И аз мислех, че тук и е мястото, защото има много подобни теми. Радвам се, че и ние си имаме. И как сте? Как са бебетата? Видяхте ли ги да шават? Аз съм назад от другите декемврийки, защото за сега термина ми е за края на декември, а повечето са по-напред. За това на последния ни преглед видяхме на ехографа как мърда малкото човеченце, искаше ми се да не спираме да го гледаме. Много мило ми стана и сега на 5ти съм на преглед и знам, че пак ще го видим и вече имаме цели 3 снимки.
Но не за хубаво, гледа ме всеки път заради отлепването и досега една стотинка не ми е взел за ехографа. Хей, момичета, загубихте се. Аз вече имам 4 снимки и съответно 4 прегледа. Искам да ви се похваля, че вече отлепване няма.
Бебчо шава здраво, а от следващия път почват и изследванията. Хайде, пишете, че ни изостава темичката.
Аз ходя при д-р Карагьозов, била съм при много лекари по различни причини и не случайно се псрях при него за да ме следи, уникален доктор! Изражда в Селена. Не работи със здравна каса, но и не се налага, за тази цел се записах при втори лекар в едно ДКЦ и тя ми дава направления за изследванията. Посещенията всеки месец и ехограф струват 30 лв, повярвайте ми разликите в ехографите са огромни! Видях бебо как мърда, мн е странно, за малко да видим и пола, вече може да се каже, но бебко не поиска да се завърти, след 2 седмици пак ще ходя, стискайте палци да го видим!
Пуснаха ни и да чуем сърцето за 2-и път, че първият път таткото не го беше чул, но от това мърдане на бебо се чуваше една шумотевица,