Новите ни козметични похождения 43

• 66 254
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Densi честити Шанели   bouquet с кеф да си ги ползваш, Abstraction  Heart Eyes

# 676
  • Пловдив
Денси,честити Шанелчета и от мен! Със здраве! Hug

От мен- много чакан скраб за устни на Лъш Flutter

# 677
Благодаря ви момичета и вашите неща са прекрасни! Hug  bouquet Този скраб е мммммм! Heart Eyes

# 678
- за първи път ще пробвам крем на Авен и дано се разберем  Grinning До момента ползвам околоочен крем на Галеник и съм супер доволна. Надявам се и този да не ме разочарова. Хареса ми и, че е с опаковка с помпичка. Вече гледам крема да е в нещо подобно - много е удобно и не се цапа  Peace

# 679
Скрит текст:

# 680
  • Варна

Constance Carroll Trio Eyeshadow (100)

Constance Carroll Lots of Lashes Mascara Black (01)

Constance Carroll Quick Stroke Eyeliner Brown (06)

Constance Carroll Quick Stroke Eyeliner Black Waterproof (08)

# 681
Изпробвах мостра на крема, хареса ми и го взех
http://www.jeandarcel.bg/jda_products/3-20110408153354_oil-control-cream.jpg

# 682
  • Пловдив
Някой възползвал ли се е от тази промоция и къде я има ?  Grinning 

пп. по последно инфо в Ивис тече промоцията Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 11:31 от aH~

# 683
  • Бургас
aH~ Промоцията я видях в дрогерии Лили имаше 2 вида ружа и към тях ти подаряват сенки , но определени цветове. При покупка имаш кутийка сенки.

# 684
# 685

Денси честито .Къде ги има все още тези сенки - че след няколко месечно умуване   newsm78 май реших - че ги искам   Blush - както винаги накрая се сещам ? ooooh! Whistling

Това от вчера  Flutter
Скрит текст:
Страхотно прасковено с лек шимър - точно такова си търсех за лятото. Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:
http://dunkel-buntes.blogspot.com/2013/04/catrice-defining-blush … opos-apricot.html

# 686
Не знам Плачи сигурно в Сефора ги има, обади се. Аз взех май последните от Леро. Търсиха ги доста.
Зареждат в момента колекцията Терра Ора на Герлен. Има и лятната бронзираща на Кларинс. Много са хубави и двете колекции. Харесах каяла, сивите сенки на прах и кораловото червило на Герлен, но си имам.
Взех след дълго умуване бронзанта на Кларинс. Има много прилична цена за грамажа си.

# 687
  • Отвъд алеята зад шкафа

Откъде взе Диора, много го искам  Praynig

# 688
  • Варна
Абстракшън са разкошни сенки! Честито, Дени! Могат да се нанасят така че почти да не се виждат, но могат да бъдат и много наситени. Все хубаво стои. Плачи, действай  Heart Eyes

# 689
  • София
От Сефора САЩ..

Общи условия

Активация на акаунт