Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 281
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Снежи това е от Рая Hug
Цитат
С Мелих снимат филм- казва се "Rüya gibi geçti". Джейда му е писала, че много се радва, че ще работят отново заедно и, че е много развълнувана

А това е от Надето Hug
Цитат
Мелих/Мехмет играе в Kasaba, ето и видео, има и още.

http://www.dailymotion.com/video/xbyvzr_kasaba-sever-dostlarayen … ilms#.UYiuDqK8CTw
Ауу това е от пленителката грозното Mr. Green

# 61
Какви такива  ги раздава Ча...Това май е Хазалчето/на снимката/  newsm78Нарочно не й намалих размерите...

# 62
Манка Joy Joy Joy

Жана лека Hug

# 63
  • У Диспансера ...♥♥♥
Манка HugПетрова Hug Манка,тоя Мехмед и аз не мога му се начудя,то все едно Емир е крадеца и му е счупил колата,ама какво е това неговото изкривено мислене не знам,момчето го спасява,макар че изяде една глава,и то за какво,за това че каза няма да търсим баща ти повече,директно ще се обръщаме към теб,и ония бам,за какво бе мухльо,че човека ти влиза в положение и чака когато можете и по-колкото можете да си изплащате дълга #2gunfire После,колко лесно го обвиниха,хайде ми кой ще е побойника,ами Емир,че той само за жалкото подобие на мъж Мехмед мисли,и Юнал отиде и като човек им каза,аз ще ви помогна да разберем кой е бил,само не замесвайте сина ми.За какво скочиха,викнаха,Зехра той е виновен щом пари ни предлага баща му,ами като е той,защо ви предлагат помощ за разследването бе,засегнаха им гордостта вече ThinkingПосле като се разбра кой е виновника питам аз,къде им беше голямата и велика гордост да се извинят,нали са много справедливи,на крака трябваше да отидат и да се извиняват,че са набедили Емир.Ама те искат тях да ги имат за хора,ама май те нямат другите за такива,с тях справедливо да се отнасят,да не им накърняват гордостта,а те че обвиняват напосоки  оле много ме дразнят тия,Фериха и тя портиерите тва онова,ми кажи му истината като много ти знае устата какво ми се правиш на голяма защитничка на бедните,не това в живота никога не може да стане,да търпи толкова много даден мъж,принцесата решила,гузна че не можа да защити брат си,и си го изкара на момчето,а и тя не вижда колко голям мухъл е този неин брат #Cussing out #Cussing out

# 64
Снежи това е от Рая Hug
Цитат
С Мелих снимат филм- казва се "Rüya gibi geçti". Джейда му е писала, че много се радва, че ще работят отново заедно и, че е много развълнувана

А това е от Надето Hug
Цитат
Мелих/Мехмет играе в Kasaba, ето и видео, има и още.

http://www.dailymotion.com/video/xbyvzr_kasaba-sever-dostlarayen … ilms#.UYiuDqK8CTw
Ауу това е от пленителката грозното Mr. Green

Обичам те!Верно другарче си ти!  newsm10  love001

Снощи попаданах на тази красавица,ровейни из фейса  hahaha hahaha hahaha

# 65
Снежи с това ли ми се отблагодаряваш Mr. Green

Ирка кво ти стана ooooh! ooooh! ooooh! ти Фемир не гледаш ли на тенис Laughing

# 66
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бреййй аз се утрепах да анализирам Mr. Green

# 67
Анкетата в Геджето е приключила:
1.Хазал
2.Чаатай
Ето линк http://www.gecce.com/magazin/haber/geccecom-anketi-sonuclandi-83 Има и снимки по-надоло...

Е, супер smile3501, то тази анкета я държаха "отворена" сто години, сякаш искаха да се промени крайния резултат Mr. Green

+1  newsm10 Ама не успяха.....пак победихме.... smile3533

Мамини сладки душички  txtloves

# 68
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи с това ли ми се отблагодаряваш Mr. Green

Ирка кво ти стана ooooh! ooooh! ooooh! ти Фемир не гледаш ли на тенис Laughing
Joy Joy Joy Ми малко по темата да попиша и аз,то тениса вие го анализирате,нали шафера им играеше,и те ли се подеха вече да подскачат на корта Mr. Green

# 69
Здравейте, как сте?
Момичета кажете нещо хубаво да ме развеселите, днес беше толкова ужасен ден  smile3516 smile3515, тръгна кофти още от 7,30 сутринта, та до края, толкова проблеми, че даже не успях да вляза при вас  newsm45
Ще се опитам да ви изчета, че вие сте изписали толкова много днес, личи си, че всички сте се завърнали. Така съм увесила нос, че гледах Ча, гледах Бу и развеселяване йок, което не е нормално  smile3511

# 70
# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥
Със свекъра и свекървата Mr. GreenЗъбльовци Mr. Green

# 72
  • Още у мъглата ...
Йееееееееееееееееее:)
 newsm20
Гришооооо
 newsm20

# 73
Ама тоя коментатор #2gunfire #2gunfire #2gunfireнашия играе утре на двойки  ooooh!

Весела Hug spoko

# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Шафера победи ли,какво стана newsm78

Общи условия

Активация на акаунт