Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 341
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте душицииииии  Hug

Надутото Рени мило помагай къде да гледаме ГРишоооо newsm78 Praynig
HugЧакай да пуснат линк Peaceи щото съм надута ще си помисля дали да го сложа Mr. Green

# 631
  • София
А някой гледал ли е този
Скрит текст:
Evim Sensin / Ти си моят дом
го дръпнах, казаха ми че е много тъжен  Thinking

# 632
Наде, благодаря Simple Smile Аа даже забравих,пробвах дали ще мога да стана скрита и после забравих  Joy

Иве, не съм Рени,
Скрит текст:

# 633
А някой гледал ли е този
Скрит текст:
Аз ривах на него Cryа не съм от ревливите Peace

# 634
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - Надуфче, хич не знам как се превежда точно newsm78

# 635
# 636
  • София
А някой гледал ли е този
Скрит текст:

Ооооо значи ще го гледам ама нещо немога субс да намеря никъде и сега чакам бате да ми прати  Mr. Green
Тия дни нещо такива ревливи ми се гледат...

Надуфче представям си аз кво чудо ще съм, аз каква съм ревла  Mr. Green  Hug

# 637
# 638
Надуфче, туй във втората част е сигурно - за Джансу Дере, а в първата Хазал май скача ли, пада ли от високо и баща й така я вижда...умира. После във втората част май му се явява като спомен.

# 639
  • София
Линко тя пак добре,че беше само със шалче, майка й беше нещо страшно, с тия жилетки,кърпи, поли ужасни, а пигвина беше  Shocked Shocked ShockedShocked

# 640
Наде, привет. Ми за снимката не знам - ама пише, че Хазал е в Ню касъл пъб в Анкара и празнува финала на Б.С, а и е ретуитнала на Енгин Озтюрк /актьор от сериала/че са заснели финалната сцена...
Привет.
Какичко, здрасти, как е, влизаш ли в релси след майчинството!?
Йоана, аз понеже не съм гледала на 2, 3 ПЕ и за бледоликата както я наричаш и не само ти по принцип, мога да напиша много, но не му е мястото тук в тази тема, а времето за това мина отдавна.

# 641
  • София
Наде, привет. Ми за снимката не знам - ама пише, че Хазал е в Ню касъл пъб в Анкара и празнува финала на Б.С, а и е ретуитнала на Енгин Озтюрк /актьор от сериала/че са заснели финалната сцена...
Привет.
Какичко, здрасти, как е, влизаш ли в релси след майчинството!?
Йоана, аз понеже не съм гледала на 2, 3 ПЕ и за бледоликата както я наричаш и не само ти по принцип, мога да напиша много, но не му е мястото тук в тази тема, а времето за това мина отдавна.

Ти да не се засегна нещо? Това си е мое мнение, никой не е длъжен да се съобразява с него или да се съгласява! Просто не я харесвам, както нея така и млечната сестра, антипатични са ми и от това,което съм гледала, а не е много от ПЕ, тя с игра изобщо не блести,просто не грабва зрителя или поне мен не ме грабна и като изгледам, ако въобще го изгледам може и да си променя мнението спрямо играта й, защото не съм човек,който на черното казва бяло и ако играе добре, ще кажа, да тя игра.... но до тук, като някой не ми е симпатичен, не ми е и това е..

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 22:19 от miss-sunshine

# 642
Надуфче, туй във втората част е сигурно - за Джансу Дере, а в първата Хазал май скача ли, пада ли от високо и баща й така я вижда...умира. После във втората част май му се явява като спомен.
Значи аз съм гледала втора част PeaceХазал има 5 реплики на кръс ама не го намирам Rolling Eyes

# 643
А някой гледал ли е този
Скрит текст:

Ооооо значи ще го гледам ама нещо немога субс да намеря никъде и сега чакам бате да ми прати  Mr. Green
Тия дни нещо такива ревливи ми се гледат...

Надуфче представям си аз кво чудо ще съм, аз каква съм ревла  Mr. Green  Hug
Има го в мастера Peace

# 644
Що не сме на централния корт newsm78

Общи условия

Активация на акаунт