Новите ни козметични похождения 43

• 66 351
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Бургас
Нещо новеничко, малко шарения:

Любимият ми стар парфюм:

И лосион за плаж, ефикасен на скромна цена, макар че времето малко се скапа:

# 167
  • София

Сподели за аромата как е? Наистина ли мирише на пъпешче? Много ли е химичен и силен или не Hug

# 168
Лакчета от днес Heart Eyes

# 169

Дойде и нейният ред  Laughing

# 170
  • USA, Steak State
  Тоалетно мляко

Алиена, какъв е случаят на тази пудра? Нещо специално ли е? Лимитирано ли е?
И откъде я поръча?

# 171

Момичета, ако случайно сте ползвали от тези кърпички за матиране на Артдеко, бихте ли споделили дали са ефикасни:
Скрит текст:

# 172
# 173
От намалението на продукти на Авен в аптеки Ремедиум - 4 флакона термална вода в размер за дамска чанта - в момента са два на цената на един. Има намаления и на другите размери.  Peace

и био-версията на крема за ръце и нокти Karites, от който съм много доволна:

# 174
The blackwidow, в редовната колекция е, при нас я има от 1-2 месеца вече сигурно в магазините. Води се за здравословен тен, леко изравнява и озарява. Днес ще я пробвам вече по-качествено и ще пиша пак  Hug

# 175
Дали сте засичали този BB руж по стелажите на Лореал в България :

,

както и дали е дошла тази серия на Garnier Ultra Doux с олиото от арган и екстракт от камелия -

?

# 176
Sivi, ползвам матиращите на АртДеко и са много ефикасни, обират всичкото лъщене. Пък и са 100 бройки и ще ти стигнат за доста време. Сподели ми ти за фдт-то, защото много му се чудя. Взех коректора от серията и съм много доволна.  Hug

# 177
Bourjois SO Laque Glossy

4 и 6 от снимката  Heart Eyes

# 178
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, чудесни придобивки Simple Smile А каква е разликата между BB крем и CC крем?CC крема е по-покривен ли?
Скрит текст:
Нямам никаква представа каква е разликата между ВВ и СС. Този го взех, защото пише, че е срещу червенина, с която аз имам проблем. Много съм доволна от него, страхотно изравни тена ми, има покривност, същевременно не е тежък и още по-хубавото - матира, не е мазен, както всички ВВ-та, които съм пробвала досега и с които, въпреки, че съм с нормална към суха кожа, лъсвах моментално. На цвят е зелен, но върху кожа се трансформира. И няма нищо оранжево в него.

ВВ или СС крема имаш предвид?

Купих СС крем и имам него предвид.
Ориентировъчна цена, ако може да споделиш и има ли го вече достъпен в България точно зеления?  И ако не те затруднявам да снимаш или напишеш съставките Peace Мерси предварително!  bouquet

Обещах да напиша съставките:
water, isododecane, cyclopentasiloxane, glycerin, cyclohexasiloxane, peg-10 dimethicone, methyl methacrylate crosspolymer, butylene glycol, dimethicone, isoeicosane, disteardimonium hestorite, boron nitride, phenoxyethanol, cetyl peg/ppg 10/1 dimethicone, sodium chloride, polyglyceryl-4 isostearate, hexyl laurate, acrylates/ammonium methacrylate copolymer, isostearyl neopentanoate, caprylyl glycol, triethyl citrate, methylparaben, alumina, c9-15 fluoroalcohol phosphates, aluminum hydroxide, tocopherol, panthenol

Shocked уф, докато ги напиша....

# 179
Pink Flower, изобщо не е силен, съвсем лек е ароматът, на пъпеш Медена роса Simple Smile Не ми се струва и химичен...

Общи условия

Активация на акаунт