Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 289
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
и аз съм ей така  Mr. Green Mr. Green

Днес гледах 68 еп. и мога да кажа,че играта на Ча е превъзходна, обаче тая млечна сестра немога да я гледам беее Sick Sick Sick Sick ще изгледам АФКПЕ и може би ПЕ, за него ще видим в последствие  Wink

# 586
 Nevi, с удоволствие бих споделила мнение, но действително нямам време.
Странно! Не съм семейна, нямам деца. Само се побърквам от бачкане. Успявам да открадна няколко минути през деня за да погледна в темата докато не съм по срещи с клиенти или колеги, но ....не винаги. А и вече всичко е коментирано. Не виждам смисъл да повтарям.
Разбира се имам свое мнение. Simple Smile Дори първият и единствен колаж, който направих беше супер странен. Ама такава съм си аз - странна Simple Smile За мен обаче онези моменти, които бях отразила в колажа, са в основата на цялата история.

# 587
  • София
Марги, снимките на Гюндже дето си постнала, само доказват колко професионално и безкрайно  сполучливо бе направен каста на сериала в началото и как алчността и лакомията могат да провалят всичко.
Сега като сравнявам и двамата Юнали - не че новият е лош, но в стария има някаква младежка енергия, която ми допадна. А новият - хубав мъж, но някак бездушен ми идваше, безцветен...сори.

newsm10 newsm10 newsm10 и на мен така ама тя къде изчезна Гюндже  newsm78

# 588
  • Още у мъглата ...

Леле какъв контраст ... то какво да коментираш, я поглеж и ... бързо беж /за десното/ Mr. Green

# 589

Казват, че в момента Хазал е в Анкара и празнуват приключването на сериала Бехшат С /или както там се пише/
Прави ми впечатление, че и Забранения плод направиха парти, някои сериали правят парти за кръгъл епизод, но стиснята Фатих даже и финал не засне - сакън да не се охарчи Mr. Green

# 590
Йоана, Гюндже я хвана липсата, така и не разбрах къде изчезна героинята, не че ми липсваше във втория сезон, защото достатъчно ми беше гнусна с долните си и евтини постъпки.

# 591
  • Още у мъглата ...
и аз съм ей така  Mr. Green Mr. Green

Днес гледах 68 еп. и мога да кажа,че играта на Ча е превъзходна, обаче тая млечна сестра немога да я гледам беее Sick Sick Sick Sick ще изгледам АФКПЕ и може би ПЕ, за него ще видим в последствие  Wink

Е, така де, то и аз, като започна Кроки да се навира в повечко, и хоп, бързо действие с мишката  Laughing

# 592
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Благодаря за всички красиви неща, които сте сътворили.
На новоизлюпилите се welcome welcome welcome
На преоблеклите се coolcool coolcool coolcool
Рени, Hug Снежи, Hug Ирка, Hug Маги, Hug Наде, Hug Неви, Hug Габи, Hug Манка,  HugДжейн, Hug Йоана, Hug

# 593
 Medeia_m далеч съм от мисълта да ти се меся за писането, но лично на мен ми е приятно да чета всички мнения, а ако са подобни на моето - още по-добре  Joy
И аз напоследък хич не смогвам с времето - ама то ситуацията е такава, че трябва много да се работи Cry

Георгия, Гюндже отиде в чужбина да учи.

# 594
Цитат на: nevi1968nikol link=topic=718270.msg25123[spoiler
539#msg25123539 date=1368123973]
[/spoiler]
Скрит текст:
Казват, че в момента Хазал е в Анкара и празнуват приключването на сериала Бехшат С /или както там се пише/
Прави ми впечатление, че и Забранения плод направиха парти, някои сериали правят парти за кръгъл епизод, но стиснята Фатих даже и финал не засне - сакън да не се охарчи Mr. Green
Като гледам дължината на косата на Хазал на тази снимка, не ми прилича да е скорошна. Rolling Eyes
А, че бай Фатьо дори и не засне финала на започнатото съм напълно съгласна. smile3521С две думи си остави магарето в калта и побърза да напусне кораба преди напълно да е потънал.

# 595
# 596
Рени, Hug Снежи, Hug Ирка, Hug Маги, Hug Наде, Hug Неви, Hug Габи, Hug Манка,  HugДжейн, Hug Йоана, Hug
Скрит текст:
Ехаааа, че хубаво ФЕмирско питие. Heart Eyes

# 597
miss-sunshine дръж се в гледането на тези серии след смъртта на Фериха... на мен ми беше много жал за Емир.

# 598
Офф тоя Хаас много ме нерви #Cussing out #Cussing out

# 599
  • Още у мъглата ...

Петрова Hug
Мерси за любовния елексир newsm51, толкова е омайно ФЕмирското шампанско Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт