На пазар във Варна - 28

• 42 343
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Мерси за отговорите момичета!Само да попитам и в двата мола ли намаленията са само във вторник?

# 646
Цените и ценоразписа са едни за всички кина Арена в цяла България ...

# 647
Moringa,би ли била по точна,какво означава "навсякъде"?!?Както писах вече обиколих целия мол и поне 5-6магазина по Владислав!Не намерих и затова питам къде точно мога да намеря!
Благодаря!

# 648
Moringa,би ли била по точна,какво означава "навсякъде"?!?Както писах вече обиколих целия мол и поне 5-6магазина по Владислав!Не намерих и затова питам къде точно мога да намеря!
Благодаря!

Тези например ги нямаше в H&M, така ли  newsm78 - цветовете се виждат отстрани ...

Или подобни или същите в Теранова или Калиопе

Ако искаш уточни дали да са дънкови или такива по-обикновени, ориентировъчна цена ... , защото из новите каталозите на магазините из моловете има, но и цените им ги бива  Peace

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 13:13 от Moringa

# 649
ОК,мерси!Просто ми е останал някакъв спомен ,че в единия мол намалението беше във вторник ,а в другия в четвъртък.

# 650
Благодаря за разяснението за кинкалериите. Да върна жеста - във вторник бяхме на филма Таласъми Уни в Гранд Мола от 13 и 20 часа, аз и синът ми, който е на 7години. Излезе ни за двамата 14лв + 4лв за 3Dочилата. И в двата мола денят с намаление е четвъртък за 2D прожекции - по 6 лева за деца и възрастни и вторник - за 3D - по 7 лева.

# 651
Вече всичко ми е ясно!Много благодаря! Flowers SunflowerЩе се надявам и другата седмица да ги има Таласъмите значи,че 20 лв. не ми се дават.

# 652
Не е така, в Пловдив намалението е 5 лв в четвъртък. Както и цените в някои арени в София са по-скъпи.

# 653
  • Варна
Търся си бели,къси панталонки,над коляното!Колко обикалях онзи ден и никъде не намирам!В същото време виждам все повече жени с такива!

Такива ли търсиш? Има бели.

Цената, не знам, дали ти допада.

http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/du … NITTED%2BBERMUDAS

Такъв модел мерих миналата седмица в H&M.
Може би бяха 2 пръста по-дълги, но може и да се лъжа.
Но нямаше бели. Само сини, зелени и онзи характерен цвят, който имат ленените дрехи.
Цена 35лв.
Обаче, не ги намирам в сайта им, за да ти дам линк.

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 16:13 от missNoir

# 654
Къде в района на Левски/Чаталджа/Чайка, правят чаши със снимки?

# 655
Не е така, в Пловдив намалението е 5 лв в четвъртък. Както и цените в някои арени в София са по-скъпи.

Моя грешка, не съм обърнала внимание, че ценоразписът им в страницата излиза чак след посочване на киното - в такъв случай това може много лесно да се проверява - за кое кино, какви са цените. Поне грешката ми не дава отражение в случая, защото и в двете кина във Варна, денят за намаление е вторник и цената на билета е 7лв (за 3D) - ценоразписът е еднакъв.

Скрит текст:
А за Пловдив ми излиза това - сигурно имаш предвид друго кино или нещо са объркали newsm78 - и тук пише вторник, 7лв - или пак аз нещо бъркам  Tired

Излезе, че на всички кина Арена, чиито адреси са им в търсачката в страницата, денят за намаление на 3D, е вторник и цената само на 1-2 места е различна от 7лв и е 8лв  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 17:53 от Moringa

# 656
Да сте виждали на колхозния или на пазара да продават вишни?
Колкото пъти мина само череши има Rolling Eyes

# 657
Да сте виждали на колхозния или на пазара да продават вишни?
Колкото пъти мина само череши има Rolling Eyes

Виждала съм, но беше преди седмица може би ...  newsm78

# 658
Благодаря , значи трябва пак да се огледам Peace

# 659
Благодаря , значи трябва пак да се огледам Peace

Утре ще ходя да пазарувам ако видя конкретно място, ще ти пиша  Peace - аз понеже не обичам вишни и много чета табелките, като взимам череши, да не се объркам да ги взема  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт