Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 19

• 59 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Взех си очилата на  Emporio Armani са страхотни са, много съм доволна Crazy Харесах си и още едни ама другия месец ако пак пуснат Laughing Получих и машинката на Remington, но ще видим кога ще я пробвам

Кога ги поръча и от кой вип, за очилата става въпрос, за моите от испанския даже не са си дръпнали парите още, а съм ги поръчала на 13 Rolling Eyes

# 616
Взех си очилата на  Emporio Armani са страхотни са, много съм доволна Crazy Харесах си и още едни ама другия месец ако пак пуснат Laughing Получих и машинката на Remington, но ще видим кога ще я пробвам

Кога ги поръча и от кой вип, за очилата става въпрос, за моите от испанския даже не са си дръпнали парите още, а съм ги поръчала на 13 Rolling Eyes

На 12-ти ги поръчах и веднага си дръпнаха парите. От Buyvip.de са моите. Сега обаче ми остана време да ги избърша хубаво и видях, че имат одрано на едното стъкло Cry Тези имат ли он-лайн съпорт? Явно така са сложени, защото кърпичката, инструкциите и сертификата бяха откъм дръжките newsm78

# 617

На 12-ти ги поръчах и веднага си дръпнаха парите. От Buyvip.de са моите. Сега обачи ми сотана време да ги избърша, че чак в 7 взех от пощата и видях че имат надрано на едното стъкло Cry Тези имат ли он-лайн съпорт?

Много неприятно, тъй като аз преди 13 си счупих моите и за това си поръчах от Випа, но си купих също и други от оптика. Представител на фирмата/просто в момента беше в оптиката/ ми каза, че очилата нямали гаранция. Ако ми се счупила рамката, но се окажело че имало шупла вътре - да, ще ми признаят нещо и евентуално ще ми ги сменят, но иначе - не. Та ми е интересно какво ще ти отговорят тези от Випа, но в България това е действителността.

# 618
# 619

На 12-ти ги поръчах и веднага си дръпнаха парите. От Buyvip.de са моите. Сега обачи ми сотана време да ги избърша, че чак в 7 взех от пощата и видях че имат надрано на едното стъкло Cry Тези имат ли он-лайн съпорт?

Много неприятно, тъй като аз преди 13 си счупих моите и за това си поръчах от Випа, но си купих също и други от оптика. Представител на фирмата/просто в момента беше в оптиката/ ми каза, че очилата нямали гаранция. Ако ми се счупила рамката, но се окажело че имало шупла вътре - да, ще ми признаят нещо и евентуално ще ми ги сменят, но иначе - не. Та ми е интересно какво ще ти отговорят тези от Випа, но в България това е действителността.
Е как така какво ще ми отговорят? Аз поне не допускам да се скатаят. Това е покупка он-лайн. Не мога да знам че са надрани, а и те виждат кога са получени. Не е получен дефект в резултат на употреба. Това няма общо с гаранцията. Това си е дефект, с който ги получавам. Закона казва, че имам 3 дни, за да ги информирам за дефект и да получа чисто нови. Да ги сменят ли или да ми връщат част от парите не знам... ама ще се карам с тях ако трябва #2gunfire. Да не говорим че при германците очилата бяха с 10 евро по-скъпи от испанските (само моите ги нямаше там Confused)

# 620

Ами даваш  Sizing info и слизаш на Slim fit размерите, почваш да ги обръщаш в см. Има дължина отпред, на ръкава и т.н. Сравняваш с някоя ваша...

# 621
  • Sofia
drago_2008, не е нужно да се караш, просто им пиши  Peace Имат контакт форма като в Javari. От всичките ВИП-ове, само немците нямат чат.

Имам 3 пратки с DHL-БГ Пощи, които вчера са вече със статус в София. Силно се надявам днес да са в нашия клон  Praynig Praynig Praynig Само да не ги пратят в някое колетно  Confused В едната пратка са очилата.

# 622
Отговориха ми, че нямат друг чифт. Предлагат ми 8 евро да ми върнат, което ми се вижда направо смешно. Или да им върна очилата. Някой от вас имал ли е такъв проблем? Само на мен ли ми се вижда малко за очила от 55 евро без пощата да ми предлагат заради одрасканото 8 евро, че те всички други модели се дублираха в испанския и бяха 10 евро надолу.

# 623
Аз да питам срещали ли сте някъде изгодни филтри за Брита? Изпуснах ги в редута.

# 624
Момичета , някой има ли впечатления от тази марка обувки http://de.buyvip.com/#page=d&dept=women&sale=ATNE9C4A3HZ … =qd_g_b_img_d_118
МНого ми харесват, много ги искам, но съм 41ви номер , но ако поръчам и са умалени ще си бия главата ...

Мммм, много хубави изглеждат и цвета ми харесва, а и цената. Момичета кажете, ако някой ги има съответстват ли като номер и как е качеството.

# 625
  • Sofia
Отговориха ми, че нямат друг чифт. Предлагат ми 8 евро да ми върнат, което ми се вижда направо смешно. Или да им върна очилата. Някой от вас имал ли е такъв проблем? Само на мен ли ми се вижда малко за очила от 55 евро без пощата да ми предлагат заради одрасканото 8 евро, че те всички други модели се дублираха в испанския и бяха 10 евро надолу.

Обикновено предлагат 15-20% компенсация. Аз бих ги върнала (ще ти поемат пощенските). Кампания на Армани имаше преди месец, пак ще повторят, а и непрекъснато пускат очила на други добри марки - не си струва да задържиш тези.
ВИП-овете не заменят, не държат наличности (освен в аутлетите).

# 626
aniK мерси. Видях ги и предния път, но тогава ги подминах. Яд ме е, че бях харесала и още едни. Да бях си поръчала 2-та чифта, та сега да си остана поне с едните  Confused Писах им преди малко и ще видя какво ще отговорят...

# 627
Да сте виждали хубава оферта за машинка за подстригване Flutter

# 628
Да сте виждали хубава оферта за машинка за подстригване Flutter
Аз вчера получих тази http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008RAYBU0/ref=oh_details_o02 … e=UTF8&psc=1. Взеха я за 36,40 паунда, сега е даже малко по-евтина.

# 629
здравейте,отскоро пазарувам от амазона и се чудех има ли опция да се избират стоки ,които могат да се доставят директно до БГ .Идеята ми е да не се занимавам с превозвачи.Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт