Подтискане на сексуалното желание

• 3 831
  • 15
  •   1
Отговори
Искам да попитам как може да се подтисне сексуалното желание.
Чувал съм за бром и афродизиак.

# 1
Искам да попитам как може да се подтисне сексуалното желание.
Чувал съм за бром и афродизиак.

Афродизиакът ще подейства на сексуалното желание като бензин на открит огън Joy
А за брома мъжо казва, че са им давали в казармата, ама на 18 годишните изобщо не им е действал Grinning

А и защо ти е такова нещо бе джанъм? Да не си даскал, дето ще води деца на екскурзия? Ако е така знай, че ако разбера, че даскал ми е тъпкал детето с такива неща на него ще му трябва не бром, а бинтове и гипс.

# 2
Не мисля, че съм хиперсексуален ... Не искам да маструбирам толкова, но не мога.. Пристрастен съм може би..

# 3
Студени душове и много спорт до изтощение.

# 4
Проблема е ,че боледувах и ми е забранено да спортувам вече от 1 година .. и не се знае до кога..

# 5
Човека си има проблеми - наскоро беше маструбирането, сега друго ...

# 6
  • София
ма то пак е маструбирането, не е друго  Wink

# 7
  • София
Маслото от риган (majoгаn), което е силен успокоител, има силата да отблъсква сексуалното желание.
Майорановото масло може да се разтваря в маслена база, за да се използва за масаж на гърба. Може да се добавя към вана за вечерно отпускане или да се напръскат няколко капки от него върху горелка, за да се ароматизира стаята.

Анафродизиак се казва.
Виж, че има полза от 104 годишните.

# 8
ма то пак е маструбирането, не е друго  Wink

newsm10

# 9
Намери си гадже.

# 10
  • Ямбол
Ако си мислиш, че си някакво изключение - не си. Напълно нормално е това, което ти се случва.
Възможно е да си получил някаква зависимост, която с химия трудно ще преодолееш.
Намери си нещо друго интересно, което да ти е приятно да правиш - хоби някакво.

# 11
  • София
Зависимост от какво? От ръкоблудстването ли? Ми на тийнейджърска възраст е нормално да мастурбират често, нищо притеснително не е.
Иначе кльомба е права за ригана.

# 12
По-скоро се събирай с приятели, излизай колкото се може повече навън с хора, то обикновено на човек му се правят такива неща като си седи в къщи и скучае .

# 13
от сезона е.ще  ти мине!

# 14
 Отиди на село и прекопай 1 декар за 1 ден Twisted EvilАко още не ти е минало, върни се и прекопай 2 декара за ден, после ела и пиши  newsm47

Общи условия

Активация на акаунт