На море в Гърция 2013 - IV

• 74 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Мислех да приключим с Керамоти и да се прехвърляме в Тасос. Но щом трябва до последно съм на ваше разположение. След обяд излезе неприятен вятър, водата се усещаше още по-студена.
Спокойна Ходих до Акрополис, резервации по нета няма, e-mail няма, странна работа. Може само по телефона, ето го и него: +302591051000. Има човек който говори български, дано успееш.
Естрея От комарите отърване няма, пръскали са, но има пак. Ние решаваме въпроса с едни машинки, включват се в контакта, вътре са със сменяеми пластини, и няма проблеми, винаги ги носим.
aH~ Да наистина се минава през нещо което наричаш горичка, съвсем кратко. Преди малко показах хотели, които са на метри от морето и плажа е прекрасен/пуснах снимки и за него/, не до пристанището, а от другата страна, точно срещу Тасос.
kattrin Не забравяйте, че накрая ви чака и ферибот, така един път ние пристигнахме там посред нощ и никак не е приятно. Наистина средата е около Серес, може да преспите и в самото градче, хотели бол. Писах преди няколко поста за там, прочети го.
♥Пандичка♥ Хотели много, но до каква цена. Ето тук виж голяма част от такива хотели, може нещо да си избереш. После го сподели, за да видим дали се харесва на посетилите го:
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 8&Itemid=1757
valya_bl За всички забележителности в района писах в предишната тема, опитай се да го намериш, ако не успееш, ще пишем отново.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 19:13 от Bled

# 631
  • Пловдив
Относно хотелите в Керамоти ако няма места защо не се ориентирате към частните апартаменти на български семейства там?Ние си резервирахме апартамент Карамел за 8 човека тоест две семейства идва по 40 евро на семейство има булсатком и интернет близо са до плажа другите апартаменти са на Чолакови, Белвю и Мезонети Керамоти всички са на българи.Имат страници в нета можеш да ги разгледаш и да си избереш

До кой плаж са близо по-точно? Аз го гледах в гугъл и ако не съм се объркала ми показа, че е близо до плажа до пристанището, за него сякаш съм чувала, че не е хубав , както другия до който се ходи през горичка  Thinking , това по чужди мнения. Показа ми , че е на 7 пресечки от другия плаж, далеч ми се струва за пеш ( ако е така , както си мисля) . Ще чакам ходилите до Керамоти да споделят  Hug  .

# 632
Bled разгледах много ми хареса хотела а и това което пишеш е точно това което търсим и ние спокойно местенце , само , че не можах да намеря цени Simple Smile Много много ще съм ти благодарна да попиташ как стоят нещата за септемви Simple Smile

bonbonnin Нашият е напълно резервиран за началото на септември, проверих. Иначе цените се движат в зависимост от заетостта. Затова не резервирам директно чрез собственици, защото си правят каквото си искат. Намираш го там където е излязъл на промоция и готово, после ги е яд, че си хванал ниската цена. Ако бяхме дошли директно в хотела щеше  да е най-малко 45...Не при всички е така, но повечето така процедират в малките хотели. Аз го откривам най-ниско на 30 евро за двама, всеки човек отгоре е по 5 евро.
Виж сега какво направих за теб. Снимах тези хотели, които са на улицата, която е най-близо до морето и външно правят впечатление. Виж снимките, виждат се имената, потърси ги в нета и ако намериш цени добре, ще се ориентираш, може и да избереш. Ако ли не, ще ходя да питам пак, но утре тръгваме за Тасос.
Снимките тук:
http://www.album.bg/bled/albums/201898/
Пак отиваме на плаж, времето е прекрасно.

danny24 Идвам от плажа и пак отиваме, водата тук е наистина студена. Навън вече е към 30 градуса, а водата не повече от 21-22. Не вярвам да се стопли до 10-06..... Най-лошо е за децата, как да ги спреш.....Може би на различни места е различна, зависи от теченията.....

Много ти благодаря  Simple Smile

# 633
За Керамоти много искам иначе,като цяло хотелчетата не са лоши, аз лично и като цяло ние предпочитаме някакви по-малки семейни Simple Smile а и много държа да сме на първа линия миналата година бяхме на 1-ва линия 3 ма възрастни и едно дете за 30 евро , но просто не искам да повтаряме едни и същи места . Сега сме 2 семейства така и търся търся в нета , Гряваса бяха идеални за нас, много ме е яд че всичко е резервирано, ама те са всичко на всичко 6 стайчки няма как да е друго яче, иначе търсим нещо такова да е малко семейно хотелче. Много ще се радвам някой който е бил на такова да помага Simple Smile Аз от своя страна мога да помагам с местата където сме били.
Например бяхме на Ставрос там септември е 20 евчро за стая за 4-ма, страхотно е и много красиво,има студия някъде към 5-6 , но са много далече от морето едно на 200 метра поне, което не ме устройва Simple Smile

# 634
  • София
bonbonnin Виж този хотел, изглежда много добре и има прекрасен двор за децата, на метри от морето, в Керамоти няма първа линия:

http://www.katerinaker.gr/?q=bg/node/2
http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala-002.htm

# 635
http://www.feelgreece.com/bg/hotel-angela нещо май сега се ориентирах за тук да видим ще помислим, евтино е и е близо до плажа , ако някой е бил нека сподели отзиви.
Имайте предвид , че ние не сме капризни изобщо и стига да не е голяма мизерия , понасяме всичко  Mr. Green

# 636
bonbonnin Виж този хотел, изглежда много добре и има прекрасен двор за децата, на метри от морето, в Керамоти няма първа линия:

http://www.katerinaker.gr/?q=bg/node/2
http://www.greek-hotels.ltd.bg/02-Kavala-002.htm
Красиво е но финансовата граница ни е 35 евро, все пак се съобразявам и с другото семейство Simple Smile

# 637
  • София
Относно хотелите в Керамоти ако няма места защо не се ориентирате към частните апартаменти на български семейства там?Ние си резервирахме апартамент Карамел за 8 човека тоест две семейства идва по 40 евро на семейство има булсатком и интернет близо са до плажа другите апартаменти са на Чолакови, Белвю и Мезонети Керамоти всички са на българи.Имат страници в нета можеш да ги разгледаш и да си избереш

До кой плаж са близо по-точно? Аз го гледах в гугъл и ако не съм се объркала ми показа, че е близо до плажа до пристанището, за него сякаш съм чувала, че не е хубав , както другия до който се ходи през горичка  Thinking , това по чужди мнения. Показа ми , че е на 7 пресечки от другия плаж, далеч ми се струва за пеш ( ако е така , както си мисля) . Ще чакам ходилите до Керамоти да споделят  Hug  .

То от пристанището до боровата горичка е 5 минути пеша, нищо не е далече там

На снимките от района в сайта на хотелчето се виждат http://www.katerinaker.gr/?q=bg/content/ourarea#

# 638
http://www.feelgreece.com/bg/hotel-angela нещо май сега се ориентирах за тук да видим ще помислим, евтино е и е близо до плажа , ако някой е бил нека сподели отзиви.
Имайте предвид , че ние не сме капризни изобщо и стига да не е голяма мизерия , понасяме всичко  Mr. Green

За плажа на Неа Врасна и Аспровалта писах и в тази тема, мисля, писах и в темата за самите курорти. Публикувах и снимки.

Пандичка, виж Трипити на Тасос! http://www.greek-hotels.ltd.bg/04-Thassos-032.htm

# 639
Отначало аз също мислех в Серес да бъде нощувката ни, но мъжът ми твърди, че се отклоняваме доста. За Керкини съм чела достатъчно тук и затова впоследствие реших да е там.
Според вас Серес или Керкини / по възможност с минимално отклонение от пътя /? Няма да разглеждаме, а само ще хапнем и преспим, поне заради децата  Simple Smile
Вергина или Верия ми се струват далече, искам да е долу - горе по средата и задължително в гръцко  Wink

# 640

Между другото Bliss имаш ли спомен от Амарилис на Голдън Биич, дали можеше да се седи до късно на плажа (имам предвид сянката от планината отзад), защото преди 4-5 години бяхме там в едни съседни студия и нещо такова ми се върти в главата. А пък в последно време ми е голям кеф да се въргаляме и да си играем с децата до късно на плажа.

Извинявай за късния отговор. Запиляхме се в едни ужасно красиви Кърджалийски гори, където изненадващо открихме много приятен 4 -звезден(малко са му множко, но пак е прекрасно) хотел.

Имам смътни спомени от края на май-началото на юни. А и бяхме с диването, а с него стоим на плажа до не повече от 18 ч. На места планините хвърляха сянка. Но имам спомен, че пред Александра голдън бийч до 18 си ни беше ок.

# 641
  • Варна
Bled как стои тази година въпроса с комарите?Има ли много разбрах,че миналата година са пръскали но тази година?

Въпроса с комарите си е сериозен.От десетината пробвани неща освен онова нещенце в контакта и то с бурканче и течност , най - ефективен е електрония шумо излъчвател които се купува от рибарските магазини.         Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 642
  • София
Отначало аз също мислех в Серес да бъде нощувката ни, но мъжът ми твърди, че се отклоняваме доста. За Керкини съм чела достатъчно тук и затова впоследствие реших да е там.
Според вас Серес или Керкини / по възможност с минимално отклонение от пътя /? Няма да разглеждаме, а само ще хапнем и преспим, поне заради децата  Simple Smile
Вергина или Верия ми се струват далече, искам да е долу - горе по средата и задължително в гръцко  Wink

kattrin Нещо сте се объркали. За Керкини имате отклонение 30 км. в едната посока и връщане още толкова. За Серес почти няма, или само 5 км. Дори има два хотела на пътя, никакво отклонение......ако решите ще ти кажа хотелите.....

# 643
Блед, как го откри този сайт и само сайт ли е или агенция? Много ти благодаря!!   bouquet Ще ги разгледам и ще пиша дали съм харесала нещо.  Hug

# 644
  • София
Блед, как го откри този сайт и само сайт ли е или агенция? Много ти благодаря!!   bouquet Ще ги разгледам и ще пиша дали съм харесала нещо.  Hug

♥Пандичка♥ Агенция е...не сме е ползвали, само черпя информация от нея, има добри цени и промоции. Но по принцип рядко ползваме агенция, действаме сами, при тях сравнявам цени. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт