Отговори
# 480
Момичетаааа,най-накрая дойде този понеделник  Praynig
Днес съм на преглед при д-р Персенска,дано видим каквото трябвааа Heart Eyes

# 481
Добро утро момичетаааааааа...
 Hug Hug Hug Hug

kokita666 ох и аз го чаках с нетърпение че и аз днес съм на преглед да си видим точицата и дай боже сърчице ако е двойна радостта ще е прекрасно  Praynig Praynig Praynig да стискате палци... гледам че има момичета които около моя период са чули сърчице надявам и аз да се ощастливя днес, знам че много бързам ама.... пусто му нетърпение немога да контролирам  Embarassed Embarassed

Виждам че бая сте изписали уикенда... Simple Smile
Аз за щастие нямам нито гадене нито повръщане само болезнени гърди но ви чета усилено и запаметявам че ако ми дойде до главата да знам какво да правя....  Laughing

Целувам ви и лек и хубав ден на всичкииииии

П.С. Кокита чакаме инфо след прегледа  Praynig Praynig Praynig

# 482
Добро утро и от мен момичета!
kokita666 и аз днес съм на преглед, надявам се да видя поне точица.
Иначе разстройството и повръщането ми изчезнаха още на същия ден в който се оплаках. Беше вирус. Вечерта си изповръщах червата и край. От онзи ден пак съм без симптоми, нито ми се повръща, ни гърди ме болят, нито се чувствам изморена. Все едно не съм бременна, чак се плаша от това. Нормално ли е нищо да ми няма Rolling Eyes

# 483
Здравейте и от мен Simple Smile

kostadinka79 - не се притеснявай, симптомите се менят всеки ден, хормони .Един ден може всичко да е ок друг не и така.
Аз  един ден съм енергична бърза и ходя пеш по 3-4 часа на ден,оправям вкъщи готвя вземам детето и до към 19-20ч. на разходки и игри .
Но друг само докато се наведа да събирам играчки и се отказвам ,разходките мираж,постоянно се запъхтявам и цял ден ми се гади  smile3518
Не мога да повръщам от малка колкото и да ми се гади и настава ужас .
Добре ми се отразява  плажа под чадъра   grinning039,засега влизам само до коляното .Обожавам да плувам и чакам да се стопли хубаво водата.

Успешен преглед на всички и дано видите точици и чуете сърчица   Heart

# 484
  • София
Здравейте... много плахо се отбелязвам в тази тема.. Днес си направих тест и ме е много страх, понеже не беше това плана (второ бебе точно сега и толкова скоро след първото).. Да, имах други планове и амбиции и сега съм объркана и незнам как ще се пренастройвам Sad Вярвам, че вие ще ми оправите мислите и ще ми помогнете да погледна с други очи на това...  Rolling Eyes

# 485
Честито, няма по- голяма радост! бебо си идва когато сам си реши, а не когато родителите го плануват Simple Smile Успешна бременност!

# 486
Мили мами здравейте , днес се включвам с въпрос и молба да споделите ако някоя има опит. Бях за преглед днес за пръв път - в 8г.с. и 4 дни съм и чухме сърчице  Heart Eyes С термин за 30 януари .. но...
като ме гледа на видеозон лекарката ми каза че мехура ми е пълен и да отида до ВЦ, но на мен не ми се ходеше изобщо и тя се учуди и поразгледа пак и каза, че има вероятност, това което вижда да е киста ( доста голяма) . Пуснахме изследвания, но ще излязат утре или вдруги ден , а до тогава ще се побъркам,защото каза че има вероятност, ако е киста да вляза в болница, но нищо друго не спомена , защото искаше да е сигурна за какво става въпрос  Sad Моля ако някоя е по-запозната с такъв или подобен случай да сподели какво се случва с тези кисти  ooooh! newsm78

# 487
каква киста,на какво ,защо не е уточнила ?
На мен ми видяха киста на жълтото тяло 3,8 мм и имам излив на течност в матката- вижда се като черно петно - и ми каза доктора,че се среща доста често и няма страшно.Слагам си Утрогестан 2x2 да подсилим положението с прогестерон и това е,а и Но-шпа за болките, които ми причинява тази киста.Полежах си в болница да ме наблюдават,но  да ти кажа не се притеснявам ... като гледам,че бебо си расте..
Разпитай доктора за какво става въпрос, за да си наясно и ще се успокоиш- успех и споко!!

# 488
.... и да добавя какво се случва с кистата (поне тази като моята)- док каза,че жълтото тяло храни плода до 3м. после се оформя плацентата и поема тази функция,а жълтото тяло се свива и спира да функционира,а с него и кистата си заминава  Grinning

# 489
да и аз гледах за тази киста на жълтото тяло ... заровила съм се в 100 статии, че малко да ми просветне ..  #2gunfire но така или иначе ще видя утре като отида пак ..... А и като чета 90 % от кистите не пречели на бременността и се махали сами ... нз защо спомена тази болница, която не ми излиза от главата. Не можах и да се зарадвам на бебчо от толкова притеснение  #Cussing out
На снимката се вижда голямо черно петно , а под него е сакчето и вътре в него малък бебчо.
Благодаря за бързия отговор мини_мами  Hug
П.С. само да добавя че нямам никакви болки, освен малко като преди М. и то от време на време, само веднъж съм пила но-шпа до сега

# 490
Здравейте на всички! Първо да честитя на всички мами присъединили се към нас. Извинявам се за отсъствието, бяхме на двуседмична почивка. Е, завърнахме се вече вкъщи и сме на линия. Към новите бременлинки: който иска да се присъедини към затворената ФБ група да ми пише на лични да дам координати за връзка! Simple Smile Целувам ви всички! Леко и безпроблемно бременеене и мноооого положителни емоции!!!   bouquet Hug

# 491
Здравейте, записвам се и аз във февруарската тема Simple Smile Това ми е втора бременност, имаме си момиченце на 1 годинка и 6 месеца. Термина ми е на 17.02.2014, а миналата седмица в 5 г.с. и 3 дни ходихме на лекар - имаме си едно ембрионче, маточно закрепено, чухме и сърчицето. Надяваме се всичко да е наред и февруари да си имаме още едно живо и здраво бебенце.
Ще минавам да пиша и да ви чета, но до колко ще успявам да прочета всичко......
Пожелавам на всички лека бременност и живо и здраво бебе около термина!

# 492
Мила, NaTi_! Безпредметно е да се притесняваш! Аз когато бях на преглед и на мене ми видяха киста 49мм. на левия яйчник. И аз каато теб реагирах първо на това и доста се панирах, но доктора ми обясни, че ще в бъдеще ще я  наблюдава, че това е често срещано  явление ори голям процент от бременните и някъде около 12 г.с. се свива от само себе си и изчезва. Това било фоликула, която трябва да се пази да не се спука! не се тревожи, сама ще си отиде и  не пречи на бебо!

# 493
A_riana, nie sme s ednakav termin. Joy no az 4ak sabota 6te hodq za sar4ice. Pi6i kak se 4uvstva6. Hubav den na vsi4ki.

# 494
Ами не смея да кажа и аз........ До сега по никакъв начин не усещам, че съм бременна. Никакви неразположениея от рода на гадене, повръщане, сънливост, отпадналост и т.н. При първата бременност към края на втория месец и началото на третия месец мнооооого ми се спеше, просто едвам гледах. Сега може би нямам време да се замисля за подобни неща, т.к. по цял ден съм с детето и не мисля  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт