Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 60 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Знаете ли дали има активен код за испанския бай вип?
Тези са ужасни. Имам пусната поръчка на 20 май. Едва днес са я изпратили. Но, пък, с UPS ще ми я доставят утре. Уж.
От Китай някои неща са ми пристигали по-бързо ooooh!
Да, такива са, баш като Фешъндейса, чакаш си нещата по цял месец. Имам 3 артикула закупени от там и само една тениска ми дойде в рамките на няколко дена. Две от нещата ми пристигнаха с UPS, а едно в пощата.
Благодаря за кода   bouquet
Някой купи ли от тези керамични съдове да ме ориентира в големината. Май са доста малки  newsm78
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A2DJRZQPD1F7P8&asin=B0 … amp;ref=qd_ic_t_d

# 406
  • Sofia
Идвам и аз при вас - в последните седмици само то ВИП-овете пазарувам, а кодът от 5Е го подминах, защото си помислих, че е нещо за мобилна версия, изобщо не прочетох  ooooh!
Сега и 10 Евро за немския Амазон... не е на добре работата  Mr. Green

Аз досега от всичките ВИП-ове, съм най-доволна от испанския - всичко ми идва светкавично бързо, на чата се разбираме перфектно и са супер сговорчиви  Peace

# 407
    На 22/05 направих поръчка от немския ВИП с 2 блузки на Maison Scotch. На 23/05 ми изпратиха поръчката ,но без проследяващ номер с евентуална доставка-30/05,но до сега обаче нищо не съм получила  Sad
Утре ще им пиша.

# 408
  • Sofia
   На 22/05 направих поръчка от немския ВИП с 2 блузки на Maison Scotch. На 23/05 ми изпратиха поръчката ,но без проследяващ номер с евентуална доставка-30/05,но до сега обаче нищо не съм получила  Sad
Утре ще им пиша.

Пак аз  Mr. Green Имам 3 поръчки от тогава със Скоч - разделиха ги на 5 и само една от тях изпратиха с DHL. От останалите 4 три получих в пощата на 31 май и на 3 юни, а последната я няма. Още когато ги питах за номер за проследяване за тези 4, те ми написаха, че няма и да чакам до 13 юни. Ако не ги получа, да им пиша.

# 409
И аз направих тогава една поръчка с дрехи на Мейсън Скоч. Разделиха ми я на 2 части и двете получих по пощата - едната миналата седмица, а другата взех днес. Днешната пристигна в кашон в окаяно състояние - скъсан и явно доста мокрен по трасето. Снимах го преди да го отворя, но слава Богу всичко вътре е невредимо.
От испанския имам 5-6 поръчки - половината дойдоха в пощата, другите с UPS. Забавиха ми тениските от кампанията на Diesel, като пристигнаха за около 2 седмици. Все още чакам едни сандали на Gioseppo със срок за доставка 13-24 юни.

# 410
  • Пловдив
Здравейте, имам един въпрос малко встрани от последните дискусии - получих един чугунен тиган от английския амазон, но се оказа че е с дефект. Тиганът тежи 3 кг. и определено не ми е изгодно да го връщам. Дали да им пиша занякаква компенсация или няма смисъл?

# 411
Здравейте, имам един въпрос малко встрани от последните дискусии - получих един чугунен тиган от английския амазон, но се оказа че е с дефект. Тиганът тежи 3 кг. и определено не ми е изгодно да го връщам. Дали да им пиша занякаква компенсация или няма смисъл?
Пиши! От всички коментари стигнах до извода, че всичко зависи от това как ще им го поднесеш.
Понякога поемат разходи ако си пратила до англ. адрес а връщаш от БГ, понякога отказват. Всичко зависи от това, колко нахална ще бъдеш. Аз се прецаках последния път и се съгласих на компенсация, но ако пак ме заблудят така ще искам да си вземат нещата и да си платят пътните!

# 412
    Добро утро и хубав и успешен ден!
На какъв размер според вас отговаря тази блузка от немския ВИП  http://de.buyvip.com/homepage#page=d&dept=outlet&sale=A1 … f=qd_g_b_img_d_47 ?

# 413
Момичета, явно изоставам с информацията, но каква е разликата между vip amazon и обикновения?

# 414
# 415
  • София-Лагера
    Добро утро и хубав и успешен ден!
На какъв размер според вас отговаря тази блузка от немския ВИП  http://de.buyvip.com/homepage#page=d&dept=outlet&sale=A1 … f=qd_g_b_img_d_47 ?
Аз мисля ,че е дамско.
Италианско 40 е С.
Честито Алекс,после да се похвалиш.

# 416
Desi_2,и на мен такива мисли ми минаваха,но се надявах да греша  Grinning
Исках я за 10 годишната си дъщеря,но добре че изчаках за мнение. Mr. Green
Благодаря ти Деси!   bouquet

# 417

Честито и аз има една рокля тяхна, но много ми е шарена/за моя вкус/ за ежедневието. Още се чудя за какво я купих, сега ще я изкарам за морето, че така си седи нова в гардероба, иначе като материя и изработка е страхотна, но аз съм от скучните, които предпочитат едноцветните дрехи.

Да продължа историята за моят хронограф, батерията не е, защото съпруга ми я замери и си е наред. Явно самия часовник нещо му има, писах им и са ми възстановили парите във gift card balance - за първи път ми се случва. Пишат че ще ми ги върнат и по карта евентуално, но кога не се уточнява.  Не си и правят устат да ми пратят нов, защото е на съвсем друга цена от която съм го купила, но аз вече не го и искам. Та въпроса някой знае ли, ще видя ли парите по картата или трябва да купя нещо с тях, за да ги използвам - както са сега. Часовника съответно трябва да върна в рамките на 30 дни - така са ми писали и че ще покрият пощенските разходи - но за това ще видим - докато не видя, не вярвам.

# 418
  • Пловдив
Пиши! От всички коментари стигнах до извода, че всичко зависи от това как ще им го поднесеш.
Понякога поемат разходи ако си пратила до англ. адрес а връщаш от БГ, понякога отказват. Всичко зависи от това, колко нахална ще бъдеш. Аз се прецаках последния път и се съгласих на компенсация, но ако пак ме заблудят така ще искам да си вземат нещата и да си платят пътните!
Благодаря! Писах им, приложих и снимки. Отговориха ми светкавично. Предложиха ми да ми върнат част от сумата. Доволна съм  Hug

# 419
  • София
Изгодно колело в немския - Elswick Redhawk  -  http://www.amazon.de/dp/B006FCH8NO - 49,50€ вместо 165€ с безплатна доставка до немски адрес, 11,25€ до английски или френски адрес и над 57€ доставка до български адрес... Crazy
За справка, във френския е 139,99€

Общи условия

Активация на акаунт