На пазар във Варна - 28

• 42 346
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Емма, знам един подобен сайт, ама се води склад на едно - Земя на рози http://www.landofroses.net/ . Някой от продуктите имамт мин. количество, което трябва да се закупи, други може и по 1 бр. Ако не ти върши работа може да споделиш по-конкретно какво търсиш, все някой ще те насочи.

# 46
Много ти благодаря Марчела   bouquet. Точно за такъв тип магазин става въпрос. А иначе аз не търся, моя позната от София търси и понеже е влизала в този магазин във Варна и явно търси нещо подобно, пита мен, дали не знам името на магазина и дали имат сайт да провери и разгледа в София.

# 47
къде мога да намеря сушилник от този тип до 15лв

от понеделник на Кауфланд намален от 20 на 10 лв

# 48
записвам се много сте ми полезни  bouquet

# 49
  • Варна
здравейте, знае ли някой къде мога да си намеря тези сандали на ипанема във Варна ?
http://www.---/uf/Gisele_23_04_2013/811322346.jpg
На нулевия етаж в град има щанд със сандали на Ипанема, но ги няма там.
Ако модела е лилав с пеперуда, видях такъв точно в спортния магазин, за който ти е казала  ॐShantiॐ, мисля че се казва  Star sport.

# 50
  • Варна
Момичета, търся си клинче до под коляното... размер за макси дама.. Embarassed
И ако сте мяркали хубави летни дълги рокли по-големички... Praynig

# 51
Марчела, благодаря!

# 52
  • Varna
къде мога да намеря сушилник от този тип до 15лв

от понеделник на Кауфланд намален от 20 на 10 лв

ама са доста кекави - първо си го огледай хубаво преди да го вземеш. Вчера бях в Практиер - там имаше страхотен сушилник - но къде е уловката -цената му беше над 115 лв Simple Smile

# 53
# 54
  • Варна
здравейте, знае ли някой къде мога да си намеря тези сандали на ипанема във Варна ?
http://www.---/uf/Gisele_23_04_2013/811322346.jpg
На нулевия етаж в град има щанд със сандали на Ипанема, но ги няма там.

Аз не виждам модела, но Ипанема продават и в един спортен магазин , който се намира срещу бившата Теранова на центъра  Peace
Апропо, помещението на бившата Теранова все още ли е празно (не съм минавала от там месец и повече)

# 55
Не е по темата, но пък тук знаете всичко Simple Smile искам да се запиша на тенис на корт, колкото за спорта, да си разцъквам. Знаете ли добро място?

# 56
  • Варна
Продават ли някъде детски обувки PAQPA?

# 57
За тенис на корт - добро място Елит в Морската градина под детския кът, но доколкото знам там е доста скъпо. Има кортове и зад вила Буров към края на морската. Тенис на корт (по-скоро на асфалт) има и в ТУ-Варна.- там го давам май като най-евтин вариант. Тенис на корт има и в к.к. Св. св. Константин и Елена към хотел Флагман, посока Азалия и Слънчев ден.

И един въпрос - някой да знае от къде да купя диадема като рогца на пчела, дано ме разбрахте...

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 14:24 от Nadina

# 58
  • България-Варна
В понеделник ще го  продават сушилника  в кауфланда на цена 10,00лв.  bouquet

# 59
И един въпрос - някой да знае от къде да купя диадема като рогца на пчела, дано ме разбрахте...

Напълно е възможно да има в Джъмбо. Wink

Общи условия

Активация на акаунт