Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 86~

• 38 689
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Ирка, Hug Снежи, HugМанка, Hug благодаря за ФЕмирските кафенца!  bouquet  bouquet  bouquet

Пейкова, Hug ИКСИ, Hug Пепиту,  Hug

Да си кажа и  мен много ме дразни Сехер - нахална като конска муха... ooooh!

Честит празник на тези, които празнуват днес! Hug

Прекрасен ден!

# 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пейкова,Манка,Пепи!!! wavey

Ихааааа  Blush дано ти е от полза  Hug

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥

Илде Hug тъй като каза,че това ти е любимия Фемирски колаж,го спретнах за теб Hug
Близначетата,момче и момиче се радват на мама и на тати Heart Eyes
Оп и Линко дойде Hug Само редактирам,ама Ренка и тя дошла Hug Hug,ама за да съм по правилата на форума ще редактирам Peace Абе който не му харесва,да си намери друга тема,пише се по нея,така че забележки йок,те са свързани и с филма,аз го гледам и с нотка на хумор,пък сега който си го гледа като сложна схема,да си го разгадава ,така го виждам,така ще си го коментирам,и аз мисля че гръцките философи са за темата за литературния клуб,но явно толкова разбирам от тях,ама пък чувство за хумор си имам за сметка на това,както казва Фериха  ади гид Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 10:30 от Ирка.84

# 228
  • София
Добро утро сладурки HugИрка Hug,ИКСИ :hug:tatarova Hug,peikovaaa,Манка Hug,Пепи Hug,Звезде Hug
Честит празник и от мен!
ИКСИ,амам много готин Емир си показала сутринта,леле,влюбих съ Grinning.Честити ти гащурки Peace
И аз да кажа за чантите,че не съм споделяла...значи мен не ми харесваха чантите на Джансу,някакви много ретро бе,ама и малки,пък хич не и подхождаха....Снощи не можах да гледам епизода по Бтв,че и аз пътувах,та не мога да коментирам по него newsm78
Аз ще се помотам малко тук та да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
Ирка,майстор си Hug

# 229
  • в подножието на планината

Илде Hug тъй като каза,че това ти е любимия Фемирски колаж,го спретнах за теб Hug

Ирка,  love001 благодаря! Heart Eyes newsm51

# 230
Добро утро Hug Hug Hug

Честит празник на труда Laughing

Ирка Hug  bouquetСнежи Hug  bouquetМанка Hug  bouquetПейкова HugПепи HugИкси HugИлда HugЛинко Hug

Стил Ханде много ми хареса Joy Joy Joy

Ирка за Сахер напълно споделям Peace

За протокола и аз съм на работа Mr. Green

Закуска от Емир и Фериха Hug

Марги
Скрит текст:
като не ти харесват ги подминавай Naughtyнали са по темата сега какво искаш Shockedна нас ни харесват  Naughty

Хубав и усмихнат ден Hug

# 231
Оригинлето на Фемир Heart Eyes

Скрит текст:

# 232
Ох, отплеснах се по тия красоти и съвсем окъснях.

Айде, аз отлитам :

Ловкам ви
  Hug Hug Hug

Чао, до скив.

Оооп, не съм по темата. Ето ви един очилатко, за разкош

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оригинлето на Фемир Heart Eyes

Скрит текст:
Ехееее оригинала е един път,ама и колажа който го е правил с Фемир евала му,много добре се е справил Hug

# 234
  • Варненска клюкарка
По повод стайлингът на Фери във втори сезон, така ми липсваше една сцена в която Ем да я заведе на пазар, да я затрупа с дрехи,а тя докато избира,да му извърти едно ревю, той пък да я   гледа  с онзи влюбен и пълен с възхищение поглед от който ни омекват краката   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

пп Новият филм със Серенай не ме е грабнал още- дори имената на героите не съм запомнила ... Идва ми засега прекалено сантиментален... На главната героиня ушите и са като перки на хеликоптер- ще ми извадят очите, Серенай преиграва и гримасничи излишно, но има време....ще видим. Мен така в началото не ме грабна Мелодията на сърцето, а после стана любимият ми сериал...
 Между другото видяхте ли в първи епизод бар Хилс  Laughing къщата на пашата от Млодията, къщата от перла...

# 235
Манка айде чао Hug Hug Hug

Белора Hug

По темата Mr. Green

# 236
  • In a surreal moment!
linko - ооо, аз какъв горещ Ча съм подготвила за към обяд, ммм...чок хот татлъ, направо ши залепнем към мониторите  Grinning

Да ви запозная с арктрисата ,която играе Сехер.

Казва се Нишем Акхан (Neşem Akhan ).  Има туит, има фейс. Може да разгледате.
Усещам я като по-комедийна актриса, но може и да бъркам. На мен ми е много сладка.
Дори и на образа на Сехер не мога да се ядосам, а само се смея.
Двете с Гюлфидан много ме забавляват.
Пропуснах да се включа в дискусията за Гюлиту , ама ми е много на сърце да знаете.
Особено онова тупане по вратата ,дето го прави, тип заметресение...ох, като се сетя и почвам да се смея  Grinning

Сехер, според мен, е дълбоко меркантилна. Алчността за пари задушава всички други човешки чувства в нея. От тази меркантилност произлизат и всички лошотии, които натвори. В резултата все пак си получи заслуженото. Макар и доста късно.

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 10:49 от ИКСИ

# 237

Малко Фемир за настроение!
Ренка,Линко,Белора!  wavey
Белора,
колко си права за ревюто...и трябваше да започне от бельото... hahaha hahaha hahaha
Лека ,на трудещите се момичета!

# 238
  • София
Вай,че съм забравана.... Embarassed
Рени,Снежи,ама много ви благодаря за темата,суперска е Hug
Много гадно,че сте на работа момичета,дано да е спокойна Hug
Да съм по темата,много не ми харесваха обувките на Ферия във втори сезон,някакви груби,приличаха ми на туристически,някак на платформа,та в тази връзка като съм гледала на сетовете как я слагаха Хазалчето на "трупчета",че да е по-висока,може би наистина обувките и да бяха на платформа,заглеждали ли сте се?
Какво и намирате кусур на Сехерката,я вижте ква добра готвачка е,приготви я специално за Джансу,по заръка на лелята на Джансу Mr. Green
Оф,тоя нет просто ме изкарва извън нерви,защо така ми остана празно пък сега,ужас!

Последна редакция: ср, 01 май 2013, 10:52 от linko

# 239
Вай,че съм забравана.... Embarassed
Рени,Снежи,ама много ви благодаря за темата,суперска е Hug
Много гадно,че сте на работа момичета,дано да е спокойна Hug
Да съм по темата,много не ми харесваха обувките на Ферия във втори сезон,някакви груби,приличаха ми на туристически,някак на платформа,та в тази връзка като съм гледала на сетовете как я слагаха Хазалчето на "трупчета",че да е по-висока,може би наистина обувките и да бяха на платформа,заглеждали ли сте се?
Какво и намирате кусур на Сехерката,я вижте ква добра готвачка е,приготви я специално за Джансу,по заръка на лелята на Джансу Mr. Green

bouquetа да си дойдем на темата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт