На море в Гърция 2013 - IV

• 74 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • софия
Peace Липсват ми разказите на Anna Bel и другите момичета, хитринки, далаверки и поток от линкове с рекламни текстове бол!
Sad

Едно си баба знае, едно си "рупа". Надявам се тати да вземе по-сериозни мерки. Явно някои хора не разбират от намеци.

# 271
Peace Липсват ми разказите на Anna Bel и другите момичета, хитринки, далаверки и поток от линкове с рекламни текстове бол!
Sad

Едно си баба знае, едно си "рупа". Надявам се тати да вземе по-сериозни мерки. Явно някои хора не разбират от намеци.
Абсолютно. Липсват ми автентичните разкази и преживявания, които ме пренасят из гръцките плажове. Иначе аз търсачка мога да ползвам Laughing
Да ви кажа на мен вълнението започна да ми нараства все повече и повече, остават само две седмици до морето Party

# 272
  • София
Aбе девойки, аз нещо не мога да разбера Bled какво рекламира - booking ли, що ли? newsm78 Каква й е далаверата от цялата тази история? Или може би е някакъв филантроп, който си няма друга работа и помага на хората да си резервират хотел... Laughing

# 273
  Бях се зарекла повече да не пиша тук, но си промених решението. Прекалено много ми беше приятно в този подфорум, та да го загубя с лека ръка. Но не мога, не искам и няма да прескачам 90% от публикациите щото не ме касаят. За целта се надявам силно съвсем скоро да се намесят отговорните лица и всичко да си дойде на мястото. Надявам се също личната кореспонденция между потребителите да се провежда дискретно и да не се бият камбани когато някой прати на някого ЛС. Моля Блед ,най-смирено , да се съобрази с нашите желания и ако пожелае да списва тук да следва правилата. За което горещо и благодаря предварително.

# 274
Aбе девойки, аз нещо не мога да разбера Bled какво рекламира - booking ли, що ли? newsm78 Каква й е далаверата от цялата тази история? Или може би е някакъв филантроп, който си няма друга работа и помага на хората да си резервират хотел... Laughing

Потърси назад когато Блед обясняваше как уговаряла някакви гърци (хотелиери или нещо такова, не помня точно) да популяризират нещо си ..... И това има кой да го прецени:

Потребителката явно има различно виждане за предназначението и използването на темата.
Предупредена е.

И мисля повече да не коментирам темата. При следващ случай, без коментар и предупреждение пак ще сигнализирам направо там където го направих и сега. От седмици се дърляме за глупости. За всеки има място в тази тема, стига да споделя собствени преживявания и опит без користни цели (каквито и да са те).

П.С. И в кръга на шегата... за всички интересуващи се .... днес излезе поредения бюлетин на booking за тайни и изгодни оферти!  Hug всеки може да си го разгледа, като се абонира за  него на сайта.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 13:18 от Анонимен

# 275
  • София
Пропускам цели страници напоследък!

Отделно отдавна се каня да пиша и сега му е времето.В предната тема,ако не се лъжа първите около 20 страници бяха изписани от 3 потребителки в търсене на място за почивка и темата си беше обърната на чат,но тогава никой не се "обади" на модератор!?
Крайно време е всеки да се съобразява.Аз ще кажа за себе си,че в продължение на 2 години съм чела тук и в интернет, докато избера първото място, на което почивахме в Гърция.А сега появява се някой пита без да чете и ... става страшно и ... става тъпо!

# 276
Аз основно ви чета, защото по-често ходим в Гърция на гости и не мога да се включа с полезни съвети относно настаняване. Но сега мога да споделя, че резервирахме за о. Корфу в http://www.gelinavillage.gr/?pg=village.php&pg2=galvillage.htm След като бяхме на Закинтос, си пожелах да видя Кефалония и Корфу.
Незабравими летни емоции пожелавам на всички  Hug
А като се върнем, ще споделя преживяното  Simple Smile

# 277
 И аз да се похваля. Избрах дестинация за юни ( трудно, голямо мислене падна, животът няма да ми стигне за всичко-това е сигурно)- Лимнос. На път съм да направя резервация, но не е излязло разписанието на ферибота за юни още. Що така? Друга година не помня да се е случвало. С помощта на съфорумка ( благодаря и,   bouquet, тя си знае) направих избора. И с помощта на друга съфорумка (и тя си знае  bouquet) имам мечта за септември, на която се надявам да дойде най-сетне реализацията- Сирос! Ей за това обичам "На море в Гърция"-помага да си сбъдваме мечтите.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 08:11 от Anna bel

# 278
Ей ти винаги имаш върховно интересни дестинации. Аз още не се осмелявам на дълъг път с моето диване. Но догодина определено ще запрашим по на юг от Халкидики.
И мъжа ми вече е навит.... От сега събирам идеи.

Да разказвате в подробности после!

# 279
  E, и аз годините на Халкидики съм си ги минала! Ама съм и едни гърди напред и с възрастта, детето ми е вече мъж...Когато твоето диване стане млада дама, ще си ходила барем на десет острова. Впрочем, момичето, с което си говорим за Лимнос, е почивало там когато детенцето и не е било много по-голямо от твоето, Bliss.

# 280
  • София
Параход, резервирахме за 2 нощувки, твоята къщичка с прекрасната градина на Лагомандра. Hug Peace Синът ми се смили да заведе старците на кратка почивка. Laughing

# 281
  • София

на този скайп  :  kostadina  dimitrova
се обажда мамма която работи в remax-choice.gr и снощи говорих с нея.Тя работи и живее в Паралия Орфинои и много ми го хвали , виж и него , май по си заслужава от Олимпиада.

Аз резервирах през нея каменната къща. По препоръка на мои познати, които са я ползвали миналата година. Надявам се всичко да е наред, последната седмица на юни сме. Даже беше любезна да ми даде БГ сметка, за да не правя излишни преводи и такси.

Много ми е приятно в темата, почти постоянно следя къде ходите и ви се радвам   bouquet

# 282
Момичета, отзиви имате ли за Alexandros Palace на Халкидики?
Благодаря предварително!  bouquet

# 283
# 284
  • Варна
Ей ти винаги имаш върховно интересни дестинации. Аз още не се осмелявам на дълъг път с моето диване. Но догодина определено ще запрашим по на юг от Халкидики.
И мъжа ми вече е навит.... От сега събирам идеи.

Ами то има твърде интересни дестинации които не са далеч на юг.По съвет на  ПАРАХОД  разгледахме трите селца до Кавала и спахме в Неа Ираклица и си беше очарователно.
на скайпа намерихме
kostadina  dimitrova
Тя пък предлага места м-у КАВАЛА и АСПРОВАЛТА
И там е много , много красиво , особено плажа на запад от Неа Перамос - Декалон мисля.
От другата страна на Халкидики , около Муданя до към Солун  предлага друга участничка в маммите - Елфи-Веселина Миту , която също помогна на няколко семейства да намерят място на гръцкото моренце и под гръцкото слънчице.Не много по далече е Олимпийската Ревиера и надолу към Волос и лариските плажове , а и пътя е само по магистрали и хубави пътища.

Общи условия

Активация на акаунт