в санаториума, но ще видим като отидем, както казах по-рано не очаквах, че няма да е хубаво, но и никога не сме ходили на санаториум. Благодаря за отговора, ако трябваше да се плаща всяка процедура направо щях да си търся квартира или хотел

Общи условия

Активация на акаунт