Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 56

• 78 707
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Чантата Clarks от предната страница http://www.clarks.co.uk/p/20354598 35 лири
Бях я загледала, ама ми мина Simple Smile)

# 661
ХЕЛП, без да искам да видя едни обувки дали ще ми ги намали с кода от френското, взех че ги поръчах. Как да анулирам?

P.S. Анулирах Mr. Green

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 13:58 от ina.gg

# 662
  • Sofia
Аз като един фен на Converse, с поне 5-6 чифта, мога да кажа, че подметката на показаният кец отговаря. Обаче имат една друга тънка подметка - като на тези или тези , които са умалени или най-малкото за доста тясно стъпало  Peace

# 663
  • Бг
ХЕЛП, без да искам да видя едни обувки дали ще ми ги намали с кода от френското, взех че ги поръчах. Как да анулирам?

ina.gg, влизаш си в профила, отваряш си поръчката и вдясно има надпис - besoin d`annuler un artikle. Натискаш бутона и сторнираш. Това е при условие, че още не е изпратена поръчката. Иначе не става.

# 664
  • sofia
aniK, мерси! Hug
Аз искам от тези с "класическата" по-дебела подметка, бели, хай топс. Гледам, че в някои сайтове имат и номера половинки като за мен. Макар че в последно време клоня към 37. След бременноста вместо да ми порасне ходилото, се посви. Crazy Laughing
Чантите, които показвате, и на мен ми харесват. Обичам такива големи и семпли! Peace Аз си търся черна подобна, но още не съм стигнала до ровене за чанта. Напоследък нямам ама никакво време и все имам чувството, че изтървам нещо.. Tired

# 665
# 666
  • Sofia

За чие ли  Joy Сивите ми харесват, но Пелето са леко умалени Wink

# 667

За чие ли  Joy Сивите ми харесват, но Пелето са леко умалени Wink
Не са нещо кой знае какво. Седи мирна  Mr. Green
Другата сряда започват намаленията във Френско, и силно се надявам джаварци да ни зарадват тип Първомартенски  Flutter

# 668
О, наостр ушета! Wink

# 669
  • Sofia

За чие ли  Joy Сивите ми харесват, но Пелето са леко умалени Wink
Не са нещо кой знае какво. Седи мирна  Mr. Green
Другата сряда започват намаленията във Френско, и силно се надявам джаварци да ни зарадват тип Първомартенски  Flutter

Е, няма да ги взема де  Mr. Green а другата сряда ще разчитам на форум дружки, че моя милост ще плакне боси ноги в Гръцко. Там, където отиваме пише, че имало някакъв си internet corner  Confused ще умра без нета, 'аси... Ще отскачам до корнъра да видя някоя приятелка дали не ми е прибрала  изгодна 36-чка обувка или евтина Maze, Bodenschatz, Liebeskind, Cterina Lucchi... от тоя род Wink

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 06:51 от aniK

# 670
Последен чифт Converse UK3.

# 671
Моля, споделете наблюдения дали Converse си отговарят. Нося 37-38 и се чудя кой да взема.
Интересувам се и за детското на марката също. Peace

Имам няколко чифта от този вид. На етикета им пише УК4, ЕUR36.5, 23cm, аз стелката я измервам 23.5см. Аз съм 37 номер, като ориентир мога да кажа, че всичко на Diesel и Replay ми е 37/4.
Имам и един висок Converse - UK5, EUR37.5, 24cm по етикет, на мен ми е голям, но беше много изгоден  Laughing
С две думи, за мен, английската номерация си отговаря, европейската - не.

# 672
Момичета,кода за 40% от френското Джавари до кога важи ?

# 673
  • Бг
Момичета,кода за 40% от френското Джавари до кога важи ?

Giga, важи до 24-ти юни. Минималната сума трябва да е над 40 евро, и важи само за тези.

# 674
Alexa_a,мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт