Малинов кетон. Някой използвал ли е Kleissinger Labs Raspberry Ketones?

• 5 873
  • 4
  •   1
Отговори
Намерих този продукт малинов кетон, прегледах доста продукти "малинов кетон" скъпички си бяха, но този е евтин и не е от онези продукти от лъжливите реклами и ми е интересно дали някой го е ползвал.. Ето ви малко информация за него и моля споделете мнението си .. Имам бал скоро и трябва да сваля едни досадни 4 килограма..Тренирам всеки ден, но искам и нещо в помощ. Вижте информацията на продукта и моля ми кажете според вас дали ще ми навреди и т.н.

Raspberry Ketones ще Ви помогне да намалите мазнините по тялото Ви. Мощната формула на този висококачествен артикул постига това по два начина. Първият е свързан с намаляване на усвояването на приетите от Вас мазнини с храната. Вторият начин се постига посредством увеличаване на норепинефрин-индуцираната липолиза в организма Ви.

Raspberry Ketones е изследван научно в редица лаборатории. Формулата му съдържа малинови кетони. Точно те са получили одобрението на всички учени, участващи в изследванията. Тези вещества инхибират активността на алфа-амилазата в тялото Ви. Това е хранителен ензим, който участва в разграждането на приетото от Вас нишесте. Също така с негова помощ организма Ви усвоява и приетата захар.

Посредством подтискането на дейността на Raspberry Ketones този продукт забавя натрупването на мазнините и намалява вече образуваните количества в тялото Ви. Основната съставка на продукта води до увеличаване на хормонално чувствителната липаза, което от своя страна води до подобряване на норепинефрин липолизата. Това означава, че Raspberry Ketones ще гори мазнините в тялото Ви.

Продуктът е идеален за:

Редуциране на телесното тегло
    Изгаряне на мазнини
    Превенция на натрупване на нови мастни депа
    Увеличаване на термогенезата

Raspberry Ketones е просто чудесен артикул, с чиято невероятна помощ Вие ще можете да се справите с нежеланите мазнини бързо и лесно. Действието му е безопасно за Вашето здраве, а ефективността му е научно доказана от водещи специалисти в областта на хранителните добавки. Пазарът не е виждал по-ефективен продукт за борба с мазнините. Raspberry Ketones е Вашият помощник в битката за прекрасно тяло.

Начин на употреба: 1 капсула 2 пъти дневно или 2 капсули преди упражнение. Използвайте Raspberry Ketones в комбинация с подходящ хранителен режим и тренировъчна програма.

# 1
Сега много ми хвалят някакви малинови кетони на прах.

# 2
Здравейте,

Ползвал ли е някой малинови кетони на Swanson Health Product? Видях ги на bilki.bg. Цената е доста добра.... Thinking

# 3
И аз си взех от тези малиновите кетони на Bulk powders и да ви кажа честно съм доволна. Наистина натурален продукт , който в никакъв случай не може да навреди.

# 4
Аз също съм ги пила  на Bulk определено действат.

Общи условия

Активация на акаунт