Много ще се радвам да се срещнем.

Аз се чудя как ще си взема последните изпити, сега съм в сесия, ама трябва да лежа. Ще пробвам за поправките, ако съм ок. Четвъртък пак съм на лекар, аз съм много редовна, всяка седмица. А, изследвания още не са ми направени. Трябва и до личната да ида да и дам амбулаторните листове и да я питам за тези "женски консултации". Че до сега се гледаме на ехограф и това е, ааа не става така! Започвам да се тревожа. Вие ходите ли на "женска консултация"? Какво се прави там освен, че те теглят и мерят?
До сега протичаше сравнително леко бременността ми, но от миналата седмица в четвъртък взе повечко да ми се гади и от това ме наболяваше силно главата на моменти, и така един ден по-добре - един ден зле и затова реших от вторник да полежа. А от началото до сега изобщо не съм повръщала, само поносимо гадене и виене на свят, а като полежавах за час-два и ми поолекваше, но естествено бях отпаднала доста и е нужна повече почивка.
Стискам палци всичко при Вас да е наред.

Наистина чувството е невероятно - през цялото време се вълнувах много, а и особено като ми е първа бременност и се развива всичко отлично, а такова сърцебиене получавах от хубавите емоции по време на прегледите, сигурно почти съм достигнала това от 168 удара в минута на нашето мъниче. 
Ако и родим нашите ангелчета на една и съща дата и са от един пол, а и ако имената съвпаднат ще е чудо ...
Ние вече сме измислили име и за момиче, и аз момче, но само ние си ги знаем, нали не е хубаво да се казва предварително.
Аз съм от Пловдив и съм в края на 9г.с ,термина ми е на 24.12
до сега ходих на лекар в Медлайн (Медицински център 1) на В.Априлов,но днес ще ходя при друг лекар,не защото не съм доволна от сегашната ми лекарка,но в Медлайн цените са доста високи,за всичко се плаща,а аз не мисля че е редно,при положение че сме здравноосигурени и бременни,та...днес ще ходя при доц.Учинкова,някой да е чувал за нея ? от 2-3 места чух че е много добър специалист,води и раждания (както нормални,така и секцио) в Хирургиите

За Учинкова не съм чувала.
Ти къде си, в кой квартал? Може да си организираме среща скъпи момичета.
Препоръчани теми