Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 462
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, кое си ти бе мило и как така се престраши newsm78  Twisted Evil
Абе Неви,една луда тука,от психодиспансера ви пиша,от стаята на директора Twisted Evil

Че къде се разхождаш у този психодиспансер,че не се засичаме Joy
Аз съм от по тежките случаи, с Джансуто сме в една стая,затова сигурно,ти си от по леките,с възможност за излекуване  Joy Joy

# 496
Аз отивам да лягам че Чаги ме вика  до  лягам.Базикам се Лека на всички. Hug

# 497
# 498

Знам, че ни в клин, ни в ръкав е този пост, но искам да споделя с вас моите впечатления за епизода от вторник...

Емир беше много прав в случая - колата му открадна, на бой му налита, какво може да си каже повече с такъв човек. Той, Мехмед не търси диалог, а конфронтация. Вместо да си седне на мекото и да осъзнае собствената си грешка, да се извини най-малкото, той ....

.....................

Много ме ядоса
и издразни този Мехмет. То бива простотия, бива, ама неговата няма равна. Колко лесно обвини момчето само и то при положение, че преди това Емир го беше отървал от биячите.

Кали, адмирации за подробното описание на епизодите и героите. Но обикновено е прието когато ползваш чужди споделени мисли, особено едно към едно, да ги поставяш като цитат. Текстът в червено беше споделен от мен, това е мое мнение. Добавянето на една дума, в случая "издразни", не го прави твой.

Лека вечер.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 01:34 от Манка

# 499
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, набарала си рецептите май и предписваш илачи на такива като нас дето се кокорим по нощите и надничаме на хората под юрганите Mr. Green

Лекааа, то си е време за Сънчо!
Няма илач Неви,тука при психята на терапия,като анонимните фемирки,това ни е групата,като дойдеш да знаеш как да ни намериш Mr. Green

# 500
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лека на всички лягащи,аз ще си денся тука сама или с Влъхито,тя ще полива раздялата на Фемировия кум с изгората,снощи ни попречиха,ама тая вечер пак сме на линия,айдеееее купончеееее,другите да спят и да сънуват Mr. Green

# 501
лека нощ от мен Stop до след няколко часа Hug

# 502
Лека на всички лягащи,аз ще си денся тука сама или с Влъхито,тя ще полива раздялата на Фемировия кум с изгората,снощи ни попречиха,ама тая вечер пак сме на линия,айдеееее купончеееее,другите да спят и да сънуват Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 503
# 504
Ирка, права си душичката да не заспиваш, ако си с Джансуто в една стая  Mr. Green
Тука момичетата с Емко са в стая, ти с Джансу, бива ли така newsm78

# 505
  • У Диспансера ...♥♥♥
Манка Hug и на мен много пъти са ми повтаряли моите разсъждения по даден момент от сериала,като има разлика от една две думи,ама не обръщам внимание,може и двете да си мислите по този начин,имала съм такива моменти,как смятам да пиша абсолютно същото но някое момиче го е написало преди мен Hug Hug Повечето тук разсъждаваме по един и същ начин,което лично на мен много ми допада Peace Peace

# 506
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, права си душичката да не заспиваш, ако си с Джансуто в една стая  Mr. Green
Тука момичетата с Емко са в стая, ти с Джансу, бива ли така newsm78
Да бе Неви иска им се,аз Халидулко ми е казал как да бягам от време на време за да се видя с Чагитко,и пак си се връщам после Mr. Green

# 507
Ади,къзларки.лека и от мен!Как шЪ стана утре  #Crazy

# 508
 spam2 Ей ама май наистина са се разделили Иън и Нина, иначе тя що сама ще ходи насам-натам /на че е забранено/ Ама като не иска да се жени момичето... а и било научно установено - любовната химия траела 3 години, после изветрявала  Mr. Green

# 509
Снежи, нещо много разреди почивките и сгъсти работата, тююю, не можем да те видим тука хич, кога ще почиваш пак?

Общи условия

Активация на акаунт