Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 383
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Сега виждат ли се Mr. Green

# 661

Скрит текст:
Защо да съм Ви подвела?
Написах за репортажа с Бурак, който видях, но никъде не съм писала, че в момента е без мустаци, даже напротив, подробно обясних, че във видеото беше и с, и без мустаци, а и дата на репортажа не съм споменавала.

Скрит текст:
Защото от това, което аз прочетох,  Naughty а явно и Евита, и още някой момичета, [/i]
... по шоу тв дадоха репортаж с твоя Буракчо-Бу. Беше много усмихнат и без мустаци.
Скрит текст:
Скрит текст:
Да, голям симпатяга е без мустаци и перчемчето му беше нагоре, беше много усмихнат докато говореше. Показаха и кадри на Бу от някакъв филм ли е, сериал ли с една кола и я подкара, но беше с мустаци в клипа.
Скрит текст:
.... разбрах, че са излъчили репортаж с Бу, където вече е без мустаци.    Naughty Но както и да е, не се връзвай чак толкова,  Whistling ние НЕ сме те разбрали. ooooh!
[/quote]

А не съм съгласна с написаното Crossing Arms како значи НИЕ и как така Евита също не е разбрала.само се базикнах с думите "Някой пуска грешни клюки" дажа писах клюки , а не новини.не съм обвинила Надето за нищо , дори не знаех , че тя е казала , че е гледала Бу без мустаците , спомням си само ,че някого го  спомена.не знам , защо от подобни неща правите проблем , все тая гледала е някакво предаване и е споделела гледаното , жалко , че не ги е махнал , ама не мисля да я обвинявам за каквото и да е
[/quote]
Евита, благодаря ти, че си схванала трезво думите ми и не им предаде друго значение, което въобще не съм имала в предвид.
Вече си с гащи. Joy

# 662
# 663
  • In a surreal moment!
Здрасти, бандааа, кой питаше за мен?  Mr. Green

Тц...никой ,знам аз, за Ча питате само и за БУ...И той чоок гюзел, чок татлъ, направо са покапвам и залепвам като го вида.
Мен с мустак ма кефи максимално...като мускулите на Ча...

Айде, като казах Ча да ви отперя един поздрав  Grinning Heart Eyes

# 664
  • София
Евитка,виждат се Peace
Скрит текст:
гледам една класика по Нова-"Бързи и яростни"...нимой да ми омръзне....кеф Crazy
Ирка,пак красоти  Hug

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 21:54 от linko

# 665
  • Още у мъглата ...
Аз съм много спокойно момиче ама Фатих ми иди да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ми той си е за #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ето още един да се наривете хубаво Laughing

Аз пък гледам чорбата и се заяждам с мъж ми Mr. Green

Ренка, ама с тези клипове трябва и носни кърпички да раздаваш smile3518
Хайде аз ще се погрижа
Скрит текст:

# 666
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Е за мен никой не пита ама аз ще мина да ви видя какво правите... Laughing

# 667
Е за мен никой не пита ама аз ще мина да ви видя какво правите... Laughing

Joy Joy Hug

Икси Hug

# 668
Скрит текст:
И аз съм на нова и гледам мъжаги и коли. #Crazy

# 669
Голяма прическа Mr. Green

# 670
Аз въобще и не гледам подобни клипове с влачещият се, и стенещ Емир, веднъж ги гледах серийте, и втори път не бих, и умишлено избягвам подобни тъжни клипове от АФКПЕ, че едвам ми мина ФЕмирската болка. Rolling Eyes
Като знам какво чудо беше миналата година по това време когато се заговори, че Хазал, ще се оттегли от третия сезон и с какви трепети очаквахме третия тайничко надявайки се, че това няма да е вярно, и Ферито в лицето на Хазал, ще продължи, и в третия сезон, но не би, всичко се оказа кошмарна истина. Tired

# 671
# 672
Дали е вярна тази информация  newsm78

Предупреждавам, че е от страницата на Огледален свят 2

Цитат
Къванч Татлъту и Хазал Кая спечелиха приза “Най-добрите млади таланти в киното” 2013
Joy JoyАз не вярвам защото Кавънч не от младите актьори Laughing

Тия са страшни уникати. Само глупости публикуват и подвеждат хората.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 21:20 от Манка

# 673
Eвита, аз обаче не ти ги виждам.  Rolling Eyes

# 674
eee Лудосче сложла си ЛиН а  Mr. Green охх много ми харесва вече ми е номер 1 в класацията за филми Simple Smile има от всичко по много в него  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт