Много тъпо е станало с тази лекарка, но просто ще я смениш няма друг вариант.
Много тъпо е станало с тази лекарка, но просто ще я смениш няма друг вариант.
Аз ходя при д-р Христо Кунчев в клиника Торакс Пловдив и съм безкрайно доволна и от него, и от клиниката като цяло, всички там са любезни и внимателни, а и местоположението на клиниката ми е удобно. До сега при него не съм дала и един лев за преглед, понеже клиниката работят със здравната каса,само 2.90 лв. за преглед, нали съм с направление, което е до края на бременността ми. Понеже лабораторията в Торакс не работи със здравната каса и моят гинеколог ме прати в Писанец до Гранд за всички първоначални изследвания. Била съм на два прегледа при него- първия път в 6 г.с. само на 2Д, а втория в 8 г.с. и на 2Д, и на 4Д - коренна разлика си е на 4Д - вижда се ясно цялото бебче, а и лекарят е внимателен и си личи, че разбира, говори спокойно и точно, без да се обяснява много, а на всички мои въпроси ми обяснява хубаво, разбрах, че просто трябва да го питам всичко, което ме вълнува, а най-важното той си го казва. На второто посещение ме прегледа обстойно и ми обяснява на момента какво гледа и вижда.
От толкова много лекари в клиниката аз сама си го избрах и наистина стана така, че съм много доволна. Миналата седмица лежах няколко дена в клиниката за гадене и виене на свят и още на втория ден вечерта ме бяха стабилизирали и откакто съм излезнала от там не ми се е гадило и не ми е било лошо, само ми е често отпаднало, но си е нормално.Няколко дена преди да постъпя бях с по-силно гадене и главоболие, а и почна всеки ден да ми е лошо, преди това се търпеше гаденето. Затова реших да полежа там, а толкова грижовни бяха всички лекари и акушерки, сестри там - през 15 мин. , през половин час идваха да ни нагледат /по мое желание бях с друга жена в стая, а ми бяха казали, че ако искам може и сама/. Всичко беше на отлично ниво, приятна обстановка, а и готвят вкусничко, чувствах се все едно си бях вкъщи и мъжът ми ме гледа.
За сега мисля при този гинеколог да раждам там. Мисля, че и занапред ще съм безкрайно доволна като до сега!
Но на вас ви трябва в Кичука, нали, до колкото разбрах, а за там не съм чувала отзиви за никого до сега. Успех и на вас в намирането на правилния гинеколог.
и винаги когато поискам или той прецени. И разбрах, че всички мои желания и питания ще бъдат задоволени само трябва да поискам, или питам,а той иначе си казва всичко най-важно и какво вижда при прегледите. 2Д видеозонът му е с камера и я поставя в мен, а този на 4Д е с гел на корема. А аз предварително бях разбрала, че в Торакс разполагат с 4Д и модерна апаратура и затова съм и там, да не ходя да търся всеки път 4Д и да си плащам - а за един преглед с 4Д взимали около 60-70-80 лева, и ние както искаме поне два пъти в месеца да си го гледаме и на 4Д заедно с другия на 2Д и не ми се дават толкова пари. А на другия ми преглед на 3 юни ще разбера и кога е хубаво да ми даде диск - то мисля е още рано , но да ми каже да знам в коя седмица ще е най-добре и като дойде време да си поискаме.
А сега си събирам само снимки от прегледите на 2Д, ама вече ще си искам и снимки от 4Д.
Дано да ставаме повече!
Момичета, много ми е скучно с това лежане, правим и ремонти, а не мога да си подредя нещата. Мъжът ми не дава, пък и с право. Чувствам се непотребна.
Излизаме само вечер като се захлади и то за едно кафе и пак в леглото. Пълен ужас.. Докторът каза, че се е залепило сакчето, а за какво ме кара да продължавам да лежа? Не знам. И с половин уста "ами отлепването се е абсорбирало", така едно сякаш се презастрахова. Иначе всичко обяснява, показваше ми къде е отлепването, последно показваше бебето, а за това залепване с половин уста.
Ама всичко е за бебенцето, мисли си за него.