Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 687
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Галя Hug

Скрит текст:
омръзна ми #Cussing outотворила съм една страница със снимки от филма за да може да съм по темата ooooh!

# 271
Вяра,

Скрит текст:
радвам се, че допринесох за подобряване на настроението ти. Като написа, че си в кофти настроение и като видях репортажа, на мига реших да ти го напиша, защото знам, че Бу ти въздейства тонизиращо. Laughing
Галя, честит празник и на теб, честит и на всички Ви.
От тази сцена засякох навремето сериала по турската и се залепих към него като ваденка, та до ден днешен.

# 272
искам и аз да видя племенника на Чепика без мустак  Rolling Eyes

# 273
Икси, сцената е в началото на 38 епизод.
Заповядай диалога.
Скрит текст:
Фери-Ти…си в стаята ми.
Емир-Аз…
Фери-Защо?
Всеки момент може да дойде някой. Сахер, татко, Мехмед…Всеки от тях.
Тук си за да ме изслушаш, ли?
....................................

Емир-Аз…Вратата беше отворена, не можах да се въздържа и влезнах.
Фери-Това е известният портиерски апартамент. Това е стаята ми. Това е огледалото. И то е от горе. И то изглежда тук странно като теб, нали? Винаги тук се приготвях, преди да се срещна с теб. Плачех за нас. Мислих. Как изглежда горе, погледнато от долу? Колко е далечно. Колко е невъзможно. Сега разбираш, ли? Хайде тръгвай. Тръгвай, така не може да говорим. Не може така. Тръгвай.

# 274
Миленче, кой племенник на Ръза? newsm78

# 275
Joy JoyБу Peace

# 276
Joy JoyБу Peace
  Peace Наде,то от толкова персонажи в филма вече взехме да ги бъркаме  Mr. Green

# 277
Добър ден, момичета! Хубава и слънчева сряда! Hug Hug Hug

Честит празник на труда! Peace

Днес имам рожден ден /Юбилей/ и искам да ви почерпя за мое здраве! Peace

Скрит текст:
Да ви е сладко! Hug

Благодаря за кафенцата! Взимам си, тази сутрин наистина имам нужда от двойна доза Фемирско кафе Joy Joy...

Също така благодаря за снимките, коментарите и за хумора, много се забавлявам с вас!  bouquet Продължавайте в същия дух...Ирка с гифчетата - направо се бръскам от смях Hug А колажа ти Ирче с ФЕмир и близнетата е върха   bouquet Hug

Икси, Hug честити дрешки...Много си хубава Peace

Поздравление за колажите и от мен, момичета - Петрова, Снежи, Ирка!    bouquet Hug Страхотни са! Такава красота! Hug Майстори сте! Hug

Момичета,
Фереджетата не бяха ли забранени от Ататюрк?
Виждам, че сте подели Мехмедчо. Ами простичко, разглезено и изключително безотговорно си е момчето. Не е в състояние да предвиди резултатите и последиците от необмислените си постъпки. Не обича да учи, няма знанията и уменията, които са му необходими, за да усвои престижна професия или да стартира проспериращ бизнес и да се измъкне от беднотията, която страшно му тежи. Мехмед добре осъзнава, че близначката му е пълна негова противоположност и че го превъзхожда във всяко едно отношение и това не му дава мира. Затова Фериа дълго време е като трън в очите на Мехмед.
Умът е голяма сила, която наш Мехмедчо не притежава. Естествено е, че този, който не  е достатъчно интелигентен разрешава проблемите с юмруци.
smile3501

Естествено е облеклото на Емир, Корай и Ханде да е на ниво, нали са представители на най-богатата прослойка от населението в Истамбул.
Гюндже беше от по-бедното население, а и не беше особено умна.
Чантите и дрехите на Фериа не бяха нейни. Бяха и давани от Джансу, а по-късно и от Лара. Тя веднъж си купи собствени обувки, които никога не обу и заради които ходи да работи в Хилс.
Предполагам, че стилистите я оставиха да носи дрехи, каквито носят момичетата от нейната класа, защото след излизането на лъжите наяве, вече не е нужно Фериа да облича чужди тоалети. Тя трябваше да бъде себе си. С Емир доста дълго бяха скарани и не се налагаше да се облича изискано, а след сватбата, ако се беше контила и киприла, щеше да е вярно, че се е омъжила за Емир и заради парите му, както я обвиняваше Айсун.
В края на втори сезон стайлингът на Фери беше ОК. Мечтите и се бяха превърнали в реалнаст и тя сама можеше да си осигури висок стандарт на живот и съответните тоалети, обувки и аксесоари.
smile3501

Манка,
Нямах пред вид, че само  с дрехите от нейната класа Фери може да бъде себе си. По принцип би трябвало, когато са скарани с Емир да бъде мацка, но не винаги в живота се получава така. Често, когато хората не се чувстват добре, когато са много ядосани продължително време или са изпаднали в депресия, занемаряват външния си вид.
smile3501

Петрова, Hug напълно съм съгласна с трите ти поста и аз мисля кат теб Peace Grinning

Малко Фемир Heart Eyes за настроение!

http://www.youtube.com/watch?v=H1xLrt5aKIg

http://www.youtube.com/watch?v=KDGt9QBljwU

Лека и ползотворна на тези, които са на работа! Peace

Хубав и слънчев ден! Hug

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 12:11 от skakalinka

# 278
Миленче,Галя!  bye

Скрит текст:

# 279
искам и аз да видя племенника на Чепика без мустак  Rolling Eyes
Joy JoyБу Peace
 Peace Наде,то от толкова персонажи в филма вече взехме да ги бъркаме  Mr. Green
Охххх, на сянка съм, пък слънчасах та не се сетих. Joy Ако открия репортажа, племенника на Ръза на крака, ще Ви го доведа.
Кали,
Скрит текст:
честит РД-юбилей,   bouquetда посрещнеш още много такива.
Браво на комшийте, бързо се залюбват и разлюбват, не им държи дълго време влага. Rolling Eyes
На мен този ми е по-приятен от Джан, или по-точно, не ми мяза на мутра.

# 280
Здравейте!

Хубава сряда-празнична е, да е честит 1 май-ден на труда!

За всички които се трудят-било професионално, било само у дома-честит празник!
Особено за нас-дамите-трудът е 24 часа в денонощието, нали?!? Grinning

Спокоен празничен ден за всички! Hug

Кали,  Hug
Скрит текст:
Честит празник на труда и честит личен празник!
Честит юбилей!    bouquet
Една поляна от макове-специално за теб! Hug

Бъди това което си и такава каквато си, съхрани себе си дори и с промените които неминуемо живота и годините носят за всеки!!!
Успех във всичко, здравето и любовта да са спътници по пътя ти! Hug
Весело изкарване на празника в семейството ти! Grinning

Кали, ние сме в една декада, не само от една зодия. Peace

Минавам по въпроси в темата и после по епизода от вчера. Peace
Икси,  Hug
Скрит текст:
Не знам защо си се притеснила за това дали това което постваш ми допада или не? newsm78
Но щом поиска мнението ми-ще споделя.
Смятам, че даваш пространство и възможност на всеки в темата да има избор да приеме или не това което споделяш. Създаваш и гарантираш правото на другото мнение без значение дали е сходно или различно.
За мен лично това е много ценно и имаш моите адмирации за това,
както и моето -благодаря!  newsm10 newsm51
Ако съм те засегнала с някое мое мнение или притеснила/както е в случая с въпроса ти/...
моля за извинение! Praynig    bouquet
Дано успях да поясня. Peace

И понеже отново има нужда, ще поясня пак...за кой ли път... newsm78
За колажите, само уточних, защото под колажи се разбира-общо и всички, затова конкретизирах за кои става дума. При това го направих визирайки само себе си и моето мнение.

Колажите за Фемир ги намирам за чудесни и многократно съм споделяла това. Heart Eyes
Както и моите поздравления за Сжени, за Ирка и за Петрова! Hug   bouquet
Още повече, че ги правят отскоро, а задобряха бързо-
колажите "ФЕМИР" са много красиви и по мое мнение!!!  Heart Eyes

Позволих си да извадя от колажите изобщо онези в частност, онези тип "забавни" особено с маймуни и... Rolling Eyes
Да съм написала, че не са хубави или да не ги харесвате всички останали?
Моля, виждам, че ме четете, ама нека не е през ред и през дума. Stop Wink
Ами съжалявам, че не ми допадат тези с маймуни и какво ли не, само споделих моето мнение, ама защото съм аз-нямам право на такова, моето е заяждане, така ли?
Е, ама не е честно, не мислите ли? Crossing Arms

И още нещо...
Скрит текст:
Жалко, че наистина не се разбира какво точно пиша-нито преди нито сега. Rolling Eyes
Не от всички разбира се, не искам да обобщавам и аз. Hug
Никога не съм била против каквото и да е чуждо мнение или забавление-по принцип. Единствената ми молба беше и е-някои от гифчетата/особено и без връзка с темата/ да бъдат в скрит текст както е не само по правилата на форума, а и за да може да има избор да се гледат, като по този начин се гарантира правото да се пуснат от споделящия ги, но и правото да бъдат видяни от останалите.
Кое и в какво е проблема тук?

Разбира се, че темите в темата няма как да са само и единствено в сериала-аз писах многократно, нужна е само мярка. Тя няма как да е еднаква, да, формата удобна за всички е тази опция измислена от форума и зададена в правилата му.

Искам да ви попитам-аз обидих ли някого до момента в мой пост?
Квалифицирах ли го, присмях ли се на и за това не само какво поства, а и какъв е?
С какво моето присъствие е не уважение към някого в темата?
Защото мисля различно ли или защото го споделям без притеснение ли?
Това ли ви обижда?

Единственото което се опитвам да правя е да излагам моето собствено мнение, като се стремя, да не засегна никого-лично. Да оставя избора и на всеки-друг.
Доста неща наистина не отразявам, макар всичко да чета и виждам, защото смятам, че не е нужно да им отделям внимание...хора разни-неща-също разни.
Предпочитам да пиша затова което ми харесва, уточнения за не харесванията ми са само при нужда и необходимост, знаете, че не обичам обобщения.

Наистина жалко, че възрастни хора, не успяваме да не дребнавим, да не смесваме нещата, темите и най-вече да намесваме хората /като отношение/във всичко.
Най-лесно е когато нещо не ни хареса да погнем човека, а е толкова жалко именно това.

Напълно наясно съм, че мненията ми могат да бъдат и не одобрени и не харесани, ама аз не пиша за да ме одобрява или харесва някой или-не, аз споделям своите позиции по въпроси които ме вълнуват, както за сериала така и за темите в графа..."не само и разни".
Ако ме разбере и друг-добре, ако ли не-здраве да е. Hug
Просто имах "глупостта"/погледнато отстрани/ да споделя различно мнение и сега -си плащам с не отразяване newsm78 Joy /брей, няма да се измисли нещо ново и различно  Wink /но нямам притеснения, искреността ми заслужава всяка цена, личната ми позиция заслужава всяка цена. Научих се да я плащам, мога да я платя и сега! Peace
Ирка,  Hug
Скрит текст:
Колажите за ФЕмир са прекрасни, мисля, че ти писах за това.
Съжалявам, че останалите ти "забавни" не ми допадат, но не съжалявам, че бях искрена за тях.  Hug

Защо е това отношение, само защото не мисля като теб ли?
И то не за всичко, а само по определени въпроси и теми?
А тези подмятания,  #Crazy  колкото и да нямам навик да се намирам в чужди обобщения, все пак... това какво е? Crossing Arms
Става ли ти по-добре с това отношение към мен, удовлетворява ли те?
Отговор на подобно мое към теб ли е?

Моля, нека за последно да изясним спорните моменти и сложим точка. Praynig Hug
Като разумни хора и хора които не говорят за толерантност и за приемане на друго, различно мнение, а го практикуват в действие и на място като темата тук. Peace

Някой има ли линк за епизода снощи?  newsm78
Че не намирам в нета нищо за сега... Crossing Arms
Благодаря предварително! Hug

До по-късно, вълнуващ празничен ден и днес! Hug

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 12:50 от margita9

# 281
 wavey wavey wavey

Рени,   bouquet  bouquet  bouquet

Честит Празник!  Hug

И аз празнувам на работа...
Mr. Green

пп Новият филм със Серенай не ме е грабнал още- дори имената на героите не съм запомнила ... Идва ми засега прекалено сантиментален... На главната героиня ушите и са като перки на хеликоптер- ще ми извадят очите, Серенай преиграва и гримасничи излишно, но има време....ще видим.
 Между другото видяхте ли в първи епизод бар Хилс  Laughing къщата на пашата от Млодията, къщата от перла...

Joy Joy Joy  Peace

И мен нещо не ме грабва туй дизи...  Sad Серенайката играе добре, но в някой сцени направо ми грознее, друг път ми се струва сладка.  Whistling  Дано не ме издразни кат се нареди до Ча.  Mr. Green

... както и трите ми познати къщи от Перла, Мелодията и Езел.

Хилса го видях  Peace, къщата от Перла също  Peace , а как не улових тая от Езел???   Thinking

# 282
ох Наде за този му племенник на Ръза умирам...от кеф  Mr. Green сега цял ден ще ми е едно хубаво и слънце пече навън  Hug айдеее и Влъхвата да не остане по назад и тя,шъ го видиш мари не бой се няма да избяга  Joy
Кали
Скрит текст:
Честит рожден ден  happy bd да си жива и здрава и много успехи,радости и любов ти желая  Hug и по късно да сложиш повечко пиене че ние сме лакомии хаха

# 283
Здравейте момичета приятен и успешен ден да се запиша за днес че до понеделник няма да имам възможност.
Ханде- Обича интригите,игрите и обича всичко да е на нейната и не обича да губи.Но понякога когато прави интриги не мисли че може да изгуби приятелите си и най-вече мъжа който я обича.
Но се радвам че към края прие Фериха не като враг а като приятелка и се радвам че им помага.

# 284
Привет 55 на появилите се току що.
Ива,
Скрит текст:
къщата, в която се проведе търга е на Кекан от "Езел".
Марги, заповядай линковете, които търсиш. Не гледах снощния епизод, но мисля, че е именно той.

http://vbox7.com/play:af2e5cc9ae

http://vbox7.com/play:85de2e3653

http://vbox7.com/play:7e5d2f9d89

Общи условия

Активация на акаунт