Новите ни козметични похождения 43

• 66 348
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
giga b, още не съм го пробвала на лице, но на ръката ми стои много хубаво - бледа съм, а ми се слива добре, не мазнее изобщо, даже леко кадифен ми се струва, а и кожата ми стана супер мека, където го бях нанесла. Като го пробвам на лицето, ще пиша пак  Peace

# 151
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, чудесни придобивки Simple Smile А каква е разликата между BB крем и CC крем?CC крема е по-покривен ли?

Скрит текст:

Нямам никаква представа каква е разликата между ВВ и СС. Този го взех, защото пише, че е срещу червенина, с която аз имам проблем. Много съм доволна от него, страхотно изравни тена ми, има покривност, същевременно не е тежък и още по-хубавото - матира, не е мазен, както всички ВВ-та, които съм пробвала досега и с които, въпреки, че съм с нормална към суха кожа, лъсвах моментално. На цвят е зелен, но върху кожа се трансформира. И няма нищо оранжево в него.

# 152
# 153
  • In The Middle Of Nowhere

30ml

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 14:40 от angeles

# 154
# 155
# 156

Някой може ли да ми препоръча коректор, с който да прикривам червенината от пъпки и да не се размазва, когато нанасям ФДТ.

# 157
gadamer, чудесни придобивки Simple Smile А каква е разликата между BB крем и CC крем?CC крема е по-покривен ли?
Скрит текст:
Нямам никаква представа каква е разликата между ВВ и СС. Този го взех, защото пише, че е срещу червенина, с която аз имам проблем. Много съм доволна от него, страхотно изравни тена ми, има покривност, същевременно не е тежък и още по-хубавото - матира, не е мазен, както всички ВВ-та, които съм пробвала досега и с които, въпреки, че съм с нормална към суха кожа, лъсвах моментално. На цвят е зелен, но върху кожа се трансформира. И няма нищо оранжево в него.

ВВ или СС крема имаш предвид?

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Скрит текст:

Купих СС крем и имам него предвид.

# 159
  • София
Взех от ето тези за проба:

Основа, топ, и два цвята - червен 09 Fire Red (предполагам точно той е на снимката), и много хубаво розово 05 Candy. Цветовете не са много за съжаление, мисля че са общо 17, но да се надяваме да пуснат и още... Flutter

А, и съм възмутена - нямат синичко... Cry

# 160
  • Пловдив
Скрит текст:

Купих СС крем и имам него предвид.
Ориентировъчна цена, ако може да споделиш и има ли го вече достъпен в България точно зеления?  И ако не те затруднявам да снимаш или напишеш съставките Peace Мерси предварително!  bouquet

# 161
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ледената кралица

12 евро ( 24 лв)го купих от Италия, не знам дали го има тук. Довечера ще напиша съставките.

Последна редакция: вт, 14 май 2013, 16:11 от gadamer

# 162
  • Torino,IT
Guerlain 4 seasons bronzer natural brunette N. 3

Третото от ляво надясно Miss Pupa pink sorbet

Кико очна линия номер 102

Лакочистител - казаха ми че този маха добре пясъчните лакове с които не мога да се преборя

Първи и четвърти от ляво на дясно

# 163
# 164
  • Пловдив
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт