На пазар във Варна - 28

• 42 543
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
мерси Simple Smile.
Но искам дървено  Rolling Eyes

В строителните магазини провери ли? И в китайските за домашни потреби ми се струва, че съм виждала  Peace

Гуги даде този резултат, имат и магазин във Варна.

25лв дървена табуретка

# 466
  • ride my bike...
намерих сиииииии
Само някой да ми го донесе от София
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83777

# 467
Пак заповядай, погледна ли въобще линка, който ти пуснах? Разликата във височината е 5см, а разликата в цената 4лв и това е във Варна  ooooh!

# 468
  • ride my bike...
да, благодаря. Но предпочитам да е стълбичка.

# 469
# 470
  • Варна
Идея къде да търся костюм на куче ? За 7-8 годишно момче?
Ако сте виждали или знаете конкретно  Peace

п.п Коригирах се, не мече, куче трябвало Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 22:06 от stenly

# 471
  • ride my bike...
Във втората употреба Мания - преди Дафнето дават костюми под наем. Но дали има мече...

# 472
  • Варна
Във втората употреба Мания - преди Дафнето дават костюми под наем. Но дали има мече...
Благодаря! В Мания на Владислав ли? Току що коригирах поста - куче ни трябвало.
И понеже Джъмбото ми е непосилно далече - да питам, който е бил наскоро или ще бъде следв. 1-2 дни - маска на куче?

# 473
# 474
Може и да си наемеш костюм куче, ако е само за едно тържество/парти. Преди време момичетата бяха писали къде отдават по днаем. Аз се сещам само за Колхозния една парти агенция. Там правят и различни шапки с животни и маски.

# 475
  • Варна
Може и да си наемеш костюм куче, ако е само за едно тържество/парти. Преди време момичетата бяха писали къде отдават по днаем. Аз се сещам само за Колхозния една парти агенция. Там правят и различни шапки с животни и маски.
Само за един ден е. От училище го искат по един проект.
Би ли казала името на агенцията и идея откъде мога да наема  newsm78

# 476
  • Варна
Костюми под наем видях в едно магазинче, точно до парти център Вега. Продават предимно балони и украса, но имаха и костюми. Ако не се лъжа, 10 лева беше наема за 1 ден. Но дали има на куче, не знам.   Магазина се намира до подлеза на шипка. Ако идваш от бул. Мария Луйза, след изхода от тунела първата пресечка в ляво и после веднага пак първата в ляво. Те са два или три магазина, не помня точно в кой бяха.

# 477
Здравейте, има едни шоколадови заливки, които като ги сложиш върху сладолед например и шоколода се втвърдява и става хрупкав. Знаете ли в кой магазин продават такива?

# 478
Търся кроксчета за момченце р-р 25-26, днес обиколих колхозния, но никъде не намерих нашия номер и модел! Ако знаете къде има по-голям избор на номера и модели на едно място, моля споделете Praynig

# 479
Име не се сещам, но се намира във втория блок (броен от към пазара) в последния гараж(броено от Пискюлиев). То май е основно сватбена агенция, но със сигурност дват костюми под наем и изработват шапки и маски по индивидуални поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт