Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
...дошла.. yes
Аз бях тази, която попита Галя за думите от подписа й, но така и не разбрах, пропусната буква ли беше, или имаше умисъл в пропуска й!? newsm78
Доколкото си спомням, мисля, че беше казала, че е случайно и предполагам в последствие превърнало се в нарочно. Но може и да съм в грешка.
И преди да тръгна на работа да ви пусна една тема за размисъл:
Мислите ли, че ОС би въздействал на западняците по начина, по който ни въздейства на нас балканците??

# 466
Момичета, Hugрадвам се, че Ви харесват стихотворенията ми.
Габи, извини ме, явно съм пропуснала момента, когато си се представила.
Бих посъветвала тези, които не са гледали АФКПЕ и ПЕ до този момент, въобще да не се захващат с гледането им. Все пак в момента Вие знаете какво се случва в общи линий по нататък и имате избор да решите сами за себе си дали да си причините тази мъка. За съжаление ние нямахме този избор като вашият в случая и трепнехме в очакване да видим и да разберем какво следва. Серийте от 68 до 72 са ужасно тежки, наситени са с много болка, пропити са с неописуема мъка. Когато ги гледах по турската ходех с подпухнали очи от плач, нещо ме стискаше за гърлото от мъка, саморазрушението и трагизма на Емировия образ проникна в съзнанието и тялото му, усещах болката му, беше адско изпитание за мен и съжалявам, че гледах тези епизоди, но на онзи етап очакването на предстоящото взе превест в мен, но сега ако би трябвало да ги гледам и съм на ваше място, честно Ви казвам, че бих си спестила тези серий.
Ако смятате, че не бихте могли да понесете съживяването на Емир и събуждането в него на онези любовни трепети и чувства спрямо  Гюнеш в ПЕ, които погреба заедно с Фериха, и ако не може да се настроите на вълна, че ПЕ е съвсем нов сериал, а не продължение на АФК, то бих Ви препоръчала и ПЕ да не гледате, за да не се наторвате излишно във виртуала при положение, че реала не е розов.

Hug
Аз направих точно това! От думите ви и клиповете които споделяте реших да не си причинявам това .......разочарование......дори не съм ги свалила тези епизоди!
Филма за мен свърши с танца в парка и финала настъпи 1 мин по рано !

# 467
  • Още у мъглата ...
Хайде, разкриха се Grinning

Скрит текст:

Ех, Релаксче, какво разтрива, какво прави, глей ква стана Laughing

# 468

Скрит текст:

Таман и аз ги гледах Laughing

http://www.tennis24.bg/g6h1i554j1/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE … +Pictures%29.html

# 469
Здравейте, момичета Simple Smile Много харесвам темите ви и ви поздравявам за интересните коментари, чета ви постоянно, но досега не съм писала  bouquet

Много моля, ако е удобно някой да поднови файловете към сериите от ПЕ, защото бях изтеглила първите три и после вече ги премахнахте. От старите ви теми с помощта на "превода в ефир" изгледах сериите на АФК без превод и сега гледам и във видеоклип:) Пишете, че в дата ги има, но там май има само тези, които превеждате в момента или аз не мога да ги намеря Simple Smile

Благодаря ви предварително! Това, което правите е страхотно - говоря и за преводите и за новините около любимите актьори Simple Smile  Много ще се радвам, ако някой ги поднови, защото сигурно има и други, които с удоволствие ще си ги изтеглят Hug

Лек и успешен ден  bouquet

# 470
Гаджета  Laughing Айде да им е честито и русата да слуша много нашето момче  Laughing

# 471
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

http://www.tennis24.bg/g6h1i554j1/%D0%93%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%BE … +Pictures%29.html

Рени Hug
Да бе, ще ми се крият те (ма то като са и по 2 метра, трудна работа) Laughing
Скрит текст:
То мачът на Шарапова оня ден беше след този на нашия и тя гледаше бързо да отупа съперничката си, за да отиде да се гушка с Гришаката Grinning

# 472
  • Още у мъглата ...
Гаджета  Laughing Айде да им е честито и русата да слуша много нашето момче  Laughing

То неговата стана май: хайде и умната, ако не ... русата Laughing
Хай, да му е честито Grinning

Той ще е видял от нашите хора, дето бяха там да го подкрепят, как се правят тези работи Laughing и взел, че са изпуснал Laughing

# 473
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Затънала съм в тръстика.
Наде, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes за прекрасното стихотворение.
Колежките по колажите, newsm51 newsm51 newsm51
За хувавите клипчета smile3525 smile3525 smile3525

Лава,
Скрит текст:

# 474

Скрит текст:

ще и дърпам косите на русолявата ши я сурня по циментя,аз го разтривам и тя намазала а не мойм се разбра  smile3512 fight

# 475
Здравейте момичета.Да кажа за този мой прословут подпис просто има лимит в буквите и не можах да го допиша ама преди великден мисля че го съкратих малко.Ето за това не беше довършен и не е нарочно извинете ми ако сте си помислили че е нарочно.
А относно АФКПЕ и ПЕ и аз мисля че тези който не са го гледа ли да не го започват но който иска нека го гледа но да се има напредвид че АФКПЕ е много тежък като материя,а ПЕ е все едно гледаш различен сериял образа на Емир е нещо различно дори в АФК го няма онзи образ за това за мен ПЕ е нещо различно от АФК и АФКПЕ.Но който желае да гледа.
А докосванията на Емир и Фериха колкото и да се намесват сценаристите не всеки път става онова по сценарии трябва да се направи.А в епизода където са двамата под дървото явно си личи че Хазал няма нищо напротив Чаги да я докосва където и да е.
Лава
Скрит текст:
Честит да е рожденният ден на детенцето ти и нека да радва и теб и таткото.

# 476
  • Още у мъглата ...

Скрит текст:

ще и дърпам косите на русолявата ши я сурня по циментя,аз го разтривам и тя намазала а не мойм се разбра  smile3512 fight

Не я е срам smile3512, наготово разтрит и подновен ти го взела #Crazy

# 477
много сте писали няма ва чета,че някоя буква ще ме удари по тиквата  Mr. Green Лава,да ти е живо и здраво детето  Peace

# 478
Галя, напротив - недовършен е много по-въздействащ. Не го променяй.

# 479

Скрит текст:

Не я е срам smile3512, наготово разтрит и подновен ти го взела #Crazy
ще и разкажа играта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт