Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 352
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Привет джанъмки Hug
Въпреки че е малко мрачен, ви пожелавам хубав ден!

Лава Честит рожден ден на твоето съкровище! Пожелавам му много здраве и само да ви радва!

Ирка, Снежи Колажите ви са уникални, кой от кой по красиви и изразителни! За всички които правите тази тема толкова интересна  Hug  bouquet

# 451
Добро утро Hug Hug Hug

Лава Hug честит рожденик Heart Eyesпожелавам му здраве и щастливо детство Hug

Пепи Hug  bouquetЖана Hug  bouquetЛинко HugАни HugГаля HugИва HugТуити Hug

Оооо Деми Hug  bouquet

Вани Hugчестити дрешки Heart Eyes

Киара Hugдобре си си дошла Heart Eyes

Хубав ден Hug

# 452
Здравейте Hug и благодаря за кафенцата и сладичкото.
Лава,
Скрит текст:
честит ти рожденик, да е жив и здрав и много щастлив.
Ирка, колажа ти с Емир на гроба, бледото лице на Фериха и текста към него направо ме просълзи, разтърси ме, задуши ме. Прекрасен е, дори и мъката му си пресъздала по брилянтен начин.
Петя, май не сме се доразбрали нещо, писах, че първите епизоди на третия сезон бяха серий от друг сериал, както и ПЕ, първите от 68-72 ги гледах веднъж и втори път не повторих, но ПЕ го гледах с интерес и много ми хареса като замисъл, даже съжалявам, че не го завършиха подобаващо, или поне да го бяха завършили достойно. АФК за мен приключи със сватбата им преди изстрелите, всичко друго, което видях беше друг сериал, но не и моя любим- АФК/ОС.
А това е друго мое стихотворение за ФЕмир. bowuu

Колко малко ни трябва понякога,
за да бъдем наистина щастливи,
мила дума, поглед, жест,
към сърцата ни трайно укрепнали.

Ти си тази, която прозря,
че в сърцето ми има място за двама,
нека с теб да протегнем ръце,
и по трънливия път да поемеме.

Ще падаме, ще ставаме, ще ни боли,
но всеки път, ще сме все по-силни,
здраво стъпили, с тръни в пети,
но с ръце здраво преплетени.

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 10:17 от Neidjal

# 453
Наде Hugсупер Heart Eyes  bouquet

# 454
  • Варненска клюкарка
А доколкото съм разбрала (дали е правилно ми кажете) Хазал може и да пее хубаво, Чаги горе долу Grinning
Виж при танците ще е мъка Laughing, Хзалката си може да танцува, а Чаги си е малко дръвце, татам доста уроци ще трябва да му дава Laughing

Е те писаха и у фейса и журналята из медиите, че нашите си попейват в почивките на сета и си правят даже трио с Мелих/Мехмед, а Чачко акомпанира на китара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...даже и любимо парче си имаха...

Относно танците мисля, че беше някъде към 44-5-те серии, когато се писа, и то не веднъж, че нашите хора посещават най-известната танцова школа в Истамбул, явно бяха обсъждали сцени с танци, но Ч  май точно по тази част заби и не се получиха нещата...а така щяха да ни зарадват очите!

# 455
  • Под Сините камъни

мила дума, поглед, жест,

Наде превъзходно е  Hug

# 456
  • Още у мъглата ...
Добро утро, момичета Hug Hug Hug

Хайде по едно поздравяващо
Скрит текст:

За тези, които сме на работа
Скрит текст:

Леле, кое време стана
Скрит текст:
Изяждайте ги бързо, за да минава работното време по-бързо

Лава  Hug Да ти е живо и здраво момченцето, да порастне умно и красиво и след време да говорят за него с любов по форумите  newsm03
Скрит текст:

А ти да му се радваш и да го слушаш
Скрит текст:

Желая ви усмихнат ден, независимо от мрачното време навън
Hug Heart Eyes

# 457
Здравейте компания,
Лава, ЧРД на твоето детенце, много здраве и късмет пожелавам на мъника, много радост за вашето семейство, весел празник и много подаръци на дечко  nbirthday.
Наде, прекрасни стихове   bouquet
Колажите на Ирка невероятни, просто настръхвам, този с Емир на гроба и като картинка и като текст емного силен, благодаря, а идеята за вплетения образ на Фери е невероятна,   bouquet
Аз все още не мога да се престраша да гледам АФКПЕ и ПЕ, даже не съм ги свалила, от клиповете, които съм гледала на гроба, разговора с Корай и Емир в парка, мисля, че не мога да си го причиня, и ще рева като магаре, може би трябва да мине време,още много съм му набрала на Аксой и въобще не ми минава гнева към меркантилния аптал fight
Споделям мнението но момичетата тук, че жестовете, прегръдките между двамата са много силни, внъздействат повече от целувките даже, с каква тежност я гледа, докосва, целува, Емир е истински влюбен не само във Ферия, а в Хазал, тя е по-обрана, но на него многооо му личи, че нещата не са само игра, а newsm76 txtloves
Хубав и успешен ден,
Довечера чакаме голяма радост от нашето момче, успех Гришо bg smile3501
А сега ме чака  atwork до довечера, но ще хвърлям по едно очо, сори не мога да ви почерпя или поздравя, просто на тръстиката нямам нужните прогроми и  Joy

# 458
  • Още у мъглата ...
Здравейте Hug и благодаря за кафенцата и сладичкото.
Лава,
Скрит текст:
честит ти рожденик, да е жив и здрав и много щастлив.
Ирка, колажа ти с Емир на гроба, бледото лице на Фериха и текста към него направо ме просълзи, разтърси ме, задуши ме. Прекрасен е, дори и мъката му си пресъздала по брилянтен начин.
Петя, май не сме се доразбрали нещо, писах, че първите епизоди на третия сезон бяха серий от друг сериал, както и ПЕ, първите от 68-72 ги гледах веднъж и втори път не повторих, но ПЕ го гледах с интерес и много ми хареса като замисъл, даже съжалявам, че не го завършиха подобаващо, или поне да го бяха завършили достойно. АФК за мен приключи със сватбата им преди изстрелите, всичко друго, което видях беше друг сериал, но не и моя любим- АФК/ОС.

мила дума, поглед, жест,

Здравей, Наде Hug
Явно не съм те доразбрала Confused

Аз обаче нямам сърце за сега да го гледам ПЕ, не мога да се навия. Crossing Arms
Ако тръгна да го гледам, на бате Аксой ще му горят постоянно ушите и ... кво ли не, така че не искам да бъда лоша Laughing

Наде, всичките стихотворения, които си писала за ФЕмир, са с много чувство и влизат дълбоко в моите чувства Simple Smile

btw Аз се казвам Габи (не Петя) Simple Smile Peace

# 459
Добро утро, лудетини! Hug Време е за малко мисли с кафе в ръка! Simple Smile

Скрит текст:
МОЕ УТРО ЗДРАВЕЙ

Хей, мое утро, приказен знак...
 Здравей! Добро утро ти казвам!
 Усмихната срещам деня с песен пак
 и за нови вълшебства разказвам.

Здравей! Добро утро, моя Любов!
 Изпълваш ме цялата с Радост.
 Изпращам ти своя най-истински зов,
 изпращам ти чудо за Благост!

Весело-песенно утро се смей,
 игриво закача се с тебе.
 Мое сладко Вълшебство, отново Здравей!
 Хайде ставай, вече е време!

Десислава Церовска /Звезда Христова/

Ще изпия сутрешното си кафе във вашата компанията Laughing

Днешният ден няма да ни изненада със слънце, но и в черните облаци има някаква красота Laughing

Привет на всички wavey, които са се появили преди мен и след мен! Simple Smile

Благодаря за кафенцата, закуските   bouquet...взимам си и от двете! Laughing Hug

Наде, Hug благодаря за стихотворението!  bouquet Страхотно е Heart Eyes, колко красиво си се изразила с думи...чакам с нетърпение и другите ти стихотворения Hug

Лава, Hug Да ти е живо и здраво малкото юначе! nbirthday Много да слушка и радва мама и тати! Пожелавам му едно щастливо и безгрижно детство, изпълнено само с приятелчета, усмивки и игри! Simple Smile

Скрит текст:

Ирка, Hug колажът с Емир на гроба и бледото лице на Фериха е просто уникален! Heart Eyes А текста към него е много силен, просълзи ме, разчувства ме, накара ме да се почувствам по същия начин, когато гледах от 68-72 епизод.

Габи, Hug Ванина, Hug честити ви дрешки. И двете сте много хубави! Hug

Хубав ден, изпълнен с много усмивки, въпреки мрачното време! Hug

# 460
  • Още у мъглата ...
А доколкото съм разбрала (дали е правилно ми кажете) Хазал може и да пее хубаво, Чаги горе долу Grinning
Виж при танците ще е мъка Laughing, Хзалката си може да танцува, а Чаги си е малко дръвце, татам доста уроци ще трябва да му дава Laughing

Е те писаха и у фейса и журналята из медиите, че нашите си попейват в почивките на сета и си правят даже трио с Мелих/Мехмед, а Чачко акомпанира на китара Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...даже и любимо парче си имаха...

Относно танците мисля, че беше някъде към 44-5-те серии, когато се писа, и то не веднъж, че нашите хора посещават най-известната танцова школа в Истамбул, явно бяха обсъждали сцени с танци, но Ч  май точно по тази част заби и не се получиха нещата...а така щяха да ни зарадват очите!

Пфу, жалко за танците, ама явно не е могъл да се счупи Емко Grinning

А за любимото им музикално парче, дали има инфо кое е?  newsm03

# 461
Здравейте момичета!
За мен ОС  е страшен магнетизъм, смазваща мъка и гадния номер на Аксой - финалът, който обезсмисли всичко. Струваше ли си толкова мъка да завърши с още по-голяма мъка!?
Гледала съм филма донякъде. Чета ви от 47 тема и дори само коментарите ви за тъжните моменти всяват такова чувство на невъзвратимост и обреченост, чувство на КРАЙ.
Галя 222, някой те беше питал за подписа ти "..МНОГО ТЕ ОБИЧ" дали е случайно. Чела съм го стотици пъти.
"На мястото,където започнахме,сме.Мястото където започнахме...Сякаш живя винаги с нас..Ние не можехме да живеем заедно..Но паркът живя с нас...Не можахме да живеем...Не живяхме обичайки се...Само любовта не стига....Сега и ти ми кажи нещо..\\\"МНОГО ТЕ ОБИЧ\\\" - няколко изречения, но ти смазват сърцето, карат те да ревеш. Недовършената ти фраза - като нодовършената им любов . Е, не е честно ма...а му! Много мъка, много сълзи!
Турски сериали трудно гледам (не, че съм и гледала толкова, де). Единственият, който ми хареса е "Времето лети". Но ОС - това е наркотик.
Чао за сега, че и мен ме зове тръстиката (гадост)

# 462
Момичета, Hugрадвам се, че Ви харесват стихотворенията ми.
Габи, извини ме, явно съм пропуснала момента, когато си се представила.
Бих посъветвала тези, които не са гледали АФКПЕ и ПЕ до този момент, въобще да не се захващат с гледането им. Все пак в момента Вие знаете какво се случва в общи линий по нататък и имате избор да решите сами за себе си дали да си причините тази мъка. За съжаление ние нямахме този избор като вашият в случая и трепнехме в очакване да видим и да разберем какво следва. Серийте от 68 до 72 са ужасно тежки, наситени са с много болка, пропити са с неописуема мъка. Когато ги гледах по турската ходех с подпухнали очи от плач, нещо ме стискаше за гърлото от мъка, саморазрушението и трагизма на Емировия образ проникна в съзнанието и тялото му, усещах болката му, беше адско изпитание за мен и съжалявам, че гледах тези епизоди, но на онзи етап очакването на предстоящото взе превест в мен, но сега ако би трябвало да ги гледам и съм на ваше място, честно Ви казвам, че бих си спестила тези серий.
Ако смятате, че не бихте могли да понесете съживяването на Емир и събуждането в него на онези любовни трепети и чувства спрямо  Гюнеш в ПЕ, които погреба заедно с Фериха, и ако не може да се настроите на вълна, че ПЕ е съвсем нов сериал, а не продължение на АФК, то бих Ви препоръчала и ПЕ да не гледате, за да не се наторвате излишно във виртуала при положение, че реала не е розов.

# 463
Здравейте момичета!
За мен ОС  е страшен магнетизъм, смазваща мъка и гадния номер на Аксой - финалът, който обезсмисли всичко. Струваше ли си толкова мъка да завърши с още по-голяма мъка!?
Гледала съм филма донякъде. Чета ви от 47 тема и дори само коментарите ви за тъжните моменти всяват такова чувство на невъзвратимост и обреченост, чувство на КРАЙ.
Галя 222, някой те беше питал за подписа ти "..МНОГО ТЕ ОБИЧ" дали е случайно. Чела съм го стотици пъти.
"На мястото,където започнахме,сме.Мястото където започнахме...Сякаш живя винаги с нас..Ние не можехме да живеем заедно..Но паркът живя с нас...Не можахме да живеем...Не живяхме обичайки се...Само любовта не стига....Сега и ти ми кажи нещо..\\\"МНОГО ТЕ ОБИЧ\\\" - няколко изречения, но ти смазват сърцето, карат те да ревеш. Недовършената ти фраза - като нодовършената им любов . Е, не е честно ма...а му! Много мъка, много сълзи!
Турски сериали трудно гледам (не, че съм и гледала толкова, де). Единственият, който ми хареса е "Времето лети". Но ОС - това е наркотик.
Чао за сега, че и мен ме зове тръстиката (гадост)
Делфин, добре дошла/добре дошъл!
Аз бях тази, която попита Галя за думите от подписа й, но така и не разбрах, пропусната буква ли беше, или имаше умисъл в пропуска й!? newsm78

# 464
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
Момичета, Hugрадвам се, че Ви харесват стихотворенията ми.
Габи, извини ме, явно съм пропуснала момента, когато си се представила.
Бих посъветвала тези, които не са гледали АФКПЕ и ПЕ до този момент, въобще да не се захващат с гледането им. Все пак в момента Вие знаете какво се случва в общи линий по нататък и имате избор да решите сами за себе си дали да си причините тази мъка. За съжаление ние нямахме този избор като вашият в случая и трепнехме в очакване да видим и да разберем какво следва. Серийте от 68 до 72 са ужасно тежки, наситени са с много болка, пропити са с неописуема мъка. Когато ги гледах по турската ходех с подпухнали очи от плач, нещо ме стискаше за гърлото от мъка, саморазрушението и трагизма на Емировия образ проникна в съзнанието и тялото му, усещах болката му, беше адско изпитание за мен и съжалявам, че гледах тези епизоди, но на онзи етап очакването на предстоящото взе превест в мен, но сега ако би трябвало да ги гледам и съм на ваше място, честно Ви казвам, че бих си спестила тези серий.
Ако смятате, че не бихте могли да понесете съживяването на Емир и събуждането в него на онези любовни трепети и чувства спрямо  Гюнеш в ПЕ, които погреба заедно с Фериха, и ако не може да се настроите на вълна, че ПЕ е съвсем нов сериал, а не продължение на АФК, то бих Ви препоръчала и ПЕ да не гледате, за да не се наторвате излишно във виртуала при положение, че реала не е розов.
Ох Наде и аз бях така с гледането на  АФКПЕ.И макар,че гледах и ПЕ и се бях абстрахирала че е друг сериал,въобще не ми хареса.Там Емир въобще не можа да ме убеди,че е влюбен в Гюнеш.Даже последната серия така и не я гледах.
Делфин добре дошла  Hug
За подписа на Галя според мен не са и стигнали буквите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт