Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 280
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте , искам да попитам къде се качват преводите на епизодите, тъй като преди имаше линкове за субтитри до 3ти сезон а в момента виждам само за 34 еп .. пробвах с линковете от стари теми, но пише неактивен файл Sad .. Благодаря предварително !
Няма Peaceпо ред се качват вече Peace

Наистина не разбирам защо трябва да се качват под ред! Предполагам всички сме гледали сериите по няколко пъти без да разбираме нищо или почти нищо. Сега дали ще се качват последователно според мен няма никакво значение. Доколкото си спомням това решение беше породено от някакви коментари от потребители във "Videoclip". Аз се питам защо изобщо би трябвало да се съобразяваме с тях? Такова е решението - ок. Само изказвам мнение.   Simple Smile

# 571
  • In a surreal moment!

Zhana Georgieva - не можах да разбера защо цитираш поста ми, ако има нещо написано не го виждам.  Peace

# 572
Здравейте и от мен!
Много пропускам напоследък  Sad, но  специално намерих колажите на Ирка - наистина са много въздействащи и много красиви, браво!

Лава, да ти е живо  и здраво детенцето! Да ви радва много!  nbirthday

spam2 Гледам, че и тука Гришо е разбунил духовете, ама то може ли иначе  Mr. Green Днес прочетох и един много готин виц за него
Скрит текст:
Голям шлем - в една нощ да н.........ш  Embarassed и първия в мъжката ранглиста, и първия в дамската ранглиста

Манка, на твоето мнение съм за ПЕ.  И аз не видях никакъв влюбен Емир - само остатък от стария Емир с добро сърце, който съжаляваше за стореното за отмъщение...
Не знам защо въобще се спряга, че е нов сериал -  в архива на дизифилма вече има само един сериал и той е АФК. А и какъв нов сериал - героят е Емир, останалате герои - същите, музиката - същата, миналото  - от АФК, е само щото е дошла една нова героиня /или две/ и са сложили ново име - оппа -нов сериал.
Истината е, че проуцентите като видяхя как се срива рейтингът и решиха да сменят концепцията и с нея и името - белким зрителят се заблуди, ама не... В Лале деври Лале също напусна сериала, ама такива фантасмагории нямаше - не стана Пътят на Чинар.

А за играта на Чаатай в ПЕ също имам особено мнение. Ама и не само аз, в пресата журналисти писаха /беше и в темата/ "Какво става с играта на Чаатай?"

Нейсе.....
Айде Гришо!!!!!!!

# 573
Ето още две снимки на актрисата Gülşah Fırıncıoğlu/Гюлшан Фърънджъоолу/ - Гюндже в сериала АФК.

Неви, привет! Hug
Радвам се да те засека в темата! Peace Grinning

# 574
Здравейте , искам да попитам къде се качват преводите на епизодите, тъй като преди имаше линкове за субтитри до 3ти сезон а в момента виждам само за 34 еп .. пробвах с линковете от стари теми, но пише неактивен файл Sad .. Благодаря предварително !

Наистина не разбирам защо трябва да се качват под ред! Предполагам всички сме гледали сериите по няколко пъти без да разбираме нищо или почти нищо. Сега дали ще се качват последователно според мен няма никакво значение. Доколкото си спомням това решение беше породено от някакви коментари от потребители във "Videoclip". Аз се питам защо изобщо би трябвало да се съобразяваме с тях? Такова е решението - ок. Само изказвам мнение.   Simple Smile
Така реши съвета Peaceи преди видео клип се качваха по ред Peaceтогава се реши да се сложи лого да се знае кой е превеждал Peaceспоред мен е по добре последователно а не днес 35 утре 52еп  Peace

# 575
# 576
# 577
Nevi, много се радвам да те "видя". Ти беше първата, с която осъществих контакт тук и ме въведе в ситуацията.  Hug Рядко пиша, но редовно чета. Наистина липсваше извесно време.  Simple Smile

# 578
Марги привет и от мен! Не знаеш аз как се радвам да ви засека всичките в темата   bouquet

Надуфчето  Hug, newsm44 шъ гледаме ли, че ако рускинята му е изпила силичките, тюююю

# 579
ПЕ, ПЕ ............и......... Rolling Eyes Всеки зрител го възприе този сезон по различен начин според мен, в зависимост дали е търсил начин и имал ли е желание да продължи с Емир по пътя му, въпрос на нагласа и настройка е, нищо повече, а че продуцентите решиха да сменят името според мен не е за да заблудят зрителите, защото те не са глупави, даже напротив, взискателни са и са мерило за успеха на даден сериал, просто решиха да пробват и бяха на принципа проба-грешка в случая. Даже самата аз бяха много скептично настроена към третия сезон и си имах едно НО....
Така аз лично възприех ПЕ и всичко случило се около третия сезон, но той няма нищо общо с любимият ми сериал Огледален Свят/АФК.
Чудя се, дали след време някой друг сериал би го изместил в красацията ми за най-добър!? newsm78

# 580
Medeia_m здравей, ако имаш време - пиши! Много обичам да чета темата и досега нищо не съм пропускала!

# 581
Марги привет и от мен! Не знаеш аз как се радвам да ви засека всичките в темата   bouquet

Надуфчето  Hug, newsm44 шъ гледаме ли, че ако рускинята му е изпила силичките, тюююю
Че как няма да гледаме LaughingРелакса го е оправила след нея споко Mr. Green

# 582
Надуфче, разбирам. Изчела съм цялата полемика по въпроса. Наистина беше грозна история. Уважавам мнението на съвета. Аа във Видеоклип не ме интересуваше какво и кога качват. Чинно си чаках преводите тук. То и сега си ги чакам Simple Smile  

А идеята за логото и т.н. е повече от отлична!!!!

Голямо БРАВО и БЛАГОДАРЯ  на момичетата!

# 583

Защото като са разбъркани се объркваме.
Аз да попитам някой знае ли коя е песента на сватбата на Халил и Ферито,когато танцуват.Само за тази песен никой не е проявил интерес,или аз съм пропуснала.Мноооого ме кефи  Joy Joy Joy

# 584
Марги, снимките на Гюндже дето си постнала, само доказват колко професионално и безкрайно  сполучливо бе направен каста на сериала в началото и как алчността и лакомията могат да провалят всичко.
Сега като сравнявам и двамата Юнали - не че новият е лош, но в стария има някаква младежка енергия, която ми допадна. А новият - хубав мъж, но някак бездушен ми идваше, безцветен...сори.

Общи условия

Активация на акаунт