На пазар във Варна - 28

• 42 355
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Къде мога да намеря голямо разнообразие на прежди, с любезна продавачка ?  Mr. Green (хал хабер нямам от прежди, ама трябва да си купя , та ми трябва някой сговорлив събеседник)
преди няколко месеца търсих прежда за помпони, и докато се лутах от къде, попаднах на едно магазинче - като тръгнеш от червения площад 50-100 метра нагоре по цар освободител, от дясната страна се пада, момичето беше любезно, обясни ми коя прежда за какво е, и избора на цветове и видове прежди не беше малък  Simple Smile

# 631
Къде мога да намеря голямо разнообразие на прежди, с любезна продавачка ?  Mr. Green (хал хабер нямам от прежди, ама трябва да си купя , та ми трябва някой сговорлив събеседник)
преди няколко месеца търсих прежда за помпони, и докато се лутах от къде, попаднах на едно магазинче - като тръгнеш от червения площад 50-100 метра нагоре по цар освободител, от дясната страна се пада, момичето беше любезно, обясни ми коя прежда за какво е, и избора на цветове и видове прежди не беше малък  Simple Smile

Трябва да има една тема във форума за плетене (раздел хоби), там със сигурност ще те насочат и в началото помня, на първа страница, има изнесени магазините за прежда по градове. В онази кинкалерия, която беше на Пискюлиев и я преместиха в подлеза, също продават прежда и на Колхозен има едно малко магазинче  Peace

# 632
В онази кинкалерия, която беше на Пискюлиев и я преместиха в подлеза, също продават прежда и на Колхозен има едно малко магазинче  Peace

Хехеее точно за тази кинкалерия щях да попитам - къде изчезна? За кой подлез става въпрос? Там продаваха страхотни розички от плат, а ми трябват за декорация на бебешки дрешки. Ако се сещате и за друго място, от където мога да си ги набавя, ще съм ви благодарна за идеи.

# 633
  • Варна
В онази кинкалерия, която беше на Пискюлиев и я преместиха в подлеза, също продават прежда и на Колхозен има едно малко магазинче  Peace

Хехеее точно за тази кинкалерия щях да попитам - къде изчезна? За кой подлез става въпрос? Там продаваха страхотни розички от плат, а ми трябват за декорация на бебешки дрешки. Ако се сещате и за друго място, от където мога да си ги набавя, ще съм ви благодарна за идеи.
   Подлезът малко преди Полиграфията. А за детски декорации съм купувала също от едно магазинче между Чаталджа и Червеният площад по булеварда (в тази посока от дясно), по едни стълби нагоре (мисля, че под него е магазин за дрехи втора употреба, но не съм съвсем сигурна)

# 634
  • ride my bike...
декорации има и в кинкалерията на ул. Роза. Също и богат избор от прежди.

# 635
Търся си бели,къси панталонки,над коляното!Колко обикалях онзи ден и никъде не намирам!В същото време виждам все повече жени с такива!

Относно намаленията,като се шматках и в Гранд Мола видях,че почти във всички магазини има големи намаления!И в Зара,и Н&М и Страдивариус и много други!!!

Качествени плажни кърпи,а също и бански има в магазини "Емоция"!Такъв има срещу Севастопол,на "Ген.Колев"-на 20м от кръстовището с Чаталджа и още два магазина,които не знам как да обесня  Wink

Много хубави прежди и търпелива и отзивчива продавачка има на пазар "Роза"!

# 636
Мисля, че много лесно ще си намериш бели къси панталонки, във всеки магазин за дамски дрехи ги има - шортички точно гледах вчера във Фиола за по 5-6лв ...

Я кажи, обърна ли внимание в H&M дали бяха намалени бижутата и аксесоарите (+обувките) като цяло  Rolling Eyes

# 637
  • Варна
Фиола на пазара отвори ли?

# 638
Да, аз в него ходих  Peace

# 639
  • Варна
Благодаря ти!   bouquet

# 640
Искам да заведа детето на кино на новия филм за Таласъмите 3D,някой може ли да им каже каква е цената на билета?Помня,че имаше и дни с намаление,но кога точно бяха...........?

# 641
Искам да заведа детето на кино на новия филм за Таласъмите 3D,някой може ли да им каже каква е цената на билета?Помня,че имаше и дни с намаление,но кога точно бяха...........?

Цени на билетите в кино Арена - в дребния шрифт на цена 9лв май пише и "лица до 16г."

# 642
  • Варна
Във вторник ходихме на Таласъмите,тогава е и денят с намаление за 3D филмите-7лв

# 643
Moringa,не знам под шортички какво точно разбираш,но си търся панталонче малко над коляното, на което например да може да се промуше и коланче,а не спорни някакви!
Понеже нищо от Н&М не си купих и не съм доближавала до касите,така че не обърнах внимание на бижутата и обувките,които са главно там!Но много разглеждах детските стоки  Wink

Относно филмчето и намелените билети,само във вторник са намалени на 7лв и за деца и за възрастни,а иначе съответно са 9лв и 11лв!Това важи за всички детски филми през цялата година!

# 644
Точно спортни имах предвид, които са си с ластик отгоре, понеже ти не уточни, но и такива каквито искаш пак има навсякъде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт