Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 456
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Като цяло не знам каква двойка ще са Чаги и Сереней но има нещо странно между Хазал и Чаги за това искам да го видя с Серенейа иначе си поревах на 35 епизод.

# 466
  • Още у мъглата ...
Лека на лягащите Heart Eyes

Hug на приземилите се Grinning

# 467
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз съм от новите,и се престраших да се приземя,за да пиша коментари по темата,че малко сте си опаснички  с новите,та малко ме беше страх,ама ей ме на престраших се Embarassed

# 468
Галя  Hug, хич не ми трябва да го гледам с тая кака. Нищо няма да е същото и база за сравнение няма да има. Някое от момичетата вече го спомена. Той сега усърдно взима уроци, а тогава си беше "по бели гащи" /цитирам съфорумката/ - съвсем девствен и натюр. Можем да сравняваме с играта му в Анадолски орли - там си е дърво по отношение на любовните сцени. И въобще - не е най-добър и там.

# 469
Veselat, недей така. пепел ти на клавиатурата. Ще е най-големият резил, ако Чаги се хване със Серенай, а пропусна Хазал. И без това не спираше да тръби как няма да има гадже от шоу-биза. затова го нарекоха "лъжец" през лятото като стана историята с Беррак.
Аз мисля, че не е пропуснал Хазал, то любовта не може да се скрие, колкото и да искаш. Фактът, че и двамата като застанат един до друг стоят като ощипани моми и много други неща, говорят за това. Мисля, че Хазалчето не е искала да се афишира тяхната връзка, но в сериала е осезаемо, че е имало нещо между тях и то не е било никак краткотрайно. Не знам така си мисля  newsm78
Колкото до Серенай, тя ми се струва, по поведение, доста по-повърхностна от Хазал и мисля, че просто с Ча ще има флирт и малко отгоре и толкова  Mr. Green
Чаги и Серенай...не знам каква двойка ще са, но това момиче в Лалето/гледам го от време на време/ не ми харесва особено... ooooh! и ролята и е една ужасна... Rolling Eyes

Лека нощ и от мен, момичета! Hug
Една флегматична и никаква химия между героите, толкова изкуствена игра. На мен най-много ми харесва началото и края, заради музиката  Mr. Green

# 470
  • Sofia

Ама като се усмихне 24 карата е още по-красив Mr. Green

Ирче,почина ли си? Hug

# 471
Ирка, кое си ти бе мило и как така се престраши newsm78  Twisted Evil

# 472
Привет отново! Hug

Знам, че ни в клин, ни в ръкав е този пост, но искам да споделя с вас моите впечатления за епизода от вторник...

Много ми харесаха как разговарят в двора на университете Емир и Фериха, но само в началото, разбира се...

Емир е много прав, като каза на Фериха, че всеки избира как да живее. Понякога избираме това, което ни се случва и заслужено си носим последствията. Никой по никакъв повод не бива да бъде отговорен, заради действията на друг, всеки сам трябва да носи тежестта на своите действия и да носи отговорност за всички последици, произтичащи от тях. Животът на всеки - това не е просто пространството, в което съществува, а нещо много повече - неговите чувства, преживявания, емоциите, които изпитва в момент на радост и тъга, всичко онова, което е важно за него. И всички тези фактори остават следа, те създават сигурност и те правят човек.

Никой човек не може да избира в какво семейство да се роди или средата, в която ще израсне. Но всеки решава какъв човек да бъде и определя, като значими ценностите, които ще следва в живота си. Това често е желан избор, свързан както с грешки, така и с лутания, докато се намери верния път, по който да поема. Изключително сложно е това пътуване, изпълнено с много трудни моменти, с възход и падение, с болка, но и с радост.

А начинът, по който ще живее в своя свят Фериха- свободна или в плен на лъжи, зависи само от нея. Всеки извървява пътят си сам със своите грешки , и правди в него. Всеки сам пада и после сам става, така се учим да живеем. Предполагам ,че сценаристите вървят в тази посока, да ни покажат грешките на Фериха и как тя ще се справи с тях.

Фериха кротко си седеше с Емир и в училищното кафене и изведнъж запали от раз, че даже и стана права и си тръгна. Ама и Ферия много ме ядоса. Като забие в темата за бедните портиери, няма спирачка. Момчето и темата се опита да смени, ама не би.

Емир беше много прав в случая - колата му открадна, на бой му налита, какво може да си каже повече с такъв човек. Той, Мехмед не търси диалог, а конфронтация. Вместо да си седне на мекото и да осъзнае собствената си грешка, да се извини най-малкото, той ....

Много е непредсказуемо поведението й, дори и аз не мога да преценя, в кой момент, ще е мила и в кой, ще избухне. Тя не само е непредсказуема, но и опърничава. Докато тяйните й тежата, няма да овладее негативните си емоции. Явно катастрофата на Емир , не й бе достатъчна, защото прикритите истини, все още са в тайна.
Eмир започна спокойно да говори, но понеже това са много лични за нея неща, затова избухна. Тя, като толкова държи на семейството си, защо не му каза – този, който обвиняваш е мой брат, а тези хора са моето семейство. Може ли постоянно да се репчи на Емир, без да му обясни нищо, а той вечно да гледа с разбиране на променливото й настроение и да търси причина за да го оправдава.  Фериха беше там, видя че брат й се държеше арогантно и нагло. Човек трябва да застава на страната на истината. Тръгнала да го защитава сляпо, а той направи ли нещо, с което да й помогне, когато Фериха гаснеше пред очите на всички в къщи, когато я сгодиха. Трябва ли да защитаваме сляпо роднините си, дори и да грешат, а все да обвиняваме другите. Постъпките на Мехмеи не са правилни и дори са срамни. Обаче в очите на Емир той няма как да е цвете, в крайна сметкака той не знае как точно се случи инцидента с колата,/това естествено не го оправдава, че се подведе след дригите момчета/ а и действаита на Мехмет впоследстие са точно на такъв какъвто го описа Емир /в разговора пред Хилс той хем виновен, хем се перчи и обижда/.

Аз не виня Фериха за реакцията, защото тя защитава брат си. Друг е въпросът, че Емир не е виновен и не знае за какво става въпрос, и затова нейната реакция му идва неадекватна. Но при всички случаи е крайно време Фериха да каже истината, но веднага, защото с времето нещата се усложняват и заедно да се борят за любовта си.

Трябва да погледнем и от нейната страна... Всичко това което каза Емир, как трябваше да бъде прието от нея. Вярно е, че той не знае истината, но пък си каза всичко, както си го мисли. Ако за вашето семейство някой каже, че са безсрамници и че не струват как ще реагирате?!  Ако разглеждат брат ви като най-големият престъпник - какво ще стоите и ще се усмихвате  ли ?!
Спомних си с какъв ужас чаках Фериха да отвори вратата и Емир да я види в портиерския дом и така да разбере цялата истина, но не би...

Много ме ядоса и издразни този Мехмет. То бива простотия, бива, ама неговата няма равна. Колко лесно обвини момчето само и то при положение, че преди това Емир го беше отървал от биячите.

Зехра как гледаше Фериха, много гадно, какви погледи й хвърляше сякаш тя е виновна. Но този път Фериха ми хареса, че не повярва, че Емир може да препие някой.

Ханде и Корай толкова бяха сладки в участъка - как се гушкаха , кога ли ще го осъзнае Ханде, че обича Корай , въпреки всичко не може без него. Корай не може да й се сърди дълго.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 05:59 от skakalinka

# 473
  • София
Ирка ох ма ти много плашлива си била бре  Mr. Green Joy Hug

Благодаря за 35 еп. Ирче  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз заминавам да го гледам  Hug Hug Hug Hug

# 474
Весе, ха така. Пълниш ми душата, хептен няма да заспивам, вдъхнових се. Не може  1 000 000 човеци да виждат и усещат нещо и то да не е реално, няма как.

А Серенай си е явно палавница по душа и поведение, няма лошо - ако я прави щастлива Mr. Green

# 475
  • Още у мъглата ...
Аз съм от новите,и се престраших да се приземя,за да пиша коментари по темата,че малко сте си опаснички  с новите,та малко ме беше страх,ама ей ме на престраших се Embarassed

Laughing  Heart Eyes

# 476
  • Ямбол
Момичета,благодаря за превода и субтитрите   bouquetГледах преди време епизодите без превод,но сега щастието е пълно Laughing
Намерих междувременно превод на инглиш,ако ви е полезен-https://www.facebook.com/notes/hazal-kaya-only-fan-for-english-s … -/162593367213178

# 477
Ой Евитка, първата е от любимите ми - как си хапват двамцата - издебнали са ги, то е ясно. Хич не ми изглежда да странят един от друг - напротив Mr. Green

И е от малкото им останали снимки заедно... #Crazy

# 478
  • Под Сините камъни
Ами то болшинството изполяга за това и аз ще ви пожелая лека нощ,че след малко вече ще съм ей тъй
Скрит текст:

# 479
Хей, здравейте момичета!
Поздравления за страхотната тема, с много красоти, както винаги.   bouquet
Благодаря на момичетата за новия епизод  Hug
Стархотни колажи творите  Grinning
Тази вечер ме заболя корема от смях, докато четох анализите са дъщерите на Аксой.   Joy

Jane 2013, подхващаш любимата ми тема за Капитана. Снощи писах, че дълго време бях за Ферилент, щото левент я подкрепяше заради самата нея, дори да не одобряваше какво мисли и върши.
Да не говорим, че когато осъзна, че е влюбен и тя е търсената жена, прекрати отношенията си с всички еднодневки, въпреки, че нямаше надежда. Беше верен на любовта си дори когато Фери се омъжи за Емко.
Според мен той я усети от момента, в който я видя. Но не го разбра веднага. Обаче всеки път тя като отидеше на яхтата, той хлътваше все по-дълбоко.
Аз също мисля, че Левент още от самото начало хареса Фери и нещо му трепна, нищо че я наричаше дете  Simple Smile
Хайде, лека от мен и слънчев уикендви пожелавам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт