Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 365
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Кали :h

Наде, аз също не съм гледала още ПЕ и не искам да го гледам, и аз съм си съхранила сериите от ПЕ някъде в компа, но пропускам папката като малка гара. АФКПЕ започнах да гледам, стигнах до започването на "натискането" на млечната сестра Mr. Green и полицайката и нататък го гледах на мишка. Сигурно малко по-нататък може да се постарая да го изгледам нормално, само заради играта на Ча.  67-ми епизод на АФК също го гледам до изстрелите, даже понякога само до прегръдката в парка.
Така ми го чувства душата и туй си е. 

+1  smile3501 newsm10 Taka съм и аз !  smile3508

# 406
  • Още у мъглата ...
Габи, Hug за Feriha & Emir Kalp Ağrısı  bouquet  Моя любима песен, много я харесвам Heart Eyes Настръхвам всеки път като я чуя и се сещам за сърцераздирателната сцена на края на 53 епизод /когато Емир удари шамар на Фериха и баща и брат й гледаха след нея, когато тя си тръгваше/. Чаги я предложил, незнам дали знаеш. Момчето ни има вкус към хубавата музика Simple Smile

Лека на лягащите Hug

Не знаех, че Чаги я е предложил. Явно за нещо има вкус Simple Smile
Ама те двамата с Хазалката такава музикална двойка могат да спретнат: той с китара, тя с цигулка (то и без това в повечето турски песни участват струнни инструменти, така че няма да е странно такова съчетание). А доколкото съм разбрала (дали е правилно ми кажете) Хазал може и да пее хубаво, Чаги горе долу Grinning
Виж при танците ще е мъка Laughing, Хзалката си може да танцува, а Чаги си е малко дръвце, татам доста уроци ще трябва да му дава Laughing

# 407
Габи,  Hug не дръвче, а направо си е пън и то огромен Laughing, незнам дали и уроците ще му помогнат  Laughing

Поздрав за лека нощ и сладки сънища от мен! Hug

http://www.youtube.com/watch?v=CCVUKzx3beY

До утре, скъпи мои! Hug

# 408
  • Още у мъглата ...
Ох Габи,аз що рев съм изревала  точно на тоя клип,до болка ми е познат просто,направо като чуя мелодията и го стопирам,за мен е просто непосилно да го гледам,и винаги благославям Аксой и сие като мерна нещо от ПЕ #2gunfire #2gunfire Линко,и аз ги виждам луканчиците как са наредени  Mr. Green Верчето да работи,младо девойче е още,недей цъка с тела,ми лягай почивай,че утре пак те чака,аз Бу ти го пазя споко Mr. Green
Скрит текст:

И аз ревах на глас и с хълцане, то бива, то може, ама тази тяхната ASK на нищо ни прави newsm45

# 409
Габи, шЪ го научи,,,той е схватливо момче  hahaha hahaha hahaha
Кали, лека, скъпа!
Ирка, пак си си ушила нови дрешки  Hug

За тях си беше есенния проект,ама нейсе...

# 410
  • Още у мъглата ...
Кали Hug

Мерси за клипа ти за лека нощ Hug, да разведри малко атмосферата, че нещо много лепкава мъка вкарах с мойте клипове Sad

# 411
  • По света и в нас.
Ирка.84,подписа ти е един път,просто невероятен. newsm10

# 412
  • Още у мъглата ...
Габи, шЪ го научи,,,той е схватливо момче  hahaha hahaha hahaha
Кали, лека, скъпа!
Ирка, пак си си ушила нови дрешки  Hug

За тях си беше есенния проект,ама нейсе...

Снежи, колажът с паяжината е много тематичен, показваш паяжините, в които постоянно се оплиташе Ферия, предеше, предеше и трудно намираше пътя и в повечето случаи ненавреме.

А за танците: ако слуша повече наборката си и я гледа в очите, а не някакви меркантилни незадоволени абли, може и да се научи да танцува ... и танци newsm68 и истинска любов Heart Eyes

# 413
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е вие го харесахте,а аз почнах други да си кипря Mr. Green Аз ПЕ съм също като вас,стои си  в една папчица и хваща прах,малко прецъках с мишката на страдаш Емир,и разбрах че не ми е по -силите да гледам,а сцената с Корай,направо покъртителна си беше ooooh! И сега с този тъжен клип,спретнах този колаж,даже си пуснах по една сълза докато го правих,Фериха също е на снимката,но нали е като спомен,затова е едва забележима,надявам се да ви хареса,макар и тъжно HugЛека нощ ви пожелавам,аз да видя какви гащи да си стъкмя Mr. Green

# 414
  • Още у мъглата ...
Е вие го харесахте,а аз почнах други да си кипря Mr. Green Аз ПЕ съм също като вас,стои си  в една папчица и хваща прах,малко прецъках с мишката на страдаш Емир,и разбрах че не ми е по -силите да гледам,а сцената с Корай,направо покъртителна си беше ooooh! И сега с този тъжен клип,спретнах този колаж,даже си пуснах по една сълза докато го правих,Фериха също е на снимката,но нали е като спомен,затова е едва забележима,надявам се да ви хареса,макар и тъжно HugЛека нощ ви пожелавам,аз да видя какви гащи да си стъкмя Mr. Green

Леле, Ирка, пак рева newsm45
Направо е невероятно - Емир (Ферия) и текста newsm51
  love001

# 415
  • Още у мъглата ...
Охооо, и гащите успя да смениш Laughing
Така, така, по са добри за сладки сънища smile3503

# 416
  • Още у мъглата ...
Грешка Grinning не са сменени, ама са много дълги, та ме объркаха Laughing

# 417
Страхотно е!

# 418

smile3501 Ирка,нямам думи...уникат!!!smile3501

Лека и от мен!До утре по късни доби  Banghead

# 419
  • София
Ох кой беше постнах клипчето  newsm45 и без това тази вечер съм решила да си пусна АФКПЕ, с клипчето хубаво си се подготвих...

Ирка колажите ти са един път  Hug

Само едно ми стана чудно сега като гледах клипчето, а и друг път съм си го мислела ама все забравям да ви споделя, че когато някой я удари Фери винаги устната й се разкървавява  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт