Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 299
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,мацки  Hug

Неси,радвам се да те "видя"  Hug

Скрит текст:
Аз си чакам тениса,ама съм уморена,че май няма да мога да го изгледам Sad

Ама хайде стига е купонясвала Хазалчето ами да се хваща да работи,че не искам само Чаги да гледам ами и нея  Simple Smile

# 601
Цитат
Леле какъв контраст ... то какво да коментираш, я поглеж и ... бързо беж /за десното/ Mr. Green

Даааа, за съжаление и на мен нещо не ми допада това девойче като външност. Като актриса обаче се справя прилично /мое виждане/, но нищо специално.
А и тоя силиконов бюст - не съм фен на тия работи, освен по медицински показания, ама като я прави щастлива...

# 602
  • София
Наде, Неви ни светна  Mr. Green иначе да и на мен не ми липсва особено  Wink Mr. Green

Петрова  Hug

Никол23 ох днеска на 68 еп. такъв рев му ударихме със сестра ми,че  smile3518 а за по-нататък незнам направо, но както казах за ПЕ ще видим, най-много да не го гледам заради бледоликата дето и нея немога да я гледам Sick Sick Sick Sick

# 603
  • Още у мъглата ...
Офф тоя Хаас много ме нерви #Cussing out #Cussing out

Ааа, ти загряваш значи Laughing
Така си е, нашият като станa вече звезда и го пускат само в prime time Grinning
Затва чакаме Crossing Arms

# 604
Петрова, драго ми е и на мен  Hug, сродна душа си ти. Пазиш ли капитана Joy

# 605
Охххх, като Ви чета и Ви се чудя защо си причинявате тази мъка с епизодите след смъртта на Фери!? Rolling Eyes Веднъж ги изгледах от 68 до 72 и повече не посмях а и нямам ни най-малко желание затова.
Ванина, много интересна премяна си имаш, чудна е..........и ти се скри. Rolling Eyes

# 606

Чакаме да свърши тоя за да почне нашия Laughingама аз съм за другия Rolling Eyesтой ми е след Ноле по любоф Laughing

# 607
  • Още у мъглата ...
Я малко ФЕмир, че после като отидат на трибуните и може да не ги видим Wink

# 608
Nevi, не бих се повлияла от мнението ти за писането ми  Hug

Някой ден наистина ще седна и ще напиша мнението си за сериала, сюжета, героите, актьорите, ... Обаче е възможно да е доста дълго  Crazy Ще ми се наложи да приоритизирам  Crazy

# 609
  • In a surreal moment!

Забавляват се във туита с този колаж. Не схванах много смешката, ама то с гугъл ви е ясно...
Та вероятността за превод на диалога е следната:
Бебето пита - Татко, мама на колко градуса да пусне прането?
Ча(таткото)- 30
Бебето - 30 ли, татко или...30 ли?

# 610
  • Още у мъглата ...

Чакаме да свърши тоя за да почне нашия Laughingама аз съм за другия Rolling Eyesтой ми е след Ноле по любоф Laughing

Е, Ферерчо си е симпатяга Grinning

# 611
Наде, привет. Ми за снимката не знам - ама пише, че Хазал е в Ню касъл пъб в Анкара и празнува финала на Б.С, а и е ретуитнала на Енгин Озтюрк /актьор от сериала/че са заснели финалната сцена...

# 612

Малко късно но и от мен... Да ти е живо и здраво момченцето , Лава!

# 613

Е, Ферерчо си е симпатяга Grinning
newsm10 и борбен Peace Развяват се и bg Heart Eyes

# 614
Марги, снимките на Гюндже дето си постнала, само доказват колко професионално и безкрайно  сполучливо бе направен каста на сериала в началото и как алчността и лакомията могат да провалят всичко.
Сега като сравнявам и двамата Юнали - не че новият е лош, но в стария има някаква младежка енергия, която ми допадна. А новият - хубав мъж, но някак бездушен ми идваше, безцветен...сори.
newsm10
Здравейте всички,
Юнал 1 беше страхотен, точно с и пасваше и на образа на женкар, и на бизнесмена от нощните завезения, и на тузара с поршето и мотора, еми втория ми бе безличен, кастинга беше отличен наистина.
Марги, намерила си страхотни снимки, благодаря.
И аз мернахв twitta новинка за Хазал, ама като не отбирам турски, разбрах, че е в Анкара и чи празнуват края на, не знаех какво е Бехшат С, Неви мерси че сподели.
Манка, напълно съм съгласна, че Аксой се е опитал да унижи Хазалчето, ама си го получи, евала на това момиче за държанието, достойно, не каза една дума срещу когота е да било от екипа на АФК, въпреки всичко, което са и причинилил Hug
Очакваме Гришко за ни зарадва  bg

Общи условия

Активация на акаунт