Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 89~

• 40 252
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Георгия, те гъркините освен обсебени, са и големи бургии. Хиляда пъти ходиха на сета, снимаха се с Чаги предимно, а и по едно време имаха много вътрешно инфо, включително и за Хазал и чаги Mr. Green

newsm09 чек че останах с пръст в уста  Shocked я ги гледай тия тцтцтцтц кой ги знае къде са се набутали, те са нахални бее, не са като нас  ooooh! тцтцтт  
Ама каквооо Ча не им е обърнал внимание много много като гледам  Mr. Green виж ние отидеме ли, друго ще е  Mr. Green

# 706
Ох...и аз се приземих...Привет,милички!  wavey
Не съм чела...ясно е...нещо ново?Ще гледате Йозджан и Фахрието ли...има ли превод някъде newsm78,че вече без превод не щА...
Неви, най-после се засякахме   love001
Ренка, ОК!   love001 [d]

Maлко е нескопосан,ама е актуален...гифа,де  hahaha hahaha hahaha

# 707
Георгия, така е, той щеше да усети, ако любовта й беше към него...ама накрая страстта победи - открадна си целувката и с право. Емир уж не я отразяваше Едже, ама колко пъти я намляска, тююю гадост...
Всъщност с тая Едже/Ямур нещата тръгнаха надолу някак - тя вярно беше красиво момиче, но зверски неспособна актриса..

# 708
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

Киара Hug  bouquetкак ще те забравим кат неможем да те запомним Laughing Hug Hug Hug

# 709
Айде бе Снежи, тръстика не остана от тебе, ха добре дошла!

# 710
# 711
  • София
Георгия, така е, той щеше да усети, ако любовта й беше към него...ама накрая страстта победи - открадна си целувката и с право. Емир уж не я отразяваше Едже, ама колко пъти я намляска, тююю гадост...
Всъщност с тая Едже/Ямур нещата тръгнаха надолу някак - тя вярно беше красиво момиче, но зверски неспособна актриса..

newsm10 гледала съм няколко епизода с Едже, от преведените, еми и мен Емко много ме нервираше, Едже та Едже  smile3515

Татарова ето от тук го дърпам
Скрит текст:
ама нещо не тръгва да се сваля и ме изнервя

# 712
Момичета днес малко ми беше натоварен денят и не мога да се запиша като хората но ето ме.
Аз АФКПЕ може да коментирам но ПЕ не.
АФКПЕ в очите на емир се виждаше болката и онзи друг Емир страдащ търсещ смърта или това за него щеше да е отново прегръдка с Фериха.А млечната сестра няма да я коментирам просто.
А пък Фериха много обича да разхвърля да чупи каквото и попадне. Joy

# 713
Снежи Hug
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Evim+Sensin&am … =1&searchrs=0 ето го филма Peace
[/quotе]

Супер,ама ще рИвем ли пак...аз харесвам и двамата...може и да се заиграя  newsm78
Само утре ще почивам,ама имам много задачки и после пак 2 дни бач... Weary

# 714
Галя, привет. Много си права - млечната е едно недоразумение - изсмукана от пръстите героиня, която много ми е чудно как щеше да заеме мястото на Фериха и защо newsm78

# 715
Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy
Много ми хареса.  bouquet  bouquet  bouquet
+1

# 716

Пак сте писали за ПЕ...  ooooh! ...болната ми тема... Sad само се моля нашите от БТВ да не са направили тази глупост и да са го закупили... Praynig

Звезде, бях чела още преди да стартира по бтв, че са закупени всички сезони каквото и да означава това-всички, но за мен би било безсмислено да пуснат в ефир незавършения трети сезон. Така, че за мен всички сезони се изчерпват само и единствено до първи и втори сезон на АФК.
Скрит текст:
Що се отнася до сериала Аси, това беше първият ми серийл, който се насилих да го гледам, защото Туба и Мурат ми се струваха грозновати и доста чернички в началото при положение, че бях гледала само един турски сериал преди това Мелодията и в него нямаше такива чернички актьори. Тааааа започнах го насила, беше ми отвратителна обстановката в чифлика на фона на лукса, който гледах в предходния сериал, но отзивите за него бяха прекрасни ииииииииииии получи ми се и сега ми е сред фаворитите. По принцип при мен или се получават спонтанно нещата от раз, или не, трето положение няма, но на Аси дадох шанс, макар и със зор в началото и не съжалявам.

# 717
Киара Hug  bouquetкак ще те забравим кат неможем да те запомним Laughing Hug Hug Hug

Не можете да ме запомните, аааа  Naughty така няма да се разбираме.  Mr. Green Мен като не ме помните, тези поне да ви говорят нещичко

....или и за тях ви е къса паметта  Wink

А, Рени, за да видиш, че не съм сръдлива чуй каква супер песничка открих и я споделям с теб (с всички вас, де) макар че сигурно някои вече са я чували Wink
http://vbox7.com/play:ddf76efb

# 718
Zhana Georgieva - ми...нещо не ми се рови.. Юсуф го нема... Wink
пп. надявам се ,че питаш сериозно, не се бъзикаш нещо, нали?

разбира се че те питам сериозно Heart Eyes

# 719
 spam2
Скрит текст:
Този Вавринка е доста неприятен като мъж - физически, мазен, а Гришо колко елегантно стои Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт