На море в Гърция 2013 - IV

• 74 251
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте,
резервирахме за септември за Хотел Орфеас Blue Resort  селището Коринос. На 3 км от Паралия, на 10 км от Катерини  с фирма Planet Travel Center.
Някой ако има отзиви за мястото,хотела и тур.агенцията и ги сподели,ще бъда много благодарна.

Била съм на първото си гръцко море точно в Коринос, обаче никой в семейството не си спомня името на хотела.Хубаво и спокойно място.Огромна пясъчна ивица дълга около километър и широка като на Златните,но с 4-5 хотелчета и малък къмпинг.Селцето е на около 2-3 км от плажа, има магазинчета за хранителни стоки,за месо, за всичко.

# 151
  • София
Параход, супер оформление, както винаги! Много благодаря   bouquet

... Пиша подробно за Nevidimo dete и Mohaeret......
савана, много благодаря за информацията, супер полезна ми беше  Hug Само един въпрос - на мен Валасакис ми каза, че предлагат шезлонги, вярно ли е това??

Вижте уникални цени за Закинтос, 6 евро за двама плюс дете.

Леле, Блед, това е СУПЕР цена  Hug Как успяваш да намираш такива цени!!!

# 152
  • Варна
По пътя за Ханиоти имахме една нощувка и избрахме  Неа Ираклица  хотел Vournelis ,
www.kavalanet.gr/vournelis.php
който горещо  препоръчваме .От плажа ни делеше верандата на апартамента и 4 палми Smile Специално двата долни апартамента  са прекрасни  SmileАпартамента граничи с плажа , спалнята е нормално голяма с 2 легла .В дневната има кухня,столова  ,още 2 или 3 легла,плазма,нет ,  за  60 евро/ден.Студиата са по 45.Отделно предлагат закуска за 5 евро/човек. ПЪЛНА ТИШИНА , само на няколко минути от КАВАЛА.На 700 м. има ЛИДЛ , на 900 МАЗУТИС , а центъра на   Неа Ираклица на 1200 , със заведенията и други магазини.
Хотела в Ханиоти беше по тази

http://vsichkioferti.bg/offer/108658/procent.bg-lyato-na-halkidi … mpaign=newsletter

oferta.Платихме 272 лева за 7 нощувки ,закуски и вечери за двамата. За гориво за колата , 4 човека ,около 250 лева .Хотела беше твърде добър за 3 * хотел на първа линия , от плажа ни делеше 60 метра парк,храната беше доста добра в практически неограничени количества.Ако някой се интересува мога да опиша подробно и на мейл да пратя снимки.

Валя и Петър

# 153
  • Вила Великула
Pipilota, сигурна ли си, че ства дума за едно и също място? Това е един-единствен апартамент, собствениците предлагат само него - две спални и хол.

права си - не съм допрочела, но като видя Керамоти се сещам за апартаменти Белвю, които също са на българи.

# 154
Да се запиша и аз в темата, каним се да посетим и ние Гърция тая година като второ море. Плажът във Вурвуру как е, има ли камъни при влизане във водата, ако някой може да ми каже. Благодаря!

# 155
  • София
Pipilota, сигурна ли си, че ства дума за едно и също място? Това е един-единствен апартамент, собствениците предлагат само него - две спални и хол.

Не, не говори за същото място и за тези собственици. На апартамент Карамел собствениците са семейство Чолакови. Апартаменти Белвю са други. От Белвю има както доволни, така и много недоволни. Но като цени са най-скъпите в Керамоти.
А Чолакови имат и друг апартамент в същата сграда. Вие къде сте? На 1ви етаж ли? Защото се учудвам, че по това време имат места  newsm78

# 156
  • София
Ние вече сериозно клоним към Кефалония Peace

# 157

Не, не говори за същото място и за тези собственици. На апартамент Карамел собствениците са семейство Чолакови. Апартаменти Белвю са други. От Белвю има както доволни, така и много недоволни. Но като цени са най-скъпите в Керамоти.
А Чолакови имат и друг апартамент в същата сграда. Вие къде сте? На 1ви етаж ли? Защото се учудвам, че по това време имат места  newsm78

моля дайте някакви отзиви за апартамента на семейство Чолакови и разбира се как да се свържем с тях Peace

# 158
Здравейте,
резервирахме за септември за Хотел Орфеас Blue Resort  селището Коринос. На 3 км от Паралия, на 10 км от Катерини  с фирма Planet Travel Center.
Някой ако има отзиви за мястото,хотела и тур.агенцията и ги сподели,ще бъда много благодарна.

Аз мога да кажа само за туристическата агенция. Много съм доволна. Два пъти ходих с техни ваучери от колективното пазаруване в Кавала и Корфу, а миналата година ни организираха целия тим билдинг на фирмата в Гърция и нямам никакви забележки.

# 159
  • Europe
Ей сега ще извадя снимките от Закинтос. Само се чудя как точно се пускаха тук.  newsm78

# 160
  • Europe
Aleina,
в частта около Торони блу сий наистина няма много магазини и заведения (но пък закуските са точно там Simple Smile). За другото й писах вече.
Ти нали обеща едни снимки от пътуването си до Закинтос? Чакаме и още впечатления Grinning

Параходче, все се чудех къде са тези кръчми и магазини дето ги обяснявате в Торони. Сега се замислих, че аз там, винаги съм била извън пиков сезон, сигурно за това винаги ми се е виждало много пусто.  А плажа всяка година се мени. Когато бях последно, детето ми беше на 1 г. и си играеше много добре на пясъка. Беше полегато, но тясничко - ивицата да е била 5-6 метра широка, преди морето. Но винаги в постовете за Торони съм подчертавала, че го харесваме заради уникалната цена (от колективните сайтове) в Торони Блу Спа - 20 евро беше на вечер на човек, на HB. Иначе и аз не бих повторила. Тъпото е, че тази есен пак ще ми се наложи да ходим заради една тумба компания, която ще ни се обидят ако не ги навестим. Много мразя да си хабя почивката за едни и същи места и то като Торони.

# 161
  • София

моля дайте някакви отзиви за апартамента на семейство Чолакови и разбира се как да се свържем с тях Peace

http://apartament-keramoti.net/apartament-karamel/ Това е апартаментът на сем. Чолакови. Мои познати са почивали, а и в предишните теми имаше хора - все добри отзиви съм чела. Аз лично все като питам, за нашите дати е заето. Февруари последно им писах за края на юни - пак беше зает.

# 162
Здравейте!! Ето каква резервация си направих днес!!! Все още офертата е валидна, за тези, които искат!!Ако някой е бил там , моля за мнение!!!

http://vo.grupo.bg/all-oferta-last-minute-halkidiki-kasandra-ari … -samo-vmesto-7419

# 163
Много благодаря на princesss и veka за отговорите.

# 164
  • Europe
Параход, ето малко снимки от Закинтос преди седмица - http://alekro.snimka.bg/sea/zakintos.546101.30441853
дано да се отварят и при вас. Онзи твоя сайт позна за топлата вода. На 1 Май беше 25 градуса на плажа в Tsilivi!!!!!

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 19:40 от aleina

Общи условия

Активация на акаунт