Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 301
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Medeia_m май ще трябва отпуска да вземеш  Joy, обаче си заслужава!
Не съм най-големият гледач на сериали, но съм видяла доста и всякакви - е няма такъв сериал като нашия и няма такива образи като Фемир!!!!
А като добавиш тъпотиите дето се случиха на финала и факта, че лично аз очаквах да видя накрая Чаатай и Хазал хванати за ръка, пък то не стана, а защо ли не стана  newsm78 и ей на...тю

# 616
  • София
Наде ще ти кажа аз защо ще го гледам, защото някак си тоя финал не ми стигна или по-точно ми остана недовършен, изобщо не ми се коментира пък какъв финал спретнаха набързо със смъртта не Фери баш на сватбата, та някак си трябва да видя Емир след смъртта на Фери, мъката му, но пак ще кажа, че ми липсват само спомените, които нахлуват в мислите на Емир.... Нещото,което изобщо няма да ми липсва е млечната сестра, за какво му трябваше на чепика да я води, да си изкупи греховете, ама то свирено вече, да се беше сетил докато Фери беше жива, да не  я тероризира така, да бъде по толерантен, а сега като вече я няма той се сети.... И после и бледоликата пък беше съвсем излишна / не съм гледала всичко само на 2 на 3/, но за мен можеше да свърши до последния еп на АФКПЕ и примерно Емир колкото и драматично да станеше, можеше пък при Фери да отиде, като ще е мъка поне пък някъде горе да се бяха събрали.......незнам, може би това вече найстина щеше да е прекалено, но можеше нещо все да измислят...

# 617
  • София

Забавляват се във туита с този колаж. Не схванах много смешката, ама то с гугъл ви е ясно...
Та вероятността за превод на диалога е следната:
Бебето пита - Татко, мама на колко градуса да пусне прането?
Ча(таткото)- 30
Бебето - 30 ли, татко или...30 ли?

И аз го видях ама само го видях и си викам за какво ли става въпрос  newsm78 Mr. Green

# 618
Марги, снимките на Гюндже дето си постнала, само доказват колко професионално и безкрайно  сполучливо бе направен каста на сериала в началото и как алчността и лакомията могат да провалят всичко.
Сега като сравнявам и двамата Юнали - не че новият е лош, но в стария има някаква младежка енергия, която ми допадна. А новият - хубав мъж, но някак бездушен ми идваше, безцветен...сори.

newsm10

Неви   Hug

И за Юнал мненията ни съвпадат. Отиваше му някак ролята на първия. Особено като се усмихнеше под мустак  Joy

# 619
Неви,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Каптанът е само твой. Правила съм му хороскоп.

# 620
Момичета, Бехшат С е крими-сериал, по него направиха и игрален филм в две части, в който Хазал участва, тя е дъщерята на комисаря Бехшат, убиват я ...

# 621
Петрова, пълниш ми душата - двете ми любими неща накуп, пак ще трябва да те черпя  bouquet
Капитанът е явна лимонка - въобще тука сценарстките нямаха грешка - такива мъже в реала дали има newsm78

# 622
Момичета, Бехшат С е крими-сериал, по него направиха и игрален филм в две части, в който Хазал участва, тя е дъщерята на комисаря Бехшат, убиват я ...
Аз го гледах филма Laughingама само една  Rolling EyesДжансу Дере умира накрая Laughing

# 623
Nevi,  би ли разчистила малко личните си бележки?

# 624
Надуфче има ли някакви нормални субтитри или го гледа на турски newsm78

# 625
Здравейте душицииииии  Hug

Надутото Рени мило помагай къде да гледаме ГРишоооо newsm78 Praynig

# 626
  • София
опааа млечната сестра  Mr. Green Sick Joy Joy

Ооо каке  Hug

# 627
Надуфче има ли някакви нормални субтитри или го гледа на турски newsm78
Има суб Peaceя кажи как точно се казва филма да го намеря къде беше Rolling Eyes

# 628
  • София
Определено Хазал е по-красива от Серенай,поне за мен и като гледам за повечето от вас.В интерес на истината вчера за пръв път изгледах една серия на "Лалето" и горе-долу добре се справя момичето.
Petrova Hug,шампанското е страхотно и вместо балончета въздух-сърца....РАЗКОШ  bouquet

с тези шалчета трепеше рибата ooooh!

# 629
 Medeia_m - готово!

Ивеее, овърша ли тръстиката? Така както липсваш ще ти грабнат Чаги под носа, да знайш Joy

Общи условия

Активация на акаунт