Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 60 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Мдааа, и мен ме подразни факта, че ми отговориха, че ще проверят в склада на Веледа и т.н
Ми то само от тази тема им писаха 10 човека за проблема какво се правят на ощипани моми  Mr. Green Това ми беше първото пазаруване от Амазон..

# 151
Мдааа, и мен ме подразни факта, че ми отговориха, че ще проверят в склада на Веледа и т.н
Ми то само от тази тема им писаха 10 човека за проблема какво се правят на ощипани моми  Mr. Green Това ми беше първото пазаруване от Амазон..
Да, ама за един ден от сайта си имат хиляди продажби и още кой знае колко и-мейли... та на дали един човек е отговарял на всички "пострадали" списващи в темата... А репликите са им стандартни като заучените по кол центровете. Понякога много дразнещи и изнервящи Confused

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 22:32 от drago_2008

# 152
  • София
Това кремче на веледа големи дискусии предизвика. Стават грешки, амазон са си преценили, че ще им е по-изгодно да върнат на "потърпевшите" парите. В този случай няма да пратят още 5 бр. Чак толкова не страдам за пропуснати ползи. Винаги са били коректни и са уважавали мнението ми. Когато не съм била доволна от дадено решение, пиша пак до постигане на консенсус.

# 153
Рядко може да се срещне толкова коректен продавач. Аз съм много доволна от тях. За 5 години забележки нямам и недоволна не съм оставала Peace

# 154
  • Пловдив
Относно съпорта на Амазон да се изкажа и аз. Новият Киндъл, който ми изпратиха в замяна на стария ми, който се повреди месец преди да му изтече двегодишната гаранция, също се прецака. Включих го и се появиха черти през екрана. Честно казано подозирам, че може и децата да са го понатиснали нещо, обаче като не съм ги заловила и няма видими следи от удар или натиск, не съм сигурна. Писах им просто да се изжалвам колко съм разочарована и ядосана, защото съм го ползвала само 2 месеца с идеята, че и за новия важи гаранцията на първия поръчан, тоест вече е изтекла. Е да, ама само ме питаха рестартирала ли съм, падал ли е и т.н. стандартни въпроси и ми изпратиха нов. Е, как да не ги обича човек  Hug

# 155
Няма как за новия да важи гаранционния срок на първия Киндъл. Започва да тече нова гаранция от момента на подмяна с новия, т.е нови 2 години. Ако пак се повреди и вече твоя модел не се произвежда, те трябва да го сменят със следващия например.

# 156
В понеделник ви питах за един масажор дали някой му помни цената от сделките на деня миналата седмица... Та на 13-ти редовната цена беше 96 паунда. Днес преди да му намалят цената в сделките на деня е обявен с цена 159 паунда #Crazy Писах им на тези от Амазон, че какви са тия измислени намаления като първо вдигат цената, а после преди "голямото намаление" я качват със 70-80%. Е казаха, че било случайно съвпадение. Явно ще се откажа от този подарък... #2gunfire

"Oh - I understand. Yes - I can see how this might appear this way. I can assure you though that this is just coincidence - it's not our policy to deceive customers in this manner."

# 157
Тази машинка получи ли я някои, да даде малко отзиви http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007NJ2PYU/ref=oh_details_o00 … 1&tag=bgma-20, и на каква цена абеше преди това newsm78

# 158
Миналата седмица 13,32 паунда. Аз търся машинка за подстригване ама тези, които харесех не падат. Тази май е предимно за брада newsm78

# 159
Миналата седмица 13,32 паунда. Аз търся машинка за подстригване ама тези, които харесех не падат. Тази май е предимно за брада newsm78
И аз търся...

# 160
На мен 2ри път ми пишат, че още проверяват за тези кремчета на Веледа, да изчакам още 2 дни след 2рия мейл, вече не знам какво да им пиша?
А ти какво искаш точно?
Сгрешили са, но едва ли ще ти пратят 5 кремчета.
Ако не ти се чака пиши, че им го връщаш за тяхна сметка и не ги чакай.
Е, как какво? Исках си останалите 5 броя от поръчка, а имам 2 поръчки. Тогава офертата беше за 6 броя, нали така, както предполагам доста са направили. Както и да е, има развитие, писах по-горе. Ако не отговорят на първия имейл, трябва да им се напомни, както изрично са си написали и със втория се получават нещата. Връщат парите, кремовете остават подарък.
Няма да ти пратят кремовете, не се надявай.
Както и на мен не ми пратиха прибори 18/10 проба и не се съгласиха да им ги върна за тяхна сметка от БГ. До последно настояваха да ги върна, обаче от Англия, защото са ги пратили до английски адрес или да ме компенсират с малка сума.
Така че ти казвам направо -не се надявай, няма да ти пратят кремовете.

# 161
Аз нали имах проблем с тенджерите Тескома. Ами като им писах, че трябва да ги върна от БГ, защото са ми препратени до тук ми казаха да ги задържа след като им написах колко ще ми струват пощенските и колко съм разочарована от факта, че са дефектни...

Относно масажора в понеделник нали беше 96 паунда днес на сделките сега 95,40  Laughing То е ясно че няма да го купя на тази промоционална оферта менте  Crossing Arms Направо им се чудя на тия 17% дето мигновено го сложиха в кошницата  newsm78

# 162
И аз търся...

Ето машинка, за съжаление амазонците се гаврят и от миналата седмица от когато я следя беше 35.99 а сега е 51.25 и не я смъкват ...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008RAYBU0/ref=ox_sc_sfl_titl … mid=AFGPWW1AV6TFC

за сравнение цената в БГ:
http://www.remington.bg/mashinki-za-podstrigvane/mashinka-za-pod … ouch-control.html

Отзива горе е един и не много позитивен но в американския е с около 4.5 и има няколко стотин ревюта. Хубавото е че ножчетата са самонаточващи се, титаниеви, мотора е АЦ и е със три скорости и не се нуждае от смазване и/или подръжка.

# 163

аз за това я отказах, защото е предимно за брада, но за 14 поунда кой ме би по главата да не я взема, щепе да пасне перфектно за на малкия главата да си има негова машинка ...

# 164
И аз търся...

Ето машинка, за съжаление амазонците се гаврят и от миналата седмица от когато я следя беше 35.99 а сега е 51.25 и не я смъкват ...

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008RAYBU0/ref=ox_sc_sfl_titl … mid=AFGPWW1AV6TFC

за сравнение цената в БГ:
http://www.remington.bg/mashinki-za-podstrigvane/mashinka-za-pod … ouch-control.html

Отзива горе е един и не много позитивен но в американския е с около 4.5 и има няколко стотин ревюта. Хубавото е че ножчетата са самонаточващи се, титаниеви, мотора е АЦ и е със три скорости и не се нуждае от смазване и/или подръжка.

Ами при мен излиза с цена 35.90 паунда пак с безплатна доставка от друг продавач... Тя ми е запазена в кошницата с още 2 модела на друга марка над които мисля.
Не знам дали тук е дискутирано, че на различни компютри и през други мобилни устройста Амазона дава различна цена Rolling Eyes Тествано е. Последно миналата седмица през телефона стрерилизатора на Авент за микро ми идваше с цена 14 и нещо паунда, а на лаптопа за 6 паунда въобще голяма машина е Амазон и какви софтуери има разработени===

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 15:10 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт