Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 59 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте дами!Харесах един усилвател http://www.amazon.co.uk/Yamaha-AS500SI-Integrated-Amplifier-Comp … rds=Yamaha+A-S500, и имам няколко въпроса:
1 Продава се директно от амазон, т.е не би трябвало да има проблем да го доставят до България  ?
2 Цената трябва да бъде £284.56+  5.69 GBP за пратка + 0.59 GBP на килограм newsm78
3 За електроника с такава цена може ли да се има вяра на български пощи?
Вчера поръчах техника на подобна цена , изпратена е с пощите. Преди месец друга техника с UPS , има значение дали ще е стандартна доставка или бърза .

# 556
Знае ли някой от испански или италиански Вип ще дойдат по-бързо покупките или идват еднакво бавно и е на късмет работата?

Имах поръчка от 24 май от испанския ВИП, от кампанията на Манго. Едва на 10 юни получих мейл, че са ми  изпратили нещата. Имах за получаване 6 неща, пратиха ги на два пъти, съответно два пъти си дръпнаха от сметката. Днес си получих всичко с UPS.

# 557
  • Sofia
Знае ли някой от испански или италиански Вип ще дойдат по-бързо покупките или идват еднакво бавно и е на късмет работата?

Имах поръчка от 24 май от испанския ВИП, от кампанията на Манго. Едва на 10 юни получих мейл, че са ми  изпратили нещата. Имах за получаване 6 неща, пратиха ги на два пъти, съответно два пъти си дръпнаха от сметката. Днес си получих всичко с UPS.

Важното е да ги пратят, после бързо идват. То всичко зависи от кампаниите - колко бързо им доставят стоките. Аз от испанския предимно от аутлета купувам (много добри попадения има на супер цени) явно са налични при тях - веднага пращат  Peace

# 558

Важното е да ги пратят, после бързо идват. То всичко зависи от кампаниите - колко бързо им доставят стоките. Аз от испанския предимно от аутлета купувам (много добри попадения има на супер цени) явно са налични при тях - веднага пращат  Peace
Иначе наистина дойдоха много бързо - в рамките на 3 дни и двете пратки. От аутлетите още не съм пазарувала - наложила съм си ограничение, че не знам вече къде да си крия покупките  Laughing

# 559
Здравейте!

Следя вашата тема тайно, тъй като не съм купувала нищо напоследък от амазон, но ето, че се наложи да се разкрия Simple Smile Имам нужда от вашата веща помощ.

Чудя се между два термометъра, които са на добра цена в немския амазон, но аз не отбирам грам немски... По това, че като дизайн и структура си приличат с английския амазон, и с помощта на чичко гугъл се ориентирам, но все пак преди да поръчам, исккам да се посъветвам с вас.

термометър 1 - http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z% … 20Ecomed%20TM-65E

термометър 2 - http://www.amazon.de/Medisana-76073-Infrarot-Fieberthermometer-F … rds=medisana+fto\

Интересното е, че термометър 1 си го намерих в БГ на добра цена и няма да има нужда да го поръчвам, но термометър 2 в БГ е 92лв!!! Не мога да разбера какво става с тия цени и реших да не разчитам на моя никакъв немски и на гугъл и да ви попитам...

За да избера, ме вълнуват отзиви и рейтинги на двата продукта - изобщо не мога да се ориентирам има ли такива.

Отзиви от вас, ако сте поръчвали и изобщо съвет при този избор, някой може ли да ми даде.

И също така - всичко наред ли е с двата продукта - т.е. поръчвам си един брой, нов, термометър - както в английския амазон - с доставка и т.н.

Има ли варианти на доставката - примерно до немски адрес безплатна ли е, за да се ползва превозвач или е най-изгодно да се ползва доставката до БГ?

И последно - какво означава, че има преизчисляване с ДДС-то - да не отиват на митница задължително пратките?

Благодаря предварително за оттговорите и извинявайте, ако нещо е било обсъдено и не съм довидяла.  bouquet

# 560
Някой поръчвал ли е този модел Kindle, ако да какви са ви отзивите? За подарък е, а пък аз не съм ползвала и нямам никакво мнение изобщо.

# 561
  • София
Някой поръчвал ли е този модел Kindle, ако да какви са ви отзивите? За подарък е, а пък аз не съм ползвала и нямам никакво мнение изобщо.
Kindle са много хубави ел. книги Специално за този модел имаше доста отзиви в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710366.msg25414664#new

# 562
  • Варна
Здравейте!

Следя вашата тема тайно, тъй като не съм купувала нищо напоследък от амазон, но ето, че се наложи да се разкрия Simple Smile Имам нужда от вашата веща помощ.

Чудя се между два термометъра, които са на добра цена в немския амазон, но аз не отбирам грам немски... По това, че като дизайн и структура си приличат с английския амазон, и с помощта на чичко гугъл се ориентирам, но все пак преди да поръчам, исккам да се посъветвам с вас.

термометър 1 - http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C3%85M%C3%85Z% … 20Ecomed%20TM-65E

термометър 2 - http://www.amazon.de/Medisana-76073-Infrarot-Fieberthermometer-F … rds=medisana+fto\

Интересното е, че термометър 1 си го намерих в БГ на добра цена и няма да има нужда да го поръчвам, но термометър 2 в БГ е 92лв!!! Не мога да разбера какво става с тия цени и реших да не разчитам на моя никакъв немски и на гугъл и да ви попитам...

1 За да избера, ме вълнуват отзиви и рейтинги на двата продукта - изобщо не мога да се ориентирам има ли такива.

2 Отзиви от вас, ако сте поръчвали и изобщо съвет при този избор, някой може ли да ми даде.

3 И също така - всичко наред ли е с двата продукта - т.е. поръчвам си един брой, нов, термометър - както в английския амазон - с доставка и т.н.

4 Има ли варианти на доставката - примерно до немски адрес безплатна ли е, за да се ползва превозвач или е най-изгодно да се ползва доставката до БГ?

5 И последно - какво означава, че има преизчисляване с ДДС-то - да не отиват на митница задължително пратките?

Благодаря предварително за оттговорите и извинявайте, ако нещо е било обсъдено и не съм довидяла.  bouquet

Здравей, ще опитам да съм кратка:

1 -За първия термометър няма никакви коментари в Амазон
Термометър номер две е оценен с 2.5 звездички от 5, които за мен са достатъчна индикация да потърся друг модел.Недоволните споделят, че не мери точно и дава отклонения ...

2 Аз имам термометър ,който мери в ухото . Този модел е http://www.amazon.co.uk/Braun-ThermoScan-IRT4520-Ear-Thermometer … =braun+thermoscan
Това е по-стария модел, след него излезе още един, а може и трети по-нов да има
Много съм доволна, вдигнат ли децата Т само с него действам, дори и като спят. Препоръчвам Braun за медицинска техника

3 Всичко е наред, поръчваш и пристигат нови, вероятно дори с гаранция

4. До немски адрес е безплатна доставката,от там до БГ мисля само Габко предлагат тази услуга от посредниците, има тема за тях

5 Ще ти начислят само разликата от ДДС в БГ и това в Германия, което е  само 1%-това в случай ,че избереш директната доставка до БГ , няма митница, това е покупка от страна -членка на ЕС

Толкова от мен  Simple Smile

# 563
  • Sofia
И аз имам същия Браун за ухо - той и помпата Бейби Вак (не чак толкова) са незаменими мои спътници в живота докато децата поизрастат  Peace

# 564
Г-ца Димитрова, много благодаря за изчерпателния отговор!  Hug

Бяха ми препоръчали Medisana - не от тези двата, трети модел, по-стар, който пък изобщо не можах да намеря и аз затова се насочих към тези, но явно ще търся други алтернативи... Непременно ще разгледам термометрите на Braun.

# 565
  • София
Здравейте, 

искам да върна едни дрешки на испанския ВИП, разпечатала съм си етикета и бланката.
Пише, че трябва да залепя етикета на пакета, но доколкото си спомням последния път в пощата не ми позволиха да лепя по кашоните им. Как процедирате вие ? Извинявам се ако въпроса вече е задаван  Hug

# 566
  • ВАРНА
Моля за малко помощ  Praynig Наскоро ни се роди второ бебче и четох в една от темите,че доста млека/каши/пюрета се пазаруват както от Амазон,така и от други сайтове.Моля майки,които често поръчват да ми напишат кое откъде си струва да се поръча,защото сега честно казано не остава и много време за ровене в нета и четене  ooooh! Гледах,че в Амазон.Ук има оферта "Подпиши и спести 15%" но нещо не ми стана ясно какво точно представлява - ако напиша ХИП и подпиша получавам 15% допълнително на всички Хип продукти,така ли?А има ли значение колко често трябва да правя доставки,в точно определен ден ли трябва да са?Има и някаква оферта "Амазон Фемили" но и за там не остана много време да се вглъбя и разуча.Ще се радвам да ударите едно рамо,досега само един Киндъл съм поръчвала от Амазон.ук и даже не съм наясно как действа немския,има/няма доставка,посредници ли е по-добре да се ползват или директно до БГ.Дано някой намери време да драсне 2 реда,може и на лични,благодаря предварително на отзовалите се  Hug

# 567
  • Sofia
Здравейте, 

искам да върна едни дрешки на испанския ВИП, разпечатала съм си етикета и бланката.
Пише, че трябва да залепя етикета на пакета, но доколкото си спомням последния път в пощата не ми позволиха да лепя по кашоните им. Как процедирате вие ? Извинявам се ако въпроса вече е задаван  Hug

Аз си го лепя, но ако мислиш, че някоя мръхла в пощата ще ти направи проблем, препиши адреса на ръка.

# 568
  • София
Благодаря, Аник  Peace

# 569
Kindle са много хубави ел. книги Специално за този модел имаше доста отзиви в темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=710366.msg25414664#new
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт