Новите ни козметични похождения 43

• 66 370
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
-Първият розов на втори ред.

# 181
  • София
Holika Holika Face 2 Change CC Cream

# 182
  • Пловдив
Обещах да напиша съставките:
water, isododecane, cyclopentasiloxane, glycerin, cyclohexasiloxane, peg-10 dimethicone, methyl methacrylate crosspolymer, butylene glycol, dimethicone, isoeicosane, disteardimonium hestorite, boron nitride, phenoxyethanol, cetyl peg/ppg 10/1 dimethicone, sodium chloride, polyglyceryl-4 isostearate, hexyl laurate, acrylates/ammonium methacrylate copolymer, isostearyl neopentanoate, caprylyl glycol, triethyl citrate, methylparaben, alumina, c9-15 fluoroalcohol phosphates, aluminum hydroxide, tocopherol, panthenol

Shocked уф, докато ги напиша....

Мноооого благодаря за информацията!  bouquet  bouquet  bouquet
След като го разносиш малко този СС крем, ще споделиш ли впечатления - че като му гледам хим.състав и съм доста разколебана дали да го пробвам на мойта капризна (смесена, акнетична и с розацея) кожа newsm78 Иначе като идея и описание от сайта е супер, ама в действителност Crazy...

# 183
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ще пиша по-нататък пак. Засега на първа проба е добре, доволна съм, защото перфектно ми скри червенините..

# 184
  • Пловдив
Ще пиша по-нататък пак. Засега на първа проба е добре, доволна съм, защото перфектно ми скри червенините..
Ще изчакам впечатленията ти, мерси предварително!  bouquet Hug

# 185
# 186
  • София
От днес:

- John Freida  Touchably Full Shampoo, John Freida Touchably Full Conditioner
- John Freida Fine to Full Blow-out Spray
- Vita Liberata Tinted Self Tan Gel
- Vita Liberata Tanning Mitt
- Sephora Eyeshadow 44 Picnic In The Park
- Sephora Nail Polish L10 Jealous

# 187
  • Пловдив

Lakme- приглаждаща маска, шампоан без сулфати, балсам за суха и увредена коса

# 188
  • USA, Steak State
The blackwidow, в редовната колекция е, при нас я има от 1-2 месеца вече сигурно в магазините. Води се за здравословен тен, леко изравнява и озарява. Днес ще я пробвам вече по-качествено и ще пиша пак  Hug

При нас май не е идвала още, но в официалният им сайт пише, че ще се лансира Август месец. Та явно ще имам време за впечатления от първа ръка. Кой цвят си взе и защо, триумя се межди 10 20 и 30 Като първия и последния май са прекалено светъл и доста тъмен.

# 189
Момичета, да ви се оплача... Embarassed
От известно време работя почасово в козметичен отдел.
Амиии, всеки ден се прибирам с разни покупки. Embarassed Embarassed Embarassed
Просто не мога да се сдържа.
Вчера си взех Шисейдо - крем, с 50 фактор защита, защото към него имаше разни подаръчета.

Не мога да си намеря нещо на Филорга слънцезащитният крем, така че това поне донякъде е оправдано.

Онзи ден някаква спирала имаше на разпродажба, заедно с молив за очи- Rimmel...

# 190
Аз полудях по тези Essie-та Blush Grinning

Mint candy apple

Скрит текст:

# 191
Sivi, ползвам матиращите на АртДеко и са много ефикасни, обират всичкото лъщене. Пък и са 100 бройки и ще ти стигнат за доста време. Сподели ми ти за фдт-то, защото много му се чудя. Взех коректора от серията и съм много доволна.  Hug

Благодаря babyeyes , значи да си ги купувам смело кърпички   bouquet
Фон дьо тена днес за първи път го ползвах и мога да кажа, че не е много покривен, но пък моя е най-светлия цвят, а те по принцип светлите не са от най-покривните. Иначе попива много добре в кожата и не се събира в мимическите линии около очите ми и по нищо не личи, че имам нещо по лицето, освен че леко не е моя цвят (по-тъмен ми е нещо).  Mr. Green И не е мръднал 13 часа, откакто съм си го сложила.  Simple Smile

# 192
  • Пловдив
Noir , моля те сподели за продуктите Vita Liberata , за пръв път ги виждам и се заинтригувах . Едното е автобронзант, а другото ръкавица за  нанасяне ли е?

# 193
  • София

Някой беше питал за отзиви за Maybelline gel eyeliner lasting drama. Моята е в цвят Intense black. Наситена е, нанася се супер лесно (аз си ползвам моя четка, но и тази в кутийката става) и не ми се изтрива по 7-8 часа поне. Харесва ми повече от тези на Есенс и Катрис. Доволна съм  Simple Smile

# 194
  • USA, Steak State
Най- светлият цвят да си го смесвам с по-тъмните налични фон дьо тени.

Общи условия

Активация на акаунт