Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 550
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
Снежи, ти разпростря Фемирската страст на всички континети!
Сега и аз се чалнах заради Дениз. Тя по принцип е доста активна в мрежата, има си блог дето много пише и отговаря на въпроси, затова се изненадах, че туитърът и е изчезнал newsm78

А прочетохте ли, че Вахиде /Зехра ще участва в нов сериал с вече бившия си мъж Алтан - странни хора, нейсе....

# 346
Ани, привет душата! Тръстиката е опасна работа. Много добре те разбирам. И аз броя часовете, та да вляза в темата на спокойствие Sad

# 347
  • Под Сините камъни
Ади Емир ни е приготвил на всички по едно
Скрит текст:
и ни чака за компания
Скрит текст:

Ади, тръгнахме
Скрит текст:
Нерде сте?Нищо не се види  newsm78

Ей ни де, не чуваш ли  261uu
Скрит текст:

Оф чух ва и са успукуих  ама да фнимаваме,че някой се присламчва към нашта компания
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 22:58 от Пепиту

# 348
  • Още у мъглата ...
Добър вечер, лудетини! Hug Hug Hug

Ето ви един ядосан, бесен, лош, ревнив и страшен Емир Heart Eyes

Скрит текст:

Hug Много го обичам ядосан, бесен и ревнив Grinning

# 349
# 350
Ани, привет душата! Тръстиката е опасна работа. Много добре те разбирам. И аз броя часовете, та да вляза в темата на спокойствие Sad
тъй е Неви, само от време на време сутрин имам малко време, ама тогаз повечето още ги няма и но пък попрочитам малко .
Даже тайно се надявам лятото да си останат скрити любимците ни та да не ме е яд , че не мога да ги научавам  Mr. Green егоист от класа  Whistling

# 351
  • Попово
Аз да благодаря   bouquet   bouquet   за превода на новите две серии, които чак сега видях /че нямам време напоследък/ и да се запиша в "новата" тема.

# 352
# 353
Пепи, и ти скри от нас...ама ето...

# 354
Емир като замахне чак сакото му се разхвърчава,същински боец  Laughing

Ани  Hug че то Чагито тогава точно ще се развихри,нали ще снима сериал  Simple Smile

# 355
  • Още у мъглата ...
Ади Емир ни е приготвил на всички по едно
Скрит текст:
и ни чака за компания
Скрит текст:

Ади, тръгнахме
Скрит текст:
Нерде сте?Нищо не се види  newsm78

Ей ни де, не чуваш ли  261uu
Скрит текст:

Оф успукуих са ама да фнимаваме,че някой се присламчва към нашта компания
Скрит текст:

Той тоз сигурно Ирка и Релаксчето са го извикали newsm78, че снощи ... аха да дойде и затвориха кепенците на мамчето Rolling Eyes
Ма гледам много сме минорна компания с теб, другите да не са отишли в Найтса, лелеее, ами сигур са там newsm78 Давай натам newsm39

# 356
# 357
още една от захарната тръстика Tired

Тегля 35 еп. БЛАГОДАРЯ на момичетата потрудили се за него Hug

# 358
Ани, за Чаги бъди сигурна, под прикритие е казват, само се усъвършенствал и за друго не мислел. Нямало да се появява до есента. Сигурно тогава шъ ни порази като светкавица Mr. Green
Ама те и турските папарацо-журналисти му били обидени вече, че не пускал хабери и не се явявал, та щели бойкот да му правят. А де...

# 359
Благодаря за новата 35 серия, тегля и заспивам.
Благодаря и за чудната нова тема!   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт