Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 470
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Рени,
Скрит текст:
така е,ама навсякъде гърми,а никой и не опровергава,това ми е странното  Rolling Eyes

# 166
Здравейте момичета, Hug Hug Hug
Желая ви слънчев и спокоен петък. И много по-лесно да влизате във форума.
Габи, Hug Пепи, Hug

# 167
  • Още у мъглата ...
Хайде, момичета, нападайте, кумът свободен #Crazy
Скрит текст:
Звездите от сериала "Дневниците на вампира" са се разделили след продължила три години връзка, твърдят от "Us Magazine".
http://life.dir.bg/news/razdiala-nina-dobrev-ian-somarholdar-13854045
Когато видя официално потвърждение от някой от тях тогава ще повярвам Peace

Hug
Така си е, те медиите разделят и събират на килограм, по принцип Simple Smile А най-често без никви принципи Rolling Eyes

# 168
то преди нали имаше слух,че и предложил брак ма тя отказала после се разбра,че не било вярно тъйче вече да не знаеш на кое да вярваш  Mr. Green

# 169
  • Още у мъглата ...
Пепи Hug
Ей, златни ръце има това момиче, ще си взема от чайчето Simple Smile

Петрова Hug
А от теб ще опитам от кафенцето, че то с тоз стопанин на чашката, как да откажеш Laughing

# 170
Рени,
Скрит текст:
така е,ама навсякъде гърми,а никой и не опровергава,това ми е странното  Rolling Eyes
Да странно е ама аз си ги искам заедно Rolling Eyesа може да не им се занимава с глупостите на пресата Laughing

Пепи  bouquet

Петлова Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Рени, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Романтичка, Hug Hug Hug

# 172
Добър ден къзларки Емир туко що приготви нещо разхлаждащо за вас в тази жега  Hug Simple Smile
Скрит текст:

# 173
Винаги си правят пиар върху двойките и ги разделят и събират и какво ли още не вече не се учудвам.

# 174
  • Под Сините камъни
Добър ден къзларки Емир туко що приготви нещо разхлаждащо за вас в тази жега  Hug Simple Smile
Скрит текст:

Джеси тъкмо хапнах и ще се възползвам от Емировия десерт  Hug

# 175
  • Още у мъглата ...
Рени,
Скрит текст:
Да странно е ама аз си ги искам заедно Rolling Eyesа може да не им се занимава с глупостите на пресата Laughing

Пепи  bouquet

Ех Ренка, сори, че те натъжих с тази новина, която пък може да не е никва новина Sad

Пускам ти нещо за едни други твои любими същества (доколкото съм разбрала), за разсейване на тъжните мисли Hug
Скрит текст:

# 176
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Джес  Hug, мерси.

Ех, този Емко, и десерта му е с плодовете на любовта - ягодките Heart Eyes

# 177
Рени,
Скрит текст:

Пепи  bouquet

Ех Ренка, сори, че те натъжих с тази новина, която пък може да не е никва новина Sad

Пускам ти нещо за едни други твои любими същества (доколкото съм разбрала), за разсейване на тъжните мисли Hug
Скрит текст:

Правилно си разбрала Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquetкогато бяха в зоологическата в София как съм им се радвала Partyкато малко дете Laughing

За новината аз от вчера я знам Laughingне си ти виновна Hug

Джес Hug  bouquet

# 178
# 179
Галя  bouquet  bouquet  bouquetтия клипчета не съм ги гледала Peace

Общи условия

Активация на акаунт