Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 608
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Влъх,да викним Халил да ни диджейства  Joy

# 121
Здравейте #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 122
Здравейтеееееееее Hug Hug Hug Hug HugЕи като стрела си

# 123
Здравейте. Hug
Мъка, мъка и пак мъка с влизането в мамата. smile3516 smile3515 smile3511
Снимки на Хазалчето.

# 124
форума оживя като феникс  Joy

# 125
Еееее влезнахме Laughing

Добър ден Hug Hug Hug

# 126
Ренка, мерси за кафето. И да се подсладим, че си скъсахме нервичките. Аз обновяване на форума не виждам. newsm78
Скрит текст:

# 127
Ренка, мерси за кафето. И да се подсладим, че си скъсахме нервичките. Аз обновяване на форума не виждам. newsm78
Скрит текст:

Наде сигурно е някъде в скрит текст за това не го виждаш Joy Joy

# 128
Скрит текст:

bouquetИ аз не виждам Laughing

# 129
Скрит текст:

Наде сигурно е някъде в скрит текст за това не го виждаш Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

# 130
форума оживя като феникс  Joy
като феникс от прахта Mr. Green

# 131
  • Под Сините камъни
Ох най сетне  newsm44.От сутринта не можех да вляза при вас.Мислих,че повредата е в моя комп,ама и от компа на работа пак не можах  ooooh!.Ха сега здравейте и от мен
За милите ни домакини
Скрит текст:

# 132
Почнахме да се събираме хухавелките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 133
Искам да кажа нещо.....Емир и Фериха двамата взаимно се унищожаваха и двамата заедно се  изправяха но някак си Емир при една грешна дума на Фериха тя го караше  да пада и тя го вдигаше в случая когато тя замина за 3 години той имаше надежда през тези години или просто се беше вкопчил в Найт и някак си той беше пропаднал и се правеше че живее но когато се появи Фериха на неговия годеж някак си остана без думи.А относно 68,69,70,71 и 72 последно когато ги гледах 2 пакетчета кърпички  използвах и майка на сутрента ме пита какво е станало и като и казах и ме изгледа и си посли че нещо ми хлопа ама съм си много добре.
Само 2 пакетчета кърпички ли? Много неприятни серии... Такова желание да умре че не е истина.
След това сериите са хубави...опитва се да бъде един нов Емир, не съм стигнала финала на 4-та серия съм от ПЕ

# 134
  • Някъде там
Хайде и аз цопппп  Party Рени Благодаря за темичката и на целия екип разбира се   bouquet  bouquet  bouquet

Честито на вампирките  Mr. Green Иънчо свободен  Laughing

Жалко за Гришата  Sad Този Вавринка егати нервака. Много нервно ми действаше и все с претенции  ooooh! Играта между Джокович и Димитров най-много ми хареса и двамата бяха страхотни  Grinning Heart Eyes

Малко се отплескам извън темата обаче мн ми е мъка да ви чета назад постоянно ми забива мамата  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт