Новите ни козметични похождения 43

• 66 349
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Aаааа, не!
Това са си мои покупки .
Просто този път съм бясна, няма такива глупости ... май един път ноември беше толкова гадна тая кутия.
В новата кутия има едно бурканче колкото нокът някакъв овлажняващ крем (етикета е толкова дребен, че не мога да го прочета), едно още по-дребно кутийче с база за грим на силиконова основа, един лак за мен турско синьо (имам този цвят), една спирала на Джели Пони, гадна с доста течен аркансил, две сашета душ гел, едно нещо с форма и миризма на Българска Роза.
Снимки мога малко по-късно да кача ...

О, колко разочароващо.   Sad   Аз я чакам.
Благодаря ти! 

# 136

купих си 3, 4 и пет от ляво на дясно.

# 137
Колкото за запис...

На мен ми харесва.

# 138
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Feeling,не трябваше ли да си получила вече априлската кутия?

Така и така съм тук :

Givenchy Le Rouge #301 Magnolia Organza http://coquelicotta.com/?p=8108

OPI Color so hot in Berns

OPI I have a herring problem

Essie Mini Candy Apple

Korres Wild Rose lip butter

# 139
  • София
Courage, да помоля и теб за сравнение между червилата на Too Faced и YSL?  Praynig

Не, че скоро ще имам нужда от повече червило, ноо...  Laughing

Адри, днес разносвах това на YSL, което е първото ми червило от този клас. Гилзата няма да я коментирам.. Heart Eyes
Самото червило е такова, каквото очаквах като текстура и покритие, но за съжаление по нетрайно (след първият час лъскавата част попива, после остава пигмент върху устните за още час  Crossing Arms ) . Много мазно и балсаместо , не казвам нищо ново. Много добре хидратира. Хубаво червило, на кощунствена  цена.
Само поробвах ( за около час) , едното на Too Faced. По пигментирано , по трайно, добре хидратира , стои повече като червило отколкото като балсам за устни/гланц , за разлика от YSL , позволява напластяване .

П.п. Само на мен ли ми се струва или червилата на YSL , стоят някак палаво. Може би, защото попива леко в контура, от лъскавите частици ли, що ли - устните ми изглеждаха така , все едно съм нацелувана страстно .. преди да си  поставя червилото. Blush

# 140
  • София
Courage, много благодаря  Hug
Ще тествам и Too Faced значи  Heart Eyes По описанието ти разбирам, че е много по-близко до стандартните Rouge Volupte, а не толкова до Shine версията им.
При мен не попиват в контура, но устните ми изглеждат огромни с тях и много по-гладки. Отдавам го на хиалуроновата киселина, която съдържат.
Тези дни открих и нещо доста разочароващо в Шайн колекцията - нямат SPF, за разлика от класическите Rouge Volupte, които са със SPF15  Tired

И да споделя последните си похождения:

ФДТ на Chen Yu

# 141
  • Отвъд алеята зад шкафа
Estee Lauder, Bronze Goddess parfum

Kiko water eyeshadows № 219, розово-кораловото най-долу, страхотен цвят, който смятам да пробвам и на скули

Revlon lip butter 045 Cotton Candy

Revlon lip butter 080 Strawberry Shortcake

Revlon BB cream в цвят light  и един в цвят light/medium

Guerlain 4 seasons 00 nude

Kiko sugar mat - всичките от снимката

Kiko sugar mat

Основа за очи

Kiko pencil lip gloss 07

Kiko lipstick 910- средното на снимката:

Loreal CC cream - средния

Взех и разни лосиони, масла за тяло, маска за коса на местни италиански марки, не ми се търсят в гугъл.

# 142
  • София
Courage, много благодаря  Hug
Ще тествам и Too Faced значи  Heart Eyes По описанието ти разбирам, че е много по-близко до стандартните Rouge Volupte, а не толкова до Shine версията им.
При мен не попиват в контура, но устните ми изглеждат огромни с тях и много по-гладки. Отдавам го на хиалуроновата киселина, която съдържат.
Тези дни открих и нещо доста разочароващо в Шайн колекцията - нямат SPF, за разлика от класическите Rouge Volupte, които са със SPF15  Tired

Предполагам си права, не съм ползвала други червила на марката. Simple Smile
С един пласт, стоят така, а по този начин при напластяване (това е и реалният цвят на "Juicy Melons" при мен). Извинявам се, но не намерих снимки на едно и също червило, за да се види добре разликата.  Blush

Да точно така, по обемни стоят. Не знаех, че има хиалуроновата киселина в тях.  Simple Smile

# 143
# 144
  • Бургас
Червилата на YSL наистина придават обем на устните, аз ги напластявам по следния начин : слагам един път притискам със кърпичка и после повтарям и така става напластяване. Моят цвят е Fuchsia in rage.

# 145
# 146
Боя на Макадамия, ботокс за коса на Лореал, Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue 500 мл. /<3 / и Lakme I-Tool

# 147
Beautyholicа, априлската е при мен от петък, обаче напоследък съм с рязко ограничено време за форумстване. Много ми хареса. В моята кутия нямаше руж, но присъстваше тониран крем с spf 50. Мисля, че се казваше sun sense.
Ще снимам при възможност за темата.        Hug

# 148
gadamer, чудесни придобивки Simple Smile А каква е разликата между BB крем и CC крем?CC крема е по-покривен ли?

Скрит текст:

# 149
Hellinger,кажи моля те за ББ-то на Манхатън как го намираш,с каква кожа си,лъсваш ли бързо... Аз съм в търсене на ББ за комбинирана/мазна кожа,че с корейските не се разбрах .

Общи условия

Активация на акаунт