Кое кара един мъж да се държи така?

• 50 829
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
Защо? С дебел задник ли си? Wink

Абсолютните стойности на задника ми нямат никакво значение. Относително говоря. Държа жената до мен да има по-малък задник от моя.

# 31
А, се ми е тая, само се бъзикам. Mr. Green

# 32
Смейте се, вие, смейте се.Ако знаете какви прашки за китове продават,гледаш-две връвчици,ама къде се намърдват не е истина.и като се покажат из под дънки- бррррррррррррррррррр.

# 33
 Я, тук станало забавно  Simple Smile
Kartinka, Silvena83Joy благодаря ви за споделените истории. Предполагам на главните действащи лица не им е било забавно, но аз се смях от сърце.
Nofelet, мненията ти по темата са много точни според мен. Благодаря ти, засичали сме се из други теми, обикновено сме на двата полюса, но тук сме единомислещи. Наистина не разбирам как при паралелна връзка може да е само секс, за мен това е утопия. Иначе ремито е добър изход, ако си остане така.

Боже, моля те, пази ме от жени, чиито гащи могат да ми станат Simple Smile

Това, обаче, ми идва доста грубо като изказ и ми разваля добрия тон на темата. Предполагам, просто недообмислен ход с пешката от твоя страна, нали Wink

Може и да е ревност, както казват Пънки и Естел.
А може и да е просто отегчение, съгласна съм с Kartinka и Gentil.

Добре, че тия са свършили без големи драми.
Това е ключовата дума за мен, защото жените сме склонни към филмиране и хиперболизиране, и такива недоизказани истории често водят до такова задълбаване и драматургия, че е направо "Боже, опази" положението.

# 34
Анджи, я кажи какви зодии са Тя и Той, да помъдруваме още малко. Аз не бих го направила грубо мъдруването, по ''мотишки''  Laughing , както казва 1 много интересна дама от форума.

# 35
Акакви зодии са Тя и Той

А, сега де, не знам ...  ще питам.

Абе глупости говоря, Тя е Козирог, проверих я по рожденната дата  Embarassed, за Той не знам.

# 36
Без неговата не мога да мъдрувам. Wink Раците, например, имаме по особени реакции при ревност, можеше да обясни дръпването му, знам ли... newsm78 Кози рог са ми непонятни, мноу ми идват земни и практични, за да ги анализирам. Confused Реакциите на 1 лъв, петел по китайските, са съвсем различни от рак, кон по китайските, да речем...

# 37
много се надявам твоята приятелка да разбере какво става и то в най скоро време ... че гледай тука какъв народ умува и си блъска главата, хороскопи прави, и на врачка може да отидем ....
Трябва да разберем как ще свърши този сериал ..... или съответно няма да свърши.
Аз много се дразня когато хората не са директни - ами кажи и еди си какво ... не искам повече да се виждаме, да може жената да си потърси нов лИбовник.

# 38
И според мен става въпрос за известна доза ревност от страна на господина.Най-вече защото това поведение е след въпросното засичане в заведението.Представям си картинката-тя се весели и танцува с "друг" мъж......Доколкото разбрах тяхната "връзка" е по принцип спокойна и те не се притесняват един друг.Но в такива връзки и мъжът,и жената не се ревнуват,но само от законните си половинки.Когато се намеси външен човек ревността се появява бързо.Виждала съм и при други такова емоции,все пак те се виждат от дълго време.Не е само една ,две срещи и кой от където е.И не съм съгласна,че са изпуснали юздите и има някво лудо влюбване.Предполагам просто са си тръпка и им е готино,когато са заедно.Нормално е приятелката ти да реагира така и да е в недоумение.Не е необходимо да си лудо влюбен-на всеки би му било криво,когато не може да разбере защо има такъв обрат в поведението му.Нищо чудно той да се опита да я накара и тя да ревнува сега.Да очаква нещо подобно.

# 39
...да може жената да си потърси нов лИбовник.

А, баш де  Joy Какво сега ще се губи ценно време само да се умува, ще го бъде ли, няма ли?
Силвена, приличате си с моята дружка, и тя е много откровен и понякога болезнено директен и прям човек, но аз лично именно затова я харесвам, ценя и уважавам, защото знам, че винаги ще ми каже откровеното си мнение, без обаче да го натрапва като единствено правилно. И понеже тя е такава, очаква и от другата страна същото, а то в конкретния казус не се получава. Както и да е, за нея сериалът е свършил.
Пънки, ти си на ход, душко, Той е Телец, а сега .... Mr. Green

И не съм съгласна,че са изпуснали юздите и има някво лудо влюбване.Предполагам просто са си тръпка и им е готино,когато са заедно.

Ели Коева, питах и по-нагоре, ще попитам отново, каква е разликата между тръпка и влюбване, не се заяждам, съвсем добронамерено си питам.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 17:42 от Andji_B

# 40

И не съм съгласна,че са изпуснали юздите и има някво лудо влюбване.Предполагам просто са си тръпка и им е готино,когато са заедно.

Ели Коева, питах и по-нагоре, ще попитам отново, каква е разликата между тръпка и влюбване, не се заяждам, съвсем добронамерено си питам.
[/quote]
Тръпката аз я свързвам само с положителни емоции,само да се радват един друг и един на друг Wink
Както ти сама каза,не си досаждат,не се притесняват.Всеки да си има живот,а това тяхното да е само като черешката на тортата.Винаги,когато се сетиш за този човек,да се усмихваш,а не постоянно да мислиш за него и да не ти излиза от главата.За мен тръпката е да харесваш някого,да го желаеш много.Когато сте заедно да се чувстваш перфектно.Да имаш само мили чувства и мисли за него.Можеш да си живееш нормално и без него,но пък той ти дава някви хубави емоции...Влюбването аз го виждам доста по-обсебващо/не в лошия смисъл на думата/,там вече има собственическо чувство-а бе с две думи-налапал си въдицата.Искаш го човека за себе си.Трудно ти е да си имаш нормален САМОСТОЯТЕЛЕН,отделен живот.И вече при влюбването хубавите емоции се комбинират и с лоши понякога.Влюбването те прави зависим.Едвали го обясних много добре.... Grinning
А за това,че приятелката ти не се чувства много комфортно-нормално е.Ние жените никак не обичаме да се чувстваме така отхвърлени,а предполагам,че тя се е почувствала така,когато той не и е отговарял.Предполагам няма да се тръшне да реве без него,просто е гадничко след две години да не си поговорят като големи хора,а просто така......

# 41
Те телците са си такива не обичат като се разделят да го направят очи в очи, а като мишоци се крият и чакат да отмине бурята. Аз преди години имах връзка с телец и той скъса с мен с емайл.

# 42
  • Варна
Според мен, гледайки я, онази нощ в заведението, окончателно е осъзнал, че повече не иска тази връзка, дали защото има нова на хоризонта или заради жена му, не се знае.

А, онези, многословни обяснения са били моментна гузна съвест, заради дългото му мълчание.

Приятелката ти постъпва най-правилно, като повече не го търси.

# 43
  • София
Раците, например, имаме по особени реакции при ревност, можеше да обясни дръпването му, знам ли... Реакциите на 1 лъв, петел по китайските, са съвсем различни от рак
Охо колко мога да разказвам за реакциите на лъв и рак (аз рак-той лъв)  Simple Smile

Но по темата...Женените любовници също се ревнуват. Но като си помисля може мъжът да се е "сдобрил" със съпругата или да са били някъде на почивка заедно и то от ревност-за да си го върне на любовницата или да си докаже, че не се е привързал към нея.

Приятелката ти постъпва най-правилно, като повече не го търси.
+1

# 44
моят мъж е телец .... аз съм рак.
АЗ - първо говоря, после мисля ...  адски емоционално и директно и на въпроса ЗАЩО ТАКА, отговора е ЗАЩОТО ТАКА МИ ХАРЕСВА/ЗАЩОТО ТАКА ГИ ЧУВСТВАМ НЕЩАТА/.
ТОЙ - първо мисли и после говори.... спокойно и подкрепено с факти и много логично.

Сега като ми каза че е телец даже съм склонна да си променя мнението и да му повярвам че е имал работа ... но хората са различни.

едно време като бяхме гаджета съм се чудила и аз защо има периоди в които не се обажда и той казваше имам работа. Аз съответно бях сигурна че ме е отсвирил, но не ... и до днес е така доста ги разделя нещата - като работи, работи и нищо друго ... Като един типичен мъж се фокусира само в една дейност и като че ли забравя че минава време ...

Общи условия

Активация на акаунт