Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 255

Скрит текст:
вчера нали ми прати онези епизоди и аха да си ги кача на телефона да си имам за из път и се отказах нещо и после си дадох лаптопа да ми го преинсталират че на морето ако стане нещо няма кой да го оправи и сега го гледам чист като сълза нищичко няма и епизодите ми ги няма  #Cussing out

# 256
добро утро  Hug
лош лош гаден ден  #Cussing out
Вяра, по шоу тв дадоха репортаж с твоя Буракчо-Бу. Беше много усмихнат и без мустаци.
Скрит текст:
Вяра,
съхранявай си ги друг пън на Д или Е. В тези дялове не се губят при преинсталация.
Снежи. Hug
Ханде го обичаше като приятел, а той нея, като жена.

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 11:33 от Neidjal

# 257
  • Варненска клюкарка

Ох,много са ми сладки тук- пийналата Фери и онова "аман" от устата на Ем  Joy Joy Joy

И на мен Мелодията ми беше любимият сериал, но допреди да гледам АФК. Сега пак ми е в челната тройка, заедно с Асито, но най си ми е лепнал на сърце АФК.

Аааа!!! И на мен сега АФК ми е фаворит- направо не мога да се отлепя от него! Но Мелодията я обожавам- там нямаше химия между актьорите, маестрото беше красив, но пълно дръвце, откъм талант актьорски, ама историята, каста, декорите....Джемил и Пашата Heart Eyes Невероятен сериал и макар, че ме стави с горчив вкус в устата, ми е втори в класацията след АФК!

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 17:18 от Беллора

# 258
Звезде,Наде,Вярче!  wavey
Направи ми впечатление/докато си ровех за ФЕмирски снимки/,че в цял ръст...почти отсъстват.Всичко е в близък план,за да видим тяхните изражения,показващи по невероятен начин голямата им любов  Two Hearts

татарова  Hug

виж вече ако се целуват или недай си боже нещо друго е тогава камерата ако можеха щяха да я сложат при комшиите

# 259
Беллора,.
Скрит текст:
маестрото и с тези сини очички беше един път. Heart EyesА финала ме беше съсипала.
И на мен АФК засега ми е фаворит.

# 260
  • У Диспансера ...♥♥♥
добро утро  Hug
лош лош гаден ден  #Cussing out
Е що така,аз пък съм си пуснала Бу,и голям смях пада,ама те и двамата с Емко са големи дяволи обаче Mr. Green
Влъх,да те разсмея виж каква снимка,кой ли е този,на който му висят краката,сигурно си харесва джапанките,че да си ги покаже Thinking
да не го изтърве случайно Аблата шушу-мушу ooooh!
явно много му харесват скутерчетата,ама пак без каска,песента я знаеш нали  Mr. Green

# 261
добро утро  Hug
лош лош гаден ден  #Cussing out
Вяра, по шоу тв дадоха репортаж с твоя Буракчо-Бу. Беше много усмихнат и без мустаци.
Скрит текст:
Вяра,
съхранявай си ги друг пън на Д или Е. В тези дялове не се губят при инсталация.
Снежи. Hug

Наде
Скрит текст:
ще обичам цял живот къде мога да го видя това  Hug откога чакам да го видя без мустаци хубав ли е newsm78
аз в Д ги бях сложила но явно съм го претоварила защото много неща имаше и ми е направена една чистка  Mr. Green

# 262
  • в подножието на планината

Вяра, Hug

За мен любимите сериали са подредени по този начин: АФК  ми е фаворит и не знам дали някога ще го измести някой друг сериал, " Аси" и " Мелодията на сърцето".

# 263
  • In a surreal moment!
Neidjal - ако се сещаш, моля те ,припомни ми в кой епизод беше този момент с влизането на Емир в стаята на Фериха? Тези дни исках да го намеря, ровнах тук там, не успях , а ми се иска отново да го почувствам...този поглед  Wink Благодаря!  Peace

Нямам търпение, нали стана обяд  Grinning  Ето го Чачи, топъл, чи чак парррещ...Чудя се, ако гледам втренчено дълго време ,дали може още мааалце да се свлече пантУлончетУ  Mr. Green

# 264
Гюнайдън  Hug  Юнал много яко денси тряа да ходим на уроци при него  Mr. Green

# 265
Икси,в 37 Емир влиза в стаята на Фери  Peace

# 266

Вяра, Hug

За мен любимите сериали са подредени по този начин: АФК  ми е фаворит и не знам дали някога ще го измести някой друг сериал, " Аси" и " Мелодията на сърцето".
На мен пък Езел и Любов и наказание са ми на първо място после другите Laughing

По темата Laughing

Булка Hug

# 267

И в моята класация нашия сериал е водещ, МС и Аси са ми на кантар, но ако съдя по финала, то предпочитам Асито пред МС като завършек.
Вяра,
Скрит текст:
виж по някое време в нета, там качват репортажите от клюкарските предавания.
Да, голям симпатяга е без мустаци и перчемчето му беше нагоре, беше много усмихнат докато говореше. Показаха и кадри на Бу от някакъв филм ли е, сериал ли с една кола и я подкара, но беше с мустаци в клипа.

# 268

Здравейте сладурчета , ЧЕСТИТА НОВА ТЕМА/малко късно ама не мога да се добера до компютрите и 2та са заети /
Както винаги чудесно е оформена за това поздрави за  нашИте талантливи дОмакини  newsm51 smile3501  love001
Честит празник

# 269
добро утро  Hug
лош лош гаден ден  #Cussing out
Скрит текст:
Е що така,аз пък съм си пуснала Бу,и голям смях пада,ама те и двамата с Емко са големи дяволи обаче Mr. Green
Влъх,да те разсмея виж каква снимка,кой ли е този,на който му висят краката,сигурно си харесва джапанките,че да си ги покаже Thinking
да не го изтърве случайно Аблата шушу-мушу ooooh!
явно много му харесват скутерчетата,ама пак без каска,песента я знаеш нали  Mr. Green
Скрит текст:
хаха това ще да е някои от старите му дружки не е Джан те неговите джапанки ще са Армани най вероятно  Mr. Green
тя Ренката ми оправи настроението,а Надето направо ме направи ей така  newsm44
а аз гледам ретро парти на дъ войс ихаааа

Общи условия

Активация на акаунт