Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 90~

• 34 389
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Още у мъглата ...
Добър вечер, мацки Grinning
Ирка Hug Ренка Hug Манка Hug Весе:hug: linko Hug Галя:hug:
Не знам за всички "скрити", ама кой скрит, кой открит Hug  

Ирка, ама наистина са ти много хубави и прочувствени красотите, дето викат бабите "Пу, пу, да те посерат кокошките"  newsm51

А пък Чаги и той грозник, като твоите колажи  smile3503

Манка, благодаря за снимките на красивата Хазал, Вахиде също е много хубава на тази снимка newsm53

# 646
  • Още у мъглата ...
Дали е вярна тази информация  newsm78

Предупреждавам, че е от страницата на Огледален свят 2

Цитат
Къванч Татлъту и Хазал Кая спечелиха приза “Най-добрите млади таланти в киното” 2013
Joy JoyАз не вярвам защото Кавънч не от младите актьори Laughing
Joy Joy Joy Ми той застаря вече, не е от агнешкото вече  Joy Joy Joy

# 647

А пък Чаги и той грозник, като твоите колажи  smile3503

Ще дойдете вие на мойто мнение Mr. Green

# 648
  • Още у мъглата ...
Галя Hug  bouquet

Ох, колко са сладки, сякаш всеки техен поглед казва "Искам те!', независимо дали са сърдити (а то беше в по-голямата част от сериала) или щастливи един с друг Heart Eyes txtloves

# 649
Дали е вярна тази информация  newsm78

Предупреждавам, че е от страницата на Огледален свят 2

Цитат
Къванч Татлъту и Хазал Кая спечелиха приза “Най-добрите млади таланти в киното” 2013
Joy JoyАз не вярвам защото Кавънч не от младите актьори Laughing
Joy Joy Joy Ми той застаря вече, не е от агнешкото вече  Joy Joy Joy
Joy JoyТочно  Laughingняма как да е млад талант Mr. Green

# 650
Това не съм го слушала и гледала скоро Laughing

# 651
  • Още у мъглата ...
Това не съм го слушала и гледала скоро Laughing

Ох, Ренка, на 40-тата секунда тръгнах да рева пак newsm45

Ама тоз Фатих си е отвсякъде за  #2gunfire #2gunfire, не съм агресивна, ама хайде пак  #2gunfire #2gunfire

# 652
Аз съм много спокойно момиче ама Фатих ми иди да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 653

Защо да съм Ви подвела?
Написах за репортажа с Бурак, който видях, но никъде не съм писала, че в момента е без мустаци, даже напротив, подробно обясних, че във видеото беше и с, и без мустаци, а и дата на репортажа не съм споменавала.

Защото от това, което аз прочетох,  Naughty а явно и Евита, и още някой момичета,

... по шоу тв дадоха репортаж с твоя Буракчо-Бу. Беше много усмихнат и без мустаци.
Да, голям симпатяга е без мустаци и перчемчето му беше нагоре, беше много усмихнат докато говореше. Показаха и кадри на Бу от някакъв филм ли е, сериал ли с една кола и я подкара, но беше с мустаци в клипа.

.... разбрах, че са излъчили репортаж с Бу, където вече е без мустаци.    Naughty Но както и да е, не се връзвай чак толкова,  Whistling ние НЕ сме те разбрали. ooooh!

А не съм съгласна с написаното Crossing Arms како значи НИЕ и как така Евита също не е разбрала.само се базикнах с думите "Някой пуска грешни клюки" дажа писах клюки , а не новини.не съм обвинила Надето за нищо , дори не знаех , че тя е казала , че е гледала Бу без мустаците , спомням си само ,че някого го  спомена.не знам , защо от подобни неща правите проблем , все тая гледала е някакво предаване и е споделела гледаното , жалко , че не ги е махнал , ама не мисля да я обвинявам за каквото и да е

# 654
Аз съм много спокойно момиче ама Фатих ми иди да го  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ми той си е за #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ето още един да се наривете хубаво Laughing

Аз пък гледам чорбата и се заяждам с мъж ми Mr. Green

# 655
Евита Hugкъде са ти гащите Rolling Eyes

# 656

Ау верно бе , що така  newsm78 нищо не съм махала....веднага ще проверим тази работа

# 657
  • Още у мъглата ...
За пустите турски лири осмете работата алчния Фатих, глей го,  чак лика си изографисал, да не объркат, че е меркантилник

Хайде, от засада  Misc Bomb #Sniper

# 658
  • Още у мъглата ...

Ау верно бе , що така  newsm78 нищо не съм махала....веднага ще проверим тази работа

Да не си ги дала гащите на заем днес за снимката на Чаги, бели ли бяха newsm78  Laughing
 Peace

# 659
Joy Joy JoyЩо вие не сте вкарвали така сигурно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт