Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 59 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Не е много по темата, но някой просветен може ли да ми каже що за размер е U в дамската номерация (става дума за испанския BuyVip)? Моето предположение е, че означава one size.

# 571
Моля за малко помощ  Praynig Наскоро ни се роди второ бебче и четох в една от темите,че доста млека/каши/пюрета се пазаруват както от Амазон,така и от други сайтове.Моля майки,които често поръчват да ми напишат кое откъде си струва да се поръча,защото сега честно казано не остава и много време за ровене в нета и четене  ooooh! Гледах,че в Амазон....
И аз преглеждах темата за подобна инфомация, така че моля, пишете във форума или и на мен на лични. Някъде из темите бях попаднала на един пост на една мама, че купува ХИП 4 за детето си само от амазон и че в БИЛА) било много по-скъпо,  но сега не мога да го открия този пост...  Thinking Ние все още сме на кърма и пюретата предстоят, но търсих памперси в амазон и нещо не успях да намеря Pampers Premium Care например - само кърпички... newsm78

Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 14 юни 2013, 10:39 от Leda

# 572
  • София
anbibian сподели това за Хипп. Пюретата тежат доста и не зная дали ще е изгодно да се поръчват оттам, но АМ излизаше доста изгодно. Тя ще се включи и ще каже. Simple Smile

# 573
  • Sofia
Очилата ми от испанския ВИП са изпратени, но номерът за проследяване не излиза в UPS - някакъв по-различен е, а и в самата поръчка нямам бутон за проследяване  Thinking

# 574
AniK, това означава, че са ти ги изпратили по пощата.

# 575
aniK,идват в пощата,но се прослядяват в немските DHL,поне с моите две поръчки беше така.

# 576
  • Sofia
А имате ли идея горе долу за колко време, че на 23ти заминавам на море и ще ми е гадно да не си ги получа до тогава  Sad

# 577
А имате ли идея горе долу за колко време, че на 23ти заминавам на море и ще ми е гадно да не си ги получа до тогава  Sad
При мен отнема 7-10 дни, но аз живея в Благоевград.

# 578
При мен за повече от седмица идваха. Sad

# 579
  • Sofia
Егати Sad досега винаги с UPS са ми пращали. Дано дойдат до края на другата седмица  Praynig Praynig Praynig
Благодаря ви, момичета  Hug  bouquet

# 580
Да забелязвате някакъв бъг в amazon.de VIP? Не мога да си вляза с паролата....

# 581
Аз купувам Хип 4-ка 4 кутии са 20 паунда в момента и са по 600 гр. А тук е 500 гр. и е 20 лв. за една кутия.
Нека всеки си го сметне само колко му излиза, защото всеки ползва различен превозвач.
Това е за мляко 4ка, но за по-малките бебета и щом е на 20 дни трябва да се купи 1-цата.
http://www.amazon.co.uk/HiPP-Organic-birth-onwards-Infant/dp/B00 … ds=hipp+organic+1
Не знам защо не им е в програмата Subscribe & Save delivery, също не знам каква е цената на 1-цата по нашите магазини, но който знае и се интересува ще си го сметне колко му излиза.
На мен една кутия 600 гр. с транспорта до БГ ми излиза 13 лв., а тук както казах е 20 лв. за 500 гр.
Преди време се занимавах да смятам за пюретата и стигнах до извода, че няма смисъл да се купуват от Англия, тъй като стъклото тежи доста. Ние купуваме на Бейбилов, дъщеря ми ги харесва, био германски от ДМ. Сега има намаление на Хип в Кауфланд  Peace
Преди да навърши 1 г. купувахме млякото от ОСАDO до тогава бяхме на Аптамил.

# 582
Здравейте, 

искам да върна едни дрешки на испанския ВИП, разпечатала съм си етикета и бланката.
Пише, че трябва да залепя етикета на пакета, но доколкото си спомням последния път в пощата не ми позволиха да лепя по кашоните им. Как процедирате вие ? Извинявам се ако въпроса вече е задаван  Hug
Бях си разпечатала и залепила етикета, но в пощата ме накараха да опаковам наново и да надпиша адреса ръчно.

# 583
  • Бургас
Взех си най-накрая сутиените триумф  от превозвачa,  освен тези които бяха драстично намалени, получих и
http://www.amazon.co.uk/Triumph-Diamond-Sensation-Wired-Multi-Wa … words=triumph+bra
беше 10 или 14 лири, много ми хареса.
Благодаря, че споделяте изгодните неща, възползвах се и от намалението в Джордж/Фреди, розов детски Кикерс и боти на Daniel Hechter. Последните дали си съответстват на номерата?

# 584
  • Sofia
irriska, по принцип в пощата трябва да видят съдържанието преди да затвориш. Не знам дали нямат и изискване за хартиена опаковка - в някои клонове са стриктни. Сигурно затова така е станало.

Общи условия

Активация на акаунт