Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 370
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Евита, отново ти изчезнаха гащите. Rolling Eyes
Ето, с такава дължина на косата(средна) искам да играе наесен.

# 676

А не съм съгласна с написаното Crossing Arms како значи НИЕ и как така Евита също не е разбрала.само се базикнах с думите "Някой пуска грешни клюки" дажа писах клюки , а не новини.не съм обвинила Надето за нищо , дори не знаех , че тя е казала , че е гледала Бу без мустаците , спомням си само ,че някого го  спомена.не знам , защо от подобни неща правите проблем , все тая гледала е някакво предаване и е споделела гледаното , жалко , че не ги е махнал , ама не мисля да я обвинявам за каквото и да е

О.К.   Peace  АЗ НЕ СЪМ РАЗБРАЛА! ИЗВИНЯВАМ ВИ СЕ! Hug

Епизодите от втория и последен за ефира на bTV сезон на сериала с Хазал Кая ще бъдат излъчени това лято в най-гледаното телевизионно време, като съвсем скоро почитателите на "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum") ще се радват на много повече серии от любимата си лента...

http://tvnovellas.blogspot.com/2013/05/blog-post_2962.html

# 677
  • Още у мъглата ...
Я, едно мускулесто гърче newsm53

Скрит текст:

ИКСИ Hug Лудосче Hug Вери Hug

# 678
eee Лудосче сложла си ЛиН а  Mr. Green охх много ми харесва вече ми е номер 1 в класацията за филми Simple Smile има от всичко по много в него  Mr. Green
newsm10 На мен ми е на първо място с Езел Heart Eyes

# 679
добър вечер и от мен  Hug

как сте в деня за размисъл? Надявам се в добро състояние на духа.

Аз пък не знам защо реших да попрегледам някои серии на "Забранения плод" в youtube, за да си припомня как беше там Хазал и чак сега забелязах, че Баръш Йош там е бил втори режисьор или помощник режисьор, не знам как точно го наричат. Само споделям   bouquet

# 680

Епизодите от втория и последен за ефира на bTV сезон на сериала с Хазал Кая ще бъдат излъчени това лято в най-гледаното телевизионно време, като съвсем скоро почитателите на "Огледален свят" ("Adını Feriha Koydum") ще се радват на много повече серии от любимата си лента...
[/i]
 bouquet Значи не са купили 3 сезон Peace

# 681
няма се дам , до последно ще си ги обувам  #Cussing out
мамата явно не ми дава да е толкова разголен Бу Mr. Green затова по-облечен Wink

# 682

Направо не мога да повярвам какво прочетох.  #Crazy Laughing
Ние си мислехме, че ще го карат до 2014, а пък те лятото ще го свършат, а дано..
И значи трети сезон няма да го дават. Така си и мислех. Дано само да отрежат последните минути от финала на втория сезон.  Praynig

# 683
  • в подножието на планината
Привет на всички, с които не съм се засичала в темата днес... Hug Hug Hug

Пък на мен на първо място ми е АФК... Mr. Green

Клодиии, Hug много готини клипчета си постнала...  bouquet такива много ги обичам... Heart Eyes Е, ти  знаеш... Laughing

# 684
Значи Ангел Пазител, ще измести Огледален Свят наесен, с две думи нашия сериал, ще го продължат незнайно кога.
Слава Богу, че не разчитаме на бтв за да го следим, а имахме удоволствието(доста от нас)да го следим в ефир по време на излъчването му в Турция.
Аз и не очаквах друго де, но чак пък да не го подновят наесен, а да го заменят с друг сериал не предполагах.
Ако пък решат да излъчват втория сезон през лятото, не вярвам да успеят да вместят толкова серий за два, три месеца.

# 685
Габи мераба къз  Hug

Ренка на мен не ми допада твоя любимец и много го точа сериала даже чак наесен ще го продължа, но играт му я признавам  Peace

# 686
няма се дам , до последно ще си ги обувам  #Cussing out
мамата явно не ми дава да е толкова разголен Бу Mr. Green затова по-облечен Wink
Виждат се Peace

Илда Hug DimiMeVi  Hug

# 687

Ренка на мен не ми допада твоя любимец и много го точа сериала даже чак наесен ще го продължа, но играт му я признавам  Peace
Няма лошо Laughingние затова сме различни LaughingНа мен Бу не ми е арен Laughingама аз гледам сценарий не актьори Peace

# 688

[/i]

ееее, почти бях сигурна че БТВ ще го пуснат лятото, даже преди време го споделих тук в темата  Peace

# 689
тази също не е колаж

Общи условия

Активация на акаунт